Ο Ozzy δανείζει την φωνή του στον…

O Ozzy Osbourne θα πρωταγωνιστεί ως ένα “άτακτο αλάνι” με το όνομα Sid Fishy σε τηλεοπτική εκπομπή για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Ο frontmant των Black Sabbath θα δανείσει τη φωνή του στον Sid για το καρτούν του Nickelodeon Bubble Guppies, με τον χαρακτήρα του να περιγράφεται ως ”ένα rock ‘n’ roll ψάρι που λατρεύει να είναι βρόμικο”.

Οι κάτοικοι της υποθαλάσσιας πόλης Bubbletucky είναι ως επί το πλείστον φιλικοί, αλλά ο Sid προκαλεί αναστατώσεις με τη κόκκινη μοικάνα του και το χρυσό του δόντι, όπως και με τη συνήθειά του να ψεκάζει γλίτσα τα υπόλοιπα ψάρια.

Ο Πρίγκιπας του Σκότους αναφέρει στο Rolling Stone ότι πήρε τη δουλειά επειδή πίστευε πως η δίχρονη εγγονή του Pearl θα το λάτρευε. Λέει: ”Ο μόνος λόγος που έκανα το σόου ήταν για την Pearl. Ανυπομονώ να δω την αντίδρασή της όταν ακούσει τη φωνή μου να βγαίνει από το στόμα του Sid”.

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του show, ο Sid κουβαλάει ένα δοχείο που περιέχει ένα πράσινο υγρό γνωστό ως ”η βρωμερή σως του Sid Fishy, δημιουργημένη από διάφορες μυρωδιές όπως βρωμερές κάλτσες και σάπια αυγά”.

Το επεισόδιο θα προβληθεί κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”