Οι Dakesis θα παρουσιάσουν online το δίσκο τους “Fractures”

Εξαιτίας των τελευταίων παγκόσμιων φαινομένων, οι Dakesis  θα παρουσιάσουν το νέο τους album ‘Fractures’  online αντικαθιστώντας την εμφάνιση που θα έκαναν στο  The Asylum του Birmingham, ως κίνηση για να ελαχιστοποιήσουν τη πιθανότητα διασποράς της επιδημίας του κορονοιού. Η συναυλία θ’ αναβληθεί με σκοπό να πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στη χρονιά. Επίσης η προγραμματισμένη περιοδεία τους στην Αγγλία με τους  Fury  θ’ αναβληθεί.

Ακολουθεί η δήλωση του συγκροτήματος:

Αναβολή Περιοδείας & Κυκλοφορίας του “Fractures”

Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε την αναβολή της κυκλοφορίας του  Fractures αλλά και την περιοδεία μας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Παρόλο που οι χώροι εκδηλώσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχουν κλείσει, η υγεία και η ασφάλεια των fans, της μπάντας και των φίλων μας είναι σημαντικότερα από κάθε συναυλία και δε μπορούμε να σας ζητήσουμε να παρευρεθείτε σε μια συναυλία μας γνωρίζοντας τους κινδύνους. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις σε όλο τον κόσμο προετοιμαζόμασταν για να πάρουμε αυτή την απόφαση ως προληπτικό μέτρο.

Το “Fractures” είναι το αποτέλεσμα χρόνων δουλειάς, ο φωτισμός, τα κουστούμια ,το στήσιμο της σκηνής είναι έτοιμα, και μεγάλος όγκος εξοπλισμού καταφτάνει.

Είμαστε ευγνώμονες που μας στηρίξατε στην crowdfunding καμπάνια μας, και αυτό σημαίνει πως δε χρειάζεται να βασιζόμαστε στα έσοδα από τις συναυλίες για να διασφαλίσουμε την κυκλοφορία του δίσκου. Με την υποστήριξη σας, ο δίσκος θα κυκλοφορήσει 100%  όπως  είχε προγραμματιστεί, και αν είναι εφικτό θα προσπαθήσουμε να κυκλοφορήσουμε και το merch εγκαίρως. Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε ότι θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στην παραγωγή, αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας ν’ αντιμετωπίσουμε πιθανά προβλήματα. Αυτοί που έχουν αγοράσει την ‘’eco-friendly’’ επιλογή θα λάβουν τις παραγγελίες τους χωρίς έξτρα οικονομική επιβάρυνση και αν υπάρχει κάποιο οικονομικό θέμα θα το αναλάβουμε εμείς. Θα είμαστε σε επικοινωνία την επόμενη βδομάδα για να το χειριστούμε προσωπικά

Προγραμματίζουμε να παίξουμε online το καινούριο μας album από το studio στις 28 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο αν αυτό βέβαια είναι ασφαλές και  παράλληλα προσπαθούμε να βρούμε νέα ημερομηνία για την επίσημη παρουσίαση του δίσκου, μ’ ένα show αργότερα μέσα στη χρονιά.

Όλα τα εισιτήρια που έχουν δοθεί για την παρουσίαση του δίσκου, θα ισχύουν φυσικά για την επαναπρογραμματισμένη ή  για άλλες συναυλίες μας μέσα στη χρονιά. Όσοι έχουν εισιτήρια, θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση στο album μας δυο μέρες πριν κυκλοφορήσει επίσημα (το ίδιο ισχύει και για αυτούς που δώρισαν χρήματα μέσω της καμπάνιας μας.)

Θα ανακοινώσουμε τις νέες ημερομηνίες για την περιοδεία με τους  Fury στο Ηνωμένο Βασίλειο το συντομότερο δυνατόν – είναι στην ίδια θέση με εμάς ,για αυτό σας παρακαλούμε αν μπορείτε να στηρίξετε ανεξάρτητους καλλιτέχνες όπως εμείς, αγοράζοντας merch,διαδίδοντας τη μουσική μας, ακόμη και κρατώντας τα εισιτήρια σας για τις επαναπρογραμματισμένες εκδηλώσεις γιατί όλα αυτά θα κάνουν τη διαφορά για τις μπάντες.

Πάνω απ’ όλα, μείνετε ασφαλείς, θυμηθείτε να πλένετε τα χέρια σας, και φροντίστε τους εαυτούς σας και τους άλλους.

Θα σας συναντήσουμε στην άλλη πλευρά.

Gemma, Amie, Adam, Matt & Jacob

Το τρίτο τους album “Fractures” θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 28 Μαρτίου: https://www.dakesis.com/store

Δείτε παρακάτω το video clip για το κομμάτι “Surrender Your Fears”.

Κείμενο: Ναταλία Μπογδάνου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”