Children Of Bodom: Απαντούν στην περίπτωση ζωντανής εμφάνισης στην μνήμη του Alexi Laiho

Σε πρόσφατη συνέντευξη τους, ο μπασίστας και ο πληκτράς των Children Of Bodom, Henri “Henkka T. Blacksmith” Seppälä και Janne Wirman αντίστοιχα, ρωτήθηκαν για το κατά πόσο θα σκεφτόντουσαν να κάνουν μια ζωντανή εμφάνιση στην μνήμη του εκλιπόντος Alexi Laiho.

Ο Janne Wirman απάντησε πάνω σε αυτό: «Λοιπόν, είναι περίεργη ερώτηση και η αλήθεια είναι ότι δεν το έχουμε κουβεντιάσει οι τρεις μας. Προσωπικά πάντα, πιστεύω πως ο Alexi δεν θα ήθελε μια εμφάνιση φόρου τιμής, θα ήθελε απλά μια ζωντανή εμφάνιση των Children Of Bodom. Και παρότι κάποιος θα τον αναπλήρωνε, κάτι τρομερά δύσκολο για εμάς, κάτι πολύ δύσκολο για όλο τον κόσμο του metal τόσο φωνητικά όσο και κιθαριστικά, γνωρίζω από προσωπική εμπειρία πως δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο, κάποια εμφάνιση εις μνήμην του. Οπότε δεν έχουμε πάθος για να στήσουμε μια τέτοια εμφάνιση για τον Alexi. Ίσως παίξουμε ξανά κάποια στιγμή κάποτε. Ποτέ μην λες ποτέ. Αλλά για εμάς τώρα δεν είναι κάτι που μας βγαίνει φυσικά».

Με τον Henri Seppälä να συμπληρώνει: “ Θα ήταν παράξενο κάτι τέτοιο. Και όπως είπε και ο Janne, είμαι σίγουρος πως θα ήθελε κάποιον άλλο να είναι εκεί και να παίξει για κάτι τέτοιο. Θα ήταν περίεργο να παίξουμε ένα tribute show. Δεν είμαι ενάντια στο να παίξουν άλλοι κομμάτια των Children Of Bodom στην μνήμη του και κάθε φορά που βλέπω κάποιον να κάνει κάποια διασκευή πάντα το μοιραζόμαστε γιατί αυτό είναι το σωστό. Η μουσική του Alexi θα ζει για πάντα».

Ο Alexi Laiho έφυγε από την ζωή στις 29 Δεκεμβρίου 2020, στο σπίτι του στο Helsinki της Φινλανδίας.

Κείμενο: Κωνσταντίνος Μάρης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”