Οι AC/DC ξεκίνησαν να γράφουν νέο album

Οι AC/DC έχουν ξεκινήσει να γράφουν υλικό για ένα νέο album.

Είναι στα πρώτα στάδια σύμφωνα με το μπασίστα Cliff Williams, ο οποίος αποκάλυψε τα τωρινά τους σχέδια σε μία video συνέντευξη που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

“Τα παιδιά (Malcolm και Angus Young) γράφουν υλικό, και όταν θα έχουν κάτι πιο μαζεμένο θα μας φωνάξουν”, είπε όταν πιέστηκε για την πρόοδο ενός νέου υλικού.

Πολλές μπάντες γράφουν μαζί, όμως ο Cliff είπε πως τα αδέρφια Malcolm και Angus Young τείνουν να δώσουν το έναυσμα της συγγραφικής διαδικασίας των AC/DC:

“Βάζουν ένα σωρό ιδέες μαζί -μερικές πιο μαζί από άλλες- και μετά όλοι θα πάμε στο studio, ή ένα μικρό δωμάτιο για πρόβες στην αρχή, θα το δουλέψουμε με ένα παραγωγό, και θα μπούμε στο studio για ηχογράφηση. Έτσι κυλάει.”

“Ο Malcolm και ο Angus έχουν ξοδέψει το χρόνο τους, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμοι για μας.”

Τον περασμένο χρόνο, ένας φίλος της μπάντας είπε πως σχεδίαζαν να περιοδεύσουν στην Αυστραλία με ένα ολοκαίνουργιο album (σύμφωνα με το Music Feeds), αλλά απ’ ό,τι φαίνεται θα περιμένουμε λίγο ακόμα για να ακούσουμε νέο υλικό από την καλύτερη εξαγωγή της Αυστραλίας”.

“Κάτι θα συμβεί σε κάποιο σημείο”, λέει ο Williams. “Ελπίζουμε να βγούμε εκεί έξω αργά ή γρήγορα. Αυτή τη στιγμή, μείνετε σε επαφή μαζί μας και θα σας ενημερώνουμε όποτε μπορούμε.”

{youtube}x1JSez8qcpw{/youtube}

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”