Στην Century Media και δίσκος για τους Sanctuary!

Την εξής ανακοίνωση έβγαλε η Century Media: “Η Century Media είναι περήφανη να ανακοινώσει ότι υπέγραψε τους θρυλικούς Sanctuary από το Seattle. Το 2010 η μπάντα έκανε reunion για επιλεκτικές συναυλίες. Αν και στην αρχή το σχέδιο ήταν απλά μερικές συναυλίες, η χημεία της μπάντας στο σανίδι και το feedback του κοινού τους άλλαξε το μυαλό. Τώρα 20 χρόνια μετά την διάλυση τους, οι Sanctuary θα συνεχίσουν την μοναδική μίξη US power metal, hard rock και progressive στοιχείων και θα ξεκινήσουν να δουλεύουν σε νέο δίσκο. Για να συμπληρωθεί το line-up προστέθηκε ο Brad Hull των Forced Entry που θα καλύψει το κενό του Sean Blosl. Η κυκλοφορία του δίσκου αναμένεται στο τέλος του 2013.”

Ο Warrel Dane από την μεριά του είπε: “Ήταν πολύ εύκολη απόφαση η Century Media, αφού ήμουν μαζί τους με τους Nevermore από το 1995. Είναι σπουδαίο team που κάνει τα πάντα για τις μπάντες της. Τους ξέρω όλους σχεδόν προσωπικά και αναμένω αυτό το νέο κεφάλαιο στην ιστορία.”

Τέλος δηλώσεις έκανε και ο Lenny Rutledge λέγοντας: “Νομίζω μπορώ να μιλήσω για όλους στην μπάντα των Sanctuary και να πω ότι είμαστε ενθουσιασμένοι που μπήκαμε στην ομάδα της Century Media. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε με την καλύτερη metal εταιρία στον πλανήτη. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε μουσική με μια σπουδαία ομάδα πίσω μας.”

Πλέον το τωρινό line-up των Sanctuary αποτελείται από τους Warrel Dane στην φωνή, Lenny Rutledge και Brad Hull στις κιθάρες, Jim Sheppard στο μπάσο και Dave Budbill στα τύμπανα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”