Heartland: Κυκλοφορούν νέο άλμπουμ

Μετά από 14 χρόνια σιωπής, οι Heartland επιστρέφουν με το δέκατο άλμπουμ “Into The Future”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου 2021. Είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία εδώ και εδώ. Τα πρώτα 500 αντίτυπα θα είναι περιορισμένης έκδοσης και θα περιλαμβάνουν μια υπογεγραμμένη καρτ ποστάλ από τον Chris Ousey.

Η παραγωγή έγινε από τους Chris Ousey και Khalil Turk, η μίξη από τον Mike Slamer, το mastering από τον Steve Mann και το εξώφυλλο είναι δουλειά του Eric Philipe.

Ο Chris Ousey είχε μια εξαιρετική καριέρα ως τραγουδιστής. Έχει το παρατσούκλι «Ο άνθρωπος με τις χρυσές αμυγδαλές» και αυτός είναι ένα εξαιρετικός τίτλος γιατί τον έχει κερδίσει απόλυτα και με το παραπάνω. Η αβίαστη φωνητική γκάμα του τον έβαλε την κορυφαία θέση στον κόσμο του κλασικού βρετανικού hard rock.

Οι Heartland δημιουργήθηκαν το 1990 από τους Chris Ousey και Gary Sharpe και ο Steve Morris μπήκε το 1995 όταν κυκλοφόρησε το “Heartland III” (η πρώτη κυκλοφορία με την Escape Music). Ο Steve ήταν στη μπάντα από τότε μέχρι την κυκλοφορία του “Mind Your Head” (2007).

Το “Into the Future” σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τους Heartland, την ολοκαίνουργια κυκλοφορία τους και μια φανταστική νέα σειρά με τα φωνητικά του Chris να μην δείχνουν ακόμα σημάδια κούρασης!

Track List:
1- A Foreign Land
2- Caught up
3- A Living Thing
4- Giving It All Away
5- A Dangerous Game
6- Climbing your wall
7- Mouth To Mouth
8- Not Guilty
9- Bolt From The Blue
10- White Lies
11- Working For The Man
12- When The Band Plays

Οι Heartland είναι:
Chris Ousey –Φωνητικά
Mike Slamer – Κιθάρες, Πλήκτρα (Seventh Keys/Streets/Steve Walsh/City Boys/Steakhouse Lae)
Barish Kepic – Κιθάρες, Πλήκτρα (Jaded Heart)
Ged Rylands – Πλήκτρα (Tyketto/Rage Of Angels/Τen)
Wayne Banks – Μπάσο (Brazen Abbots/Saxon/Robin Gibbs)
David Anthony – Τύμπανα (Dennis De Young)

Κείμενο: Θανάσης Γκότοβος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”