Νέα

Πλησιάζουν οι μέρες για το Under The Sun Festival

1st Under the Sun Rock Festival

Στο Cariocas Beach Bar – Παραλία Σχίνου

Πληροφορίες: www.facebook.com/underthesunrockfestival

Σάββατο 30 Ιουνίου

1000mods

Puta Volcano

Half Gramme of Soma

Purple Dino

Drunk Jackals

Κυριακή 1 Ιουλίου

VIC

Wish Upon A Star

Deaf Radio

SuperSoul

Breath After Coma

*** ΤΑ ΔΙΗΜΕΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ 18 ΚΑΙ 21 ΕΥΡΩ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ. ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 25 ΕΥΡΩ.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Τηλεφωνικά στο 11876

Reload Stores

Media Markt

Seven Spots

Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)

Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/cariocas-beach-bar/under-the-sun-cariocas-rock-fest

*** ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ TRANSPORTATION PACKS ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΚΕΤΑ:

1) ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

– Αναχώρηση: 12:00 / Μετρό Δάφνης

– Επιστροφή: 00:00 / από Cariocas Beach Bar προς μετρό Δάφνης

2) ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

– Αναχώρηση: 12:00 / Μετρό Δάφνης

– Επιστροφή: 00:00 / από Cariocas Beach Bar προς μετρό Δάφνης

3) ΔΙΗΜΕΡΟ

– Αναχώρηση: 30.06.18 – 12:00 / Μετρό Δάφνης

– Επιστροφή: 01.07.18 – 00:00 / από Cariocas Beach Bar προς μετρό Δάφνης

*** 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ CAMPING ALKIONI


Το φεστιβάλ παρέχοει σε όσους θέλουν να ζήσουν ολοκληρωμένη την εμπειρία του Under the Sun Cariocas Rock Festival, 20% έκπτωση στο κόστος διαμονής τους στο Camping Alkioni, με επίδειξη του διημέρου εισιτηρίου τους.

Η εγκατάσταση αριθμεί 167 θέσεις για σκηνές και τροχόσπιτα σε έκταση 50 στρεμμάτων και κατατάσσεται στην πρώτη δωδεκάδα των μεγαλύτερων σε δυναμικότητα τουριστικών επιχειρήσεων κάμπινγκ της Ελλάδος. Ο χώρος διαθέτει τέσσερα συγκροτήματα τουαλετών και ντούζ με ζεστό νερό, ιατρείο, αίθουσα διημέρευσης, μίνι μάρκετ, ταβέρνα, beachbar, γήπεδο μπάσκετ – βόλεϊ και πίνγκ-πόνγκ. Επίσης ασύρματο δωρεάν Internet είναι στην διάθεση των κατασκηνωτών.

Επικοινωνία με το camping στα τηλέφωνα: +302744057294, +306977355205, +306932424244

Πληροφορίες: www.campingalkioni.gr | www.facebook.com/campingalkioniofficialpage


Το 1ο Under The Sun Rock Festival, είναι γεγονός!

Για πρώτη φορά οι Έλληνες λάτρεις του rock ήχου και της stoner κουλτούρας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αγαπημένους καλλιτέχνες του είδους σε μία σειρά από συναυλίες-ορόσημο, που θα διαρκέσουν ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο πάνω στην παραλία του Σχίνου και κάτω από τον ήλιο που λούζει το Cariocas Beach Bar!

Σάββατο 30 Ιουνίου και Κυριακή 1η Ιουλίου οι πολυταξιδεμένοι 1000mods, φέροντας πλέον μία δυσθεώρητα μεγάλη εμπειρία, ειδικότερα μετά την εκτενή Αμερικανική τους περιοδεία (αλλά και πλήθος άλλων επί Ευρωπαϊκόυ εδάφους), οι πολυπολιτισμικοί Villagers of Ioannina City οι super-hyped Puta Volcano που πέρυσι κυκλοφόρησαν έναν από τους δίσκους της χρονιάς, οι Wish Upon A Star με το ανεβαστικό αμερικανοτραφές punk rock τους, οι heavy groovy ηχοκράτορες Half Gramme of Soma, οι Deaf Radio με το σφιχτοδεμένο σκοτεινό rock τους, οι τοπικοί ήρωες Κορίνθιοι Drunk Jackals, η καυτή ανερχόμενη δύναμη των Supersoul, οι υπερηχητικά εκρηκτικοί Breath After Coma και οι dirty / heavy rockers Purple Dino, θα εμφανιστούν στο stage του Cariocas και η εμπειρία αναμένεται να είναι απλά μοναδική!

Δεν είναι άλλο ένα γηπεδικό φεστιβαλ, η ακόμα μία τσιμεντένια συναυλία. Είναι μια υπέροχη εμπειρία στο πιο θρυλικό beach bar της χώρας. Με σύμμαχο τη θάλασσα και την ατμόσφαιρα εμποτισμένη με καλοκαιρινά feel-good vibes, πληθώρα rock συγκροτημάτων γεγνωσμένης αξίας, θα δονούν τον αέρα με τις μουσικές τους να αντηχούν στα Γεράνια όρη που αποτελούν μέρος τους επιβλητικού φυσικού σκηνικού του κόλπου του Σχίνου, ενώ ακόμα και το φαγητό, το ποτό και μία σειρά από δραστηριότητες που θα συμπεριλαμβάνονται στο φεστιβάλ, θα σου προσφέρουν μια βιωματική εμπειρία, που μόνο η παρουσία εκάστου εξ υμών υπολείπεται, για να καταστεί ακόμη πιο ξεχωριστή.

Φιλοδοξία μας είναι το “Under The Sun” να γίνει το Rock Festival της καρδιάς μας και πάνω σε αυτές τις βάσεις χτίζουμε το παρόν και το μέλλον του.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

16:00-16:40 – Supersoul

16:55-17:40 – Breath After Coma

17:55-18:50 – Deaf Radio

19:05-20:00 – Wish Upon A Star

20:30-TΕΛΟΣ – VIC

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ

18:15-18:55 – Drunk Jackals

19:10-19:55 – Purple Dino

20:10-21:00 – Half Gramme of Soma

21:15-22:10 – Puta Volcano

22.45-ΤΕΛΟΣ – 1000mods

SIDE ACTIVITIES:

YOGA SESSIONS

4 Vinyasa Yoga Sessions θα εμπλέξουν το σώμα και την κίνηση στην βιωματική εμπειρία του φεστιβάλ και θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις για όλα όσα θα ζήσουμε τα βράδυα που θα έρθουν.

4 Vinyasa Yoga Sessions γεμάτα παλμό, ροή, ρυθμό και παιχνίδι. Θα αφυπνίσουμε το σώμα με ήπιες κινήσεις, θα περάσουμε από δυναμικές θέσεις στηριζόμενοι στα χέρια, τα πόδια, τους πήχεις, τις κνήμες, το κεφάλι, θα παρατήρησουμε και θα βρούμε χώρο στο σώμα για να το οδηγήσουμε σε οπίσθιες και πρόσθιες κάμψεις και θα ολοκληρώσουμε με μια βαθιά χαλάρωση.

Μετά τις πρακτικές το σώμα και το πνεύμα θα είναι έτοιμα να δεχθούν όλες τις δονήσεις, τους ήχους και τις εικόνες που θα προσφέρει το φεστιβάλ. Η ενέργεια θα ρέει προς όλες τις κατευθύνσεις και θα ζήσουμε μια μοναδική φεστιβαλική εμπειρία κάτω από τον ήλιο!

Τις πρακτικές θα καθοδηγήσουν οι Μυρτώ Χαβέλλα και Ελένη Γιάνναρη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

– 1ο Session 10:00-11:30

– 2ο Session 12:00-13:30

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ

– 1ο Session 10:00-11:30

– 2ο Session 12:00-13:30

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα ασκούμενων. Δεν χρειάζεται κάποια προηγούμενη εμπειρία στη γιόγκα.

Τι χρειάζεται να έχετε: Άνετα ρούχα και το στρωματάκι ή την πετσέτα σας. Τα μαθηματά θα γίνουν με ελεύθερη συνεισφορά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

E: [email protected]

F: Eleni Giannari Mirto Xav

T: 6983131344

THAI MASSAGE

To Thai massage αξιοποιεί μια μεγάλη ποικιλία από διατάσεις και πιέσεις σε σημεία που βρίσκονται επάνω στους ενεργειακούς μεσημβρινούς. Προσφέρει χαλάρωση και ευεξία επιδρώντας παράλληλα σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο.

Φορέστε άνετα ρούχα και την καλή σας διάθεση και ελάτε να χαλαρώσουμε και να τονώσουμε τον οργανισμό μας από τα οφέλη του Thai massage.

Ώμοι, αυχένας κεφάλι:

ΚΟΣΤΟΣ: 10 ευρώ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 20 λεπτά

Πίσω πλευρά σώματος (πόδια-πλάτη):

ΚΟΣΤΟΣ: 15 ευρώ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 30 λεπτά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

E: [email protected]

F: gianna argyriadi

T: 6978480694

*** Πριν την έναρξη, μετά το πέρας των μουσικών συναυλιών αλλά και ανάμεσα σε αυτές, θα διεξάγονται DJ sets σε εναλλακτικά, ροκ και μέταλ ηχοχρώματα, με τη συμμετοχή αναγνωρισμένων ονομάτων του εγχώριου ροκ clubbing.

Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:

Πάνω σε έναν ειδιλιακό κόλπο στο γραφικό ψαροχώρι του Σχίνου Κορινθίας βρίσκεται ένα απομονωμένο, χειροποίητο beach bar που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια μιας κληρονομιάς τόσο αποστωμωτικής, όσο και της ομορφιάς του τοπίου που το περιτριγυρίζει.

To Cariocas Beach Bar αποτελεί εδώ και δύο δεκαετίες ένα μοναδικό πόλο έλξης για εκείνους τους λίγους και εκλεκτούς που αρέσκονται στις ξεχωριστές αποδράσεις από την καθημερινότητα, και στην εξωσυστημική, underground διασκέδαση. Με διεθνούς φήμης DJs, συγκροτήματα και καλλιτέχνες από την ελληνική hip hop, pop, reggae και surf rock μουσική σκηνή, ανεξάρτητες μπάντες, ομάδες κρουστών και εναλλακτικούς τραγουδοποιούς μεταξύ άλλων, το Cariocas Beach Bar έχει φιλοξενήσει πολυάριθμες εκδηλώσεις που πολλές φορές ξεκινούν από την ανατολή με την έναρξη των προετοιμασιών και σβήνουν στο ξημέρωμα της επόμενης μέρας, αφήνοντας αναμνήσεις που παραμένουν ανεξίτηλες στο διάβα του χρόνου.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ:

Οι Cariocas είμαστε όλοι μαζί μία μεγάλη οικογένεια και φέτος γιορτάζουμε 20 χρόνια μιας απίστευτης μαγικής πορείας σε ένα προορισμό ιδανικό για όλη την οικογένεια.

Η αγάπη μας για την genuine rock μουσική μας πηγαίνει ακόμα πιο πίσω στο χρόνο, αφού ήδη από την δεκαετία του ‘80 σκληροί και εναλλακτικοί ήχοι μπόλιαζαν τα μεγάφωνα στα ηχοσυστήματα των clubs που διατηρούσαμε στην Αττική όπως το El Maroco στο Λαγονήσι και τον Θρυλικό “Νονό” στην πλατεία Δάφνης, ο οποίος λειτουργεί μέχρι και σήμερα ως Τex Mex εστιατόριο και ένα από τα δημοφιλέστερα sports bar clubs, στέκια της πόλης μας, της Αθήνας. Αυτό όμως που διατηρείται αναλλοίωτο στην κουλτούρα μας, είναι εκείνο το στοιχείο που αγαπήσαμε από μικροί, είναι ο τρόπος που μεγαλώσαμε: Το surfing culture και οι μουσικές που το συνοδεύουν, είναι για εμάς τρόπος ζωής.

Με εναρκτήριο έναυσμα ένα από τα μεγαλύτερα και σίγουρο το πιο ποιοτικό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στη χώρα μας, το Διεθνές Φεστιβάλ της Οδύσσειας, το Cariocas Beach Bar ανοίγει φέτος για πρώτη φορά τiς πόρτες του στο Under The Sun Rock Festival, που αποτελεί και τη πρώτη μας διοργανωτική αναζήτηση σε έναν ήχο που μας μεγάλωσε. Τον ήχο που σήμερα μας θεριεύει: Τη stoner metal και rock μουσική που κατοικοεδρεύει στην κορυφή των προτιμήσεών μας, ήδη από την δεκαετία του ‘70!

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΜΑΣ:

Αυτός ο νέος κύκλος που ξεκινάει φέτος το καλοκαίρι με το πρώτο Under The Sun Rock Festival έχει στόχο να εντάξει στον πυρήνα του οράματός μας τη μουσική που αγαπήσαμε και μας σημάδεψε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Αποτελεί ένας φόρο τιμής αλλά και μία σπίθα αναμένη από ενθουσιασμό για τον ηλεκτρικό ήχο και όλα αυτά που εκφράζει από την γέννησή του μέχρι σήμερα: Την ελευθερία, την έκφραση, την αλληλεγγύη, την ανύψωση, την μαζική συσπείρωση, το δικαίωμα να αγαπάς τον εαυτό σου…

Έλα να ζήσουμε μαζί το πρώτο Under the Sun Rock Festival!

Κείμενο: Δημήτρης Σταύρος

haursen2 - 728|90|haursen2||https://www.facebook.com/HaursensGuitarWorkshop/|bothRodStudios_728x90 - 728|90|RodStudios_728x90|||bothTatto Clinic Athens 728×90 - 728|90|Tatto Clinic Athens 728×90||https://www.facebook.com/tattooclinicathens|bothnano designs 728×90 - 728|90|nano designs 728×90||https://www.facebook.com/Nanodesignart/|bothGreekrebels Banner 07052021-728×90 - 728|90|Greekrebels Banner 07052021-728×90||https://www.greekrebels.gr/epikoinonia/|both
20000
110

Related posts

Leave a Comment

Leave a review

X