Fozzy: Ανακοινώνουν το νέο album “Boombox”

Οι rockers Fozzy ανακοίνωσαν το νέο τους album “Boombox”– το πρώτο τους album μετά από πέντε χρόνια – το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Απριλίου μέσω της Mascot Records/Mascot Label Group. Η παραγωγή του album, το οποίο περιλαμβάνει τα single που μπήκαν στα 10 κορυφαία single των ΗΠΑ, “Nowhere to Run” και “Sane”, έγινε για άλλη μια φορά από τον Johnny Andrews.

Η ανακοίνωση γιορτάζει τη sold-out περιοδεία της μπάντας στο Ηνωμένο Βασίλειο που το συγκρότημα ολοκληρώνει αυτήν τη στιγμή.

Μιλώντας για το album, ο frontman των Fozzy Chris Jericho λέει: «“Judas”… τόσο το album όσο και το τραγούδι ήταν μια τρομερά σημαντική ανακάλυψη για τους Fozzy. Μας πήγε στο επόμενο επίπεδο και μας τοποθέτησε στο rock ραδιόφωνο. Ως αποτέλεσμα, ξέραμε ότι έπρεπε να συνεχίσουμε με ένα album. Το “Boombox” είναι αυτό το album! Έχετε ήδη ακούσει “Nowhere To Run” και “Sane” – γαμάτα τραγούδια που δίνουν τον τόνο σε αυτό το album. Αλλά τα “I Still Burn”, “Army Of One” και “Relax” είναι αυτά, που κατά τη γνώμη μου θα ανεβάσουν αυτό το album και αυτό το συγκρότημα ακόμα πιο ψηλά στη σκάλα του rock n roll!»

«Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτό είναι το τρίτο καλύτερο album ολόκληρης της καριέρας μας! (Φυσικά πιστεύω ότι είναι το καλύτερό μας… αλλά πάντα ήθελα να ακούω ένα συγκρότημα να το λέει αυτό). Ανεβάστε λοιπόν την ένταση και παίξτε το “Boombox” δυνατά! Θα είναι μια τρελή εμπειρία», προσθέτει.

Οι Fozzy ανακοίνωσαν επίσης την περιοδεία “Save The World Tour 2022” στις ΗΠΑ. Η headlining περιοδεία του συγκροτήματος, με ειδικούς καλεσμένους τους GFM, KrashKarma και The Nocturnal Affair, ξεκινά στις 31 Μαρτίου στο Ντιτρόιτ, MI και ολοκληρώνεται στις 16 Μαΐου στο Sauget, IL. Εισιτήρια είναι διαθέσιμα εδώ.

Οι Fozzy είναι:
Chris Jericho – Φωνητικά
Rich Ward – Κιθάρες, Φωνητικά
Frank Fontsere – Τύμπανα
Billy Gray – Κιθάρες
PJ Farley – Μπάσο

Links
Website
Facebook
Instagram
Twitter

Κείμενο: Θανάσης Γκότοβος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”