Χαμός στο στρατόπεδο των Entombed!!!

Τα μέλη της αρχικής σύνθεσης των Entombed, Alex Hellid (κιθάρα), Ulf “Uffe” Cederlund (κιθάρα) και Nicke Andersson (τύμπανα) θα επανενώσουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν το δεύτερο άλμπουμ της μπάντας, “Clandestine”, στην αίθουσα κοντσέρτων στο Gävle της Σουηδίας την 1η Φεβρουαρίου του 2014.

Το τρίο στην προσπάθεια του αυτή θα υποστηρίζεται από την 65μελή συμφωνική ορχήστρα του Gävle καθώς και από 40μελή χορωδία.

Ο Alex Hellid είπε περί αυτού: “Εμείς θα παρουσιάσουμε το “Clandestine”, όπως έχει ενορχηστρωθεί από τον Thomas Von Wachenfeldt και θα είναι η πρώτη φορά σε 17 χρόνια που εγώ, ο Uffe και ο Nicke θα παίζουμε και πάλι μαζί ως Entombed (The Ex Original Members)”.

”Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι για το θέμα αυτό και ανυπομονούμε να δούμε πού θα μας πάει!”.

Entombed (The Only Original Member) από την άλλη μεριά έχουν ήδη παρουσιάσει το “Clandestine” στο σύνολό του με την Nordic Chamber Orchestra στις 12 Απριλίου του 2013 στο Tonhallen στην Σουηδία.

O Alex Hellid όμως δεν συμμετείχε στη πρόσφατη συγγραφή και ηχογράφηση του αναμενόμενου 10ου άλμπουμ των Entombed, “Back To The Front” και επίσης δεν ήταν μαζί με τους Entombed του Petrov όταν η μπάντα έπαιξε στο Manizales Grita Rock festival στην Κολομβία τον περασμένο μήνα.

Ερωτηθείς σχετικά με το εάν η παράλειψη του ονόματος του Alex Hellid από το βιογραφικό των Entombed που συνοδεύει ένα διαφημιστικό αντίγραφο του “Back To The Front”, ήταν ένα λάθος από την πλευρά της δισκογραφικής εταιρείας, ο Petrov, μοναδικό πλέον μέλος της αρχικής σύνθεσης του συγκροτήματος, απάντησε (ή έσταξε φαρμάκι όπως θέλετε πείτε το): “Δεν θέλω να μιλήσω δημοσίως γι ‘αυτό αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι κάτι που θέλουμε να κρατήσουμε προσωπικό για την ώρα. Όμως δεν πρόκειται για λάθος στη βιογραφία. Επόμενη ερώτηση;”

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Century Media ανακοίνωσε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του” Back To The Front “ μεταφέρεται στις αρχές του 2014 από τις 29 Οκτωβρίου όπως είχε προηγουμένως ανακοινωθεί, λόγω απρόβλεπτων τεχνικών προβλημάτων.

Του πουλιού το πανηγύρι λοιπόν και στους Entombed με το φαινόμενο Queensryche όπως φαίνεται να ξαναχτυπάει. Ας επικρατήσει ο καλύτερος…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”