Bloodbound: Ανανέωσαν την συμφωνία τους με την AFM Records

Οι Σουηδοί metallers Bloodbound συγκρότησαν μια εντυπωσιακή συνέχεια, από όταν το συγκρότημα έκανε το ντεμπούτο του στη σκηνή το 2006 με το “Nosferatu“. Το 2011, οι Bloodbound εντάχθηκαν στον κατάλογο της AFM Records και από τότε γίνονται ολοένα και πιο επιτυχημένοι με κάθε τους νέα κυκλοφορία. Οι Bloodbound και η AFM ανακοίνωσαν την συνέχεια της μακροχρόνιας συνεργασίας τους.

Τα πρώτα albums του συγκροτήματος “Book Of The Dead” και “Unholy Cross” θα δουν τελικά την κυκλοφορία τους σε βινύλιο. Και οι δύο τίτλοι περιορίζονται σε 300 αντίτυπα το καθένα (“Unholy Cross” σε κίτρινο, “Book Of The Dead” σε clear–διπλό- βινύλιο) στις 30 Μαρτίου. Επίσης, το τελευταίο studio album “War Of Dragons” του συγκροτήματος είδε την διπλή vinyl έκδοση νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Ο Fredrik Bergh των Bloodbound σχολίασε:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανανεώσαμε την συμφωνία μας με την AFM Records. Αισθανόμαστε ότι είναι η τέλεια δισκογραφική για εμάς. Η AFM αγαπά το είδος της μουσικής μας και μας προσφέρουν καλλιτεχνική ελευθερία… Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, μας επιτρέπουν να κάνουμε αυτό που θέλουμε χωρίς να προσπαθήσουν να αλλάξουν τη φόρμουλα μας. Ωριμάζουμε συνεχώς ως συγκρότημα και πέρσι η AFM έκανε μια αστρική δουλειά, τοποθετώντας το “War Of Dragons” στα Γερμανικά, Σουηδικά, Ελβετικά και Σουηδικά charts. Ανυπομονούμε να πάμε τους Bloodbound στο επόμενο level μαζί με την AFM Records!”.

Ας θυμηθούμε μέσα από το “War Of Dragons” τα “Battle In The Sky” & “War Of Dragons”.

Κείμενο: Στέλλα Τριανταφύλλη

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”