Killing Addiction: Επανακυκλοφορούν το “Omega Factor”

Οι θρυλικοί death metallers από τη Φλόριντα Killing Addiction πρόκειται να δουν το κλασικό ντεμπούτο άλμπουμ τους Omega Factor να επανακυκλοφορεί στις 9 Μαρτίου μέσω της Xtreem Music. Ήταν επίσης στις 9 Μαρτίου, αλλά το 1993, όταν κυκλοφόρησε αρχικά και τώρα θα έρθει με πρωτότυπο και ανανεωμένο εξώφυλλο, ενισχυμένο ήχο και ως bonus, τα “Legacies of Terror” [Demo ’90] και “Necrosphere” [7″ EP ’91].

Η μπάντα αναπτύχθηκε στη Φλόριντα στα τέλη της δεκαετίας του ’80, ανακαλύπτοντας τη βαριά και συντριπτική death metal μεριά, διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη μπάντα από τη Φλόριντα, μέσω του ντεμπούτο τους demo και 7 “EP μέχρι το πρώτο άλμπουμ τους το 1993 και ένα άλλο EP ’94, μετά από την οποίο το συγκρότημα χωρίστηκε για να επανενωθεί 10 χρόνια αργότερα και να κυκλοφορήσει τρία νέα EP από το ’10 έως το ’15, συνδυάζοντας τις επιρροές συγκροτημάτων όπως οι Carcass, Rottenvore, Morbid Angel, Death, Possessed και Napalm Death. Αυτό το κλασικό ντεμπούτο άλμπουμ είναι ένα musthave σε κάθε οπαδό του death metal που σέβεται τον εαυτό του!

Tracklist της επανακυκλοφορίας τουOmega Factor:

  1. Omega Factor
  2. Equating the Trinity
  3. Nothing Remains
  4. Dehumanized
  5. Altered at Birth
  6. Necrosphere
  7. Global Freezing
  8. Impaled
  9. Necrosphere [7”EP ’91]
  10. Covenant of Pain [7”EP ’91]
  11. Impaled [7”EP ’91]
  12. Nothing Remains [Demo ’90]
  13. Well of Souls [Demo ’90]
  14. Condemned [Demo ’90]
  15. Necrosphere [Demo ’90]

Η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Omega Factor θα είναι η 8η Μαρτίου μέσω της Xtreem Music σε μορφή CD. Η έκδοση σε βινύλιο θα έρθει αργότερα. Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα των Killing Addiction στο Facebook εδώ: www.facebook.com/killingaddiction

Ακούστε το ομώνυμο κομμάτι εδώ:

Κείμενο: Πέτρος Μυστικός

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”