Anthrax: Γιορτάζουν τα 40 χρόνια πορείας

Φίλοι, elite μουσικοί και πρώην μέλη των Anthrax θα συνεισφέρουν με ένα αριθμό από βίντεο, ξεκινώντας από την 3η Μαΐου και φτάνοντας μέχρι την 18η Ιουλίου, όπου και είναι ο επίσημος εορτασμός της επετείου όπου το αποκορύφωμα θα είναι το Special Anthrax Livestream Event όπου και θα έχουν ένα set list το οποίο θα καλύπτει όλη την καριέρα τους. Μπορείτε να δείτε παρακάτω το trailer για την επέτειο.

Το συγκρότημα που αποτελεί το 1/4 των big four γίνεται 40 αυτήν τη χρονιά και θα το γιορτάσει με μια σειρά από ειδικές δραστηριότητες για να τιμήσει την επέτειο. Οι Anthrax οι οποίοι ιδρύθηκαν από τον κιθαρίστα Scott Ian και τον μπασίστα Dan Lilker στο Queens της Νέας Υόρκης στις 18 Ιουλίου 1981, ήταν ένα από τα πρώτα thrash συγκροτήματα από την East Coast και γρήγορα εξελίχθηκαν σε ηγέτες, παρέα με τους Metallica, Slayer και Megadeth.

Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 11 studio άλμπουμ, έχουν λάβει πολλά χρυσά και πλατινένια βραβεία, έχουν λάβει έξι Grammy, περιοδεύουν τον κόσμο από το 1984 και έχουν χτίσει μια ισχυρή  φήμη στους οπαδούς και στη μουσική βιομηχανία.

Από τις 3 Μαΐου και κάθε εβδομάδα τις Δευτέρες, Τετάρτες και Παρασκευές, και μέχρι την επίσημη ιδρυτική επέτειο στις 18 Ιουλίου, τα social media των Anthrax θα προσφέρουν μια σειρά από video που θα στείλουν πρώην μέλη, συνάδελφοι μουσικοί και βετεράνοι της σκηνής οι οποίοι θα μοιραστούν ιστορίες behind-the-scenes για το συγκρότημα και για το τι σημαίνει η κληρονομιά του συγκροτήματος μετά από τόσα χρόνια. Αυτά τα βίντεο θα τιμούν κάθε άλμπουμ με χρονολογική σειρά ξεκινώντας με το ντεμπούτο, “Fistful Of Metal”. Εδώ μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα.

Αυτές τις 11 εβδομάδες θα συνεισφέρουν με βίντεο οι Chuck D, Corey Taylor, Dave Grohl, Dave Mustaine, Gary Holt, Gene Simmons, Henry Rollins, John Carpenter, Kerry King, Mike Patton, Nergal, Norman Reedus, Michael Poulsen, Rob Zombie, Robert Trujillo, Roger Miret, Darryl McDaniels (Run DMC), Slash, Tom Morello και άλλοι. Επίσης θα υπάρχουν βίντεο και από τα πρώην μέλη των Anthrax Dan Lilker, Dan Spitz, John Bush, Neil Turbin και Rob Caggiano.

Το φινάλε θα πραγματοποιηθεί με ένα πολύ special livestream από τους Anthrax στις 16 Ιουλίου, όπου θα δούμε ένα πολύ μεγάλο set στο οποίο θα υπάρχουν κομμάτια από ολόκληρο τον κατάλογο του συγκροτήματος. Όλες οι λεπτομέρειες οι οποίες θα περιλαμβάνουν και πληροφορίες για τα εισιτήρια θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι οπαδοί θα έχουν επίσης την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ειδικό μπουκάλι με bourbon από τους Anthrax φτιαγμένο για την επέτειο για να το απολαύσουν κατά τη διάρκεια του livestream και να το κρατήσουν ως αναμνηστικό. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Links:

Κείμενο: Σταύρος Πισσάνος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”