Τον Φεβρουάριο το τέταρτο άλμπουμ των Place Vendome

Την τέταρτη τους δισκογραφική δουλειά ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν στις 24 Φεβρουαρίου 2017 οι Place Vendome και πάλι μέσω της Frontiers Records, ο οποίος θα ονομάζεται Close to the Sunκαι αναμένεται να αποτελέσει τον διάδοχο του προ τριετίας “Thunder in the Distance”.

Πλάι στον Michael Kiske του οποίου είναι και στο project, στέκεται ο Dennis Ward για ακόμα μια φορά, ο οποίος ανέλαβε και πάλι την παραγωγή.

Τους Place Vendome αποτελούν οι οι Dirk Bruineberg στα τύμπανα, ο Günter Werno (Vanden Plas) στα πλήκτρα και ο Uwe Reitenauer (Pink Cream 69) στις κιθάρες, πέραν των Michael Kiske & Dennis Ward στα φωνητικά και το μπάσο αντίστοιχα.

Στους συνθέτες του δίσκου συμμετέχει για ακόμα μια φορά ο Magnus Karlsson (Primal Fear) με το κομμάτι Falling Star ενώ ο Jani Liimatainen (Cains Offering Official, exSonata Arctica) διέθεσε την σύνθεση Welcome to the Edge. Ο Olaf Thorsen (Labyrinth, Vision Divine) παρέα με τον Fabio Lione (Angra, ex-Rhapsody Of Fire) συνέθεσαν τα “Helen” και “Riding the Ghost”.

Ο πρόεδρος της Frontiers, Serafino Perugino, έδωσε επίσης την ιδέα να ενσωματωθεί το κομμάτι των DGM, “Hereafter”, στο δίσκο οπότε αυτό έφερε και τον Simone Mularoni να προσφέρει με την σειρά του τα Close to the Sun” & “Across the Times.

Και ο Alessandro Del Vecchio προσέφερε δυο νέα κομμάτια, τα Strong και  Yesterday Is Gone”, ενώ ο Aldo LoNobile (Secret Sphere) έδωσε τα Distant Skies” & “Breathing. Τέλος, ο Michael Palace (Palace, Skylander) έδωσε και αυτός με την σειρά του το Light Before the Dark.

Με τα δικά τους solo στις συνθέσεις του δίσκου συμμετέχουν πέραν των Alfred Koffler & Uwe Reineauer των Pink Cream 69, οι Magnus Karlsson (Primal Fear), Michael Klein, Gus G (Ozzy Osbourne, Firewind), Simone Mularoni (DGM) αλλά και οι κιθαρίστες των Unisonic, Kai Hansen & Mandy Meyer.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το εξώφυλλο του δίσκου.

“Close to the Sun” tracklisting:

  1. Close To The Sun
  2. Welcome To The Edge
  3. Hereafter
  4. Strong
  5. Across The Times
  6. Riding The Ghost
  7. Light Before The Dark
  8. Falling Star
  9. Breathing
  10. Yesterday Is Gone
  11. Helen
  12. Distant Skies

Κείμενο: Νίκος Σιγλίδης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”