Πρώτη γεύση από το νέο album των Manowar

Στις 12 Μαρτίου, μία επίλεκτη ομάδα ειδικών Manowar οπαδών γνωστοί και ως The Circle, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν το παγκόσμιο fan base της μπάντας, κλήθηκαν σε ένα ιδιωτικό prelistening session για το επερχόμενο album των Manowar, όπως επίσης και σε μία περιοδεία των Wisseloord Studios στην Ολλανδία, εκεί όπου θα γίνει η μίξη και το mastering του δίσκου.

Ο μπασίστας των Manowar Joey DeMaio, οι πολύχρονοι συνεργάτες, ο μηχανικός μίξης Ronald Prent και ο βραβευμένος με Grammy Award μηχανικός mastering Darcy Proper, έδωσαν πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία ενός δίσκου, καθώς και τις ειδικές απαιτήσεις στην παραγωγή για μία μπάντα που είναι παγκοσμίως γνωστή, για έναν ήχο που θα είναι πιο δυνατός από κάθε άλλο συγκρότημα, αλλά εξίσου καθαρός και τέλειος.

Οπαδοί από όλο τον κόσμο επιλέχθηκαν για να εκπροσωπήσουν τις χώρες τους και να λάβουν νέα και ενημερώσεις, ώστε να τα μοιραστούν με τους δικούς τους, και για να ακούσουν τα πρώτα τραγούδια από το νέο album που υπολογίζεται να κυκλοφορήσει Ιούνιο με Ιούλιο.

“Ήταν σημαντικό για εμάς, το ότι οι οπαδοί θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα ακούσουν τη νέα μουσική. Στην τελική, όλα γίνονται γι’ αυτούς!”, εξήγησε ο DeMaio.

O DeMaio υποσχέθηκε πως η ιστορία πίσω από το τραγούδι El Gringo, η οποία δε μπορεί ακόμα να εξηγηθεί λόγω θεμάτων εμπιστοσύνης, θα αποκαλυφθεί σύντομα και ζήτησε από τους fans να μείνουν συντονισμένοι στο Facebook. Ανέφερε τη λέξη “ταινία” μετά το παίξιμο του κομματιού.

Το νέο album θα είναι “ό,τι έχετε μάθει και έχετε αγαπήσει στους Manowar…και περισσότερο”, δήλωσε ο DeMaio πρόσφατα σε μία συνέντευξη Τύπου.

Όταν ρωτήθηκε για το μεγάλο κενό μεταξύ του τελευταίου CD των Manowar και της επερχόμενης δουλειάς, ο DeMaio είπε: “Ξέρω ότι πολύς κόσμος δε θέλει να περιμένει άλλα πέντε χρόνια για ένα δίσκο των Manowar, αλλά ελπίζουμε να σκεφτούν ότι άξιζε το χρόνο αναμονής. Γιατί, όπως ξέρεις, πηγαίνεις σε ένα εστιατόριο και παραγγέλνεις δείπνο. Αν ο σερβιτόρος μπει στην κουζίνα και ξαναβγεί μετά από 2 δευτερόλεπτα και αφήσει το δείπνο στο τραπέζι, πραγματικά δεν ξέρω τι είναι αυτό που θα φας. Και τότε αλλά και τώρα, μου αρέσουν και εμένα τα McDonalds. Αυτό δε σημαίνει πως ό,τι είναι γρήγορο δεν είναι καλό. Με τους Manowar όμως δεν είμαστε εστιατόριο fastfood. Πιστεύουμε ότι είναι ποιότητα, οπότε ελπίζουμε να αισθανθείτε και εσείς με τον ίδιο τρόπο.”

{youtube}2JOqDxJ5trY{/youtube}

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”