Denner / Shermann: Νέο τραγούδι και δίσκος

Οι κιθαρίστες των Mercyful Fate, Michael Denner και Hank Shermann, έχουν ήδη ολοκληρώσει την μίξη και το mastering του νέου τους Denner / Shermann full-length άλμπουμ, “Masters Of Evil”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου μέσω της Metal Blade Records.

Το πρώτο single, “Angel’s Blood”, είναι διαθέσιμο και μόλις οι κιθάρες ξεκινήσουν, το αλάνθαστο σήμα κατατεθέν του Michael Denner και του Hank Shermann, είναι άμεσα αναγνωρίσιμο.

Το εξώφυλλο του άλμπουμ δημιουργήθηκε από τον Σουηδό καλλιτέχνη Thomas Holm, ο οποίος δημιούργησε επίσης το artwork για το “Satan’s Tomb” και ο οποίος είναι πολύ γνωστός για τις δουλειές του, που ξεχωρίζουν κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων δεκαετιών! Η μίξη έγινε και πάλι από τον Arnold Lindberg στο Sound Industry Studio στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Το mastering έγινε για άλλη μια φορά από τον Maor Appelbaum στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια.

To “Masters Of Evil” περιέχει οκτώ νέα κομμάτια των Denner / Shermann, που συνεχίζουν εκεί που σταμάτησε το EP. Αξιοποιώντας τα θεμέλια που έριξαν με το EP “Satan’s Tomb”, τα τραγούδια καλύπτουν όλο το φάσμα της heavy metal και οδηγούν τον ακροατή κάτω από μια μυστηριώδη διαδρομή, που περιέχει ιστορίες για το σκοτάδι, υπερφυσικές φαντασιώσεις, τη μεταφορά σε μέρη που μπορείτε να βρεθείτε μόνο στους πιο ζωντανούς εφιάλτες.

“Masters Of Evil” track listing:

  1. Angel’s Blood
  2. Son of Satan
  3. The Wolf Feeds At Night
  4. Pentagram And The Cross
  5. Masters Of Evil
  6. Servants Of Dagon
  7. Escape From Hell
  8. The Baroness


Κείμενο: Δημήτρης Σταύρος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”