Dead Lord: Ανακοίνωσαν την κυκλοφορία νέου EP

Νέα κυκλοφορία ανακοίνωσαν οι Σουηδοί hard rockers Dead Lord. Το Dystopiaόπως και θα ονομάζεται η νέα τους δουλειά, θα είναι ένα EP το οποίο θα συνεχίζει και θα ολοκληρώνει αυτό που η μπάντα ξεκίνησε με το Surrender του 2020, με το εναρκτήριο κομμάτι του νέου EP, ουσιαστικά να κλείνει την θεματική του προηγουμενου δίσκου και τα υπόλοιπα τέσσερα  να αποτελούν διασκευές σε DAD, Winterhawk, Moon Martin και Rory Gallagher, ενώ το τελευταίο κομμάτια είναι μία Σουηδική εκδοχή του Letter From Allen St.”.Το εξώφυλλο του Dystopiaεπιμελήθηκε Juan Machado και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου από την Century Media Records.

Σχετικά με την κυκλοφορία, ο κιθαρίστας και τραγουδιστής της μπάντας, Hakim Krim σχολίασε: «Το κερί είναι το μόνο πράγμα που είναι αιώνιο. Το ξέρουμε αυτό τόσο καλά όσο και εσείς. Οπότε επιτέλους, αυτό είναι το νέο μας single που έγινε EP για εσάς. Έξι κομμάτια με κάτι καινούργιο, κάτι παλιό, κάτι δανεικό και κάτι παγωμένο. Μερικά μέχρι πρότινος ακυκλοφόρητα κομμάτια, φόρος τιμής σε σωματοφύλακες της rock, καθώς και πράγματα που είχαν κυκλοφορήσει μόνο ψηφιακά στο παρελθόν, επιτέλους όλα μαζεμένα. Οπότε, ακόμα και στο πιο δυστοπικό από τα πιθανά μέλλοντα, στα οποία οι υπολογιστές έχουν από καιρό χάσει από τους πυρηνικούς χειμώνες, το πικάπ σας θα εξακολουθεί να γυρίζει. Και το rock θα νικήσει.»

Παράλληλα, η μπάντα ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή της περιοδεία, η οποία και ξεκινάει τον Μάρτιο και στην οποία οι Dead Lord θα έχουν μαζί τους, τους The Riven.

Οι προ-παραγγελίες του DystopiaEP ξεκινούν στις 7 Ιανουαρίου, μαζί με την δημοσίευση καινούργιου single.

Η tracklist του “DystopiaEP είναι η εξής:

Side A:

  1. Dystopia
  2. Sleeping My Day Away
  3. Ace In The Hole

Side B:

  1. Hands Down
  2. Moonchild
  3. I staden som aldrig slumrar till

 

Το lineup των Dead Lord είναι το εξής:
Hakim Krim – Φωνητικά, Κιθάρες
Martin Nordin – Κιθάρες
Adam Lindmark – Τύμπανα
Ryan Kemp – Μπάσο

 

Links:
Website
Facebook
Instagram

Κείμενο: Κωνσταντίνος Μάρης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”