Bleed From Within: Κυκλοφορούν το single “I Am Damnation” μέσω της Nuclear Blast

Η Nuclear Blast είναι περήφανη που καλωσορίζει τους Bleed From Within στην οικογένειά της! Έχοντας μόλις επιστρέψει από μια περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο με τους Bullet For My Valentine, το συγκρότημα συνεχίζει να καταρρίπτει κάθε προσδοκία. Το νέο singleI Am Damnationείναι ένα μελωδικό masterclass. Μια τολμηρή δήλωση που παρουσιάζει μια πρώτη γεύση από το νέο τους δίσκο, που αναμένεται το 2022.

Ακούστε το I Am Damnation εδώ.

Δείτε το εντυπωσιακό μουσικό βίντεο για το I Am Damnation, σε σκηνοθεσία Pavel Trebukhin παρακάτω:

Ο drummer Ali Richardson σχολιάζει: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω επιτέλους ότι οι Bleed From Within υπέγραψαν με τη Nuclear Blast Records. Ο ενθουσιασμός τους ήταν εμφανής από την πρώτη μας συνομιλία το 2020, αλλά καθώς συνεχίζονταν οι διαπραγματεύσεις, η ομάδα απέδειξε ότι έχει το πάθος, την ορμή και τη γνώση για να το κάνει αυτό. Το συγκρότημα ανέβηκε στο επόμενο επίπεδο. Είναι επίσης τιμή να συμμετέχουμε σε ένα τόσο παραγωγικό roaster. Το I Am Damnationείναι το πρώτο βήμα σε ένα νέο κεφάλαιο για εμάς, μια ηχητική εξέλιξη και μια αληθινή γεύση της μουσικής που δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το μέλλον μας μαζί και ανυπομονώ να μοιραστώ αυτά που έχουμε γράψει.»

Οι Bleed From Within έχουν πάει στην κόλαση και πίσω τα τελευταία δύο χρόνια. Όταν μια πανδημία απείλησε να καταστρέψει τα σχέδια κυκλοφορίας για το τέταρτο album του συγκροτήματος, “Fracture”, η μπάντα δεν το έβαλε κάτω. Εάν οι χώροι δεν μπορούσαν να ανοίξουν τις πόρτες τους, οι Bleed From Within θα έβρισκαν έναν τρόπο να τα καταφέρουν τους.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η ασταμάτητη μηχανή συνεχίζει να συνθλίβει τα πάντα με τόσο ξέφρενο ρυθμό – δεν υπάρχει σταματημός για το πιο βαρύ συγκρότημα που έχει βγει ποτέ από τη Σκωτία. Η φήμη του συγκροτήματος ως μία από τις πιο τρομερές δυνάμεις του σύγχρονου metal τους έχει κερδίσει θέσεις σε περιοδείες με τους Megadeth, Lamb Of God, Testament και Heaven Shall Burn. Και με πάνω από 25 εκατομμύρια streams για το “Fracture” γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς με κάθε νέα κυκλοφορία.

Το τελευταίο τους single, I Am Damnation, είναι το πιο βαρύ της μπάντας, το αποκορύφωμα της σκληρής δουλειάς δύο ετών που ενσαρκώνει την καλλιτεχνική τους δύναμη. Οπλισμένοι με τις γνώσεις της εξέλιξης του ήχου τους την τελευταία δεκαετία χωρίς να χάνουν ποτέ από τα μάτια τους τις DIY ρίζες τους, αυτοί είναι οι Bleed From Within στα καλύτερά τους. Με την υποστήριξη μιας νέας συμφωνίας με την Nuclear Blast Records και ενός νέου album το 2022, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα αναπόφευκτα επόμενα βήματα της μπάντας είναι η παγκόσμια κυριαρχία.

Οι Bleed From Within είναι:
Davie Provan – Μπάσο
Craig “Goonzi” Gowans – Κιθάρες
Scott Kennedy – Φωνητικά
Steven Jones – Κιθάρες
Ali Richardson – Drums

Links:
Website
Facebook
Instagram

Κείμενο: Θανάσης Γκότοβος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”