Hatriot: Νέο lyric video για το “Frankenstein Must Be Desrtoyed”

Οι Hatriot, οι bay Area thrashers από το San Francisco κυκλοφόρησαν ένα lyric video για ένα νέο demo κομμάτι που ονομάζεται “Frankenstein Must Be Desrtoyed”. Το κομμάτι, το οποίο είναι ένα από τα πρώτα που το συγκρότημα ηχογράφησε χωρίς τον τραγουδιστή τον Exodus SteveZetroSouza, θα επαναηχογραφηθεί εκ νέου για το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας, που αναμένεται στα τέλη του επόμενου έτους.

Οι Hatriot λένε: “Το video έγινε από τον Mike Sloat, οι ηχογραφήσεις από τον Abel Torres και η εικόνα από τον Kevin Paterson. Οι στίχοι σε οδηγούν μεταφορικά σε ιστορίες θανατοποινιτών όπως οι παιδεραστές, οι serial killers, και άλλα τέρατα αυτού του είδους. Τώρα που ο Steve “ZetroSouza είναι πλήρες απασχολημένος με τους Exodus, θέλαμε να αξιοποιήσουμε περισσότερο την επιρροή που έχουμε από death metal μπάντες όπως οι The Black Dahlia Murder, Evocation, Skeletonwitch και  φυσικά οι Death, ενώ εξακολουθούμε να παραμένουμε  πιστοί στις ρίζες του Bay Area με συγκροτήματα όπως οι Exodus, Testament, Death Angel και Machine Head“.

Τα φωνητικά των Hatriot αναλαμβάνει σήμερα ο γιος του Zetro”, Cody Souza.

Σε συνέντευξη του 2015 με το DC Heavy Metal, ο Zetro,  δήλωσε σχετικά με τους Hatriot: “Ο Cody κάνει μια πραγματικά πολύ καλή δουλειά (στα φωνητικά για το συγκρότημα). Έτσι αυτός και εγώ γράφουμε τραγούδια μαζί, δεν είναι στιχουργός ακόμα, αλλά μαθαίνει και θα πάει πολύ καλά. Τον παρακολουθώ και είμαι σίγουρος ότι θα πάρει τη μετάβαση”.

Ο Zetroτραγούδησε για τα δύο πρώτα άλμπουμ των Hatriot, το “Heroes Of Origin” του 2013 και το “Dawn Of The New Centurion” του 2014.

Οι Hatriot του 2016 είναι οι:

Cody Souza – Φωνητικά/μπάσο

Justin Sakogawa – Κιθάρα

Kosta Varvatakis – Κιθάρα

Nick Souza – Τύμπανα

Κείμενο: Πέτρος Μυστικός

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”