Lamb Of God: Ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του “Lamb Of God – Live In Richmond, VA”

Οι Lamb Of God θα κυκλοφορήσουν ένα live άλμπουμ με δύο κομμάτια μπόνους, μαζί με μια ένα  DVD του “Lamb Of God” στις 26 Μαρτίου μέσω της Nuclear Blast. Οι προπαραγγελίες για το σετ είναι τώρα διαθέσιμες, μαζί με το μπόνους κομμάτι “Ghost Shaped People”. Το live CD και DVD διαθέτει το πρώτο από τα δύο εξαιρετικά επιτυχημένα live stream των Lamb Of God από το Σεπτέμβριο του 2020, στο οποίο το συγκρότημα έπαιξε πλήρως το άλμπουμ “Lamb Of God”, καθώς και ένα encore τεσσάρων τραγουδιών. Το DVD περιλαμβάνει director’s cut με μπόνους υλικό.

Μπορείτε να προπαραγγείλτε το “Lamb Of God – Live In Richmond, VA” τώρα, από εδώ ή να προαποθηκεύστε το άλμπουμ από εδώ. Επιπλέον, η μπάντα παρουσίασε ένα visualizer βίντεο για το “Ghost Shaped People”. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Το “Lamb Of God” κυκλοφόρησε στις 19 Ιουνίου του περασμένου έτους, το πρώτο άλμπουμ Lamb Of God μέσα σε πέντε χρόνια και γνώρισε καθολική αναγνώριση, όχι μόνο μεταξύ μεγάλων δημοσιογράφων rock, αλλά και με όλους τους θαυμαστές metal σε όλο τον κόσμο.

Όμως σημαντικοί δεν είναι μόνο οι κριτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η βιομηχανία. Το πιο εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο είναι το US Metal Radio chart στο τέλος του έτους, όπου το νέο άλμπουμ κυριάρχησε στο # 1 με τεράστια απόσταση (πάνω από 2.000 περισσότερα spins από το άλμπουμ στο # 2). Το “Lamb Of God” έμεινε εννέα εβδομάδες στο νούμερο 1 και δεν έφυγε ποτέ από τα πρώτα 10 από το ντεμπούτο του στο chart το Φεβρουάριο. Το Metal Radio είναι η ψυχή του αμερικανικού metal κόσμου, που στελεχώνεται κυρίως από φοιτητές και γνώστες του αντικειμένου, παίζοντας τη μουσική που γνωρίζουν ότι θέλουν να ακούσουν οι τοπικοί τους θαυμαστές.

Το ομότιτλο άλμπουμ των Lamb Of God έφτασε στην πολυπόθητη 1η θέση στο Consequence of Top 30 Metal + Hard Rock Albums του 2020, δηλώνοντας, «Μαζί με το νέο κύμα του american heavy metal, οι Lamb Of God ήταν μια από τις πιο σημαντικές μουσικές πράξεις τα τελευταία 20 χρόνια. Από τη φαινομενική τους μουσική μέχρι την ισχύ των κοινωνικοπολιτικών στίχων τους, οι Lamb Of God παραμένουν τιτάνες του είδους, συνεχίζοντας να δημιουργούν αξιόλογα έργα… είναι επίσης ένα βαθύ έργο του heavy metal… ίσως το πιο σημαντικό metal άλμπουμ του 2020. Δεν είναι μόνο το καλύτερο άλμπουμ της καριέρας των Lamb Of God, αλλά και το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς».

Στο iTunes, οι Lamb Of God έφτασαν στο νούμερο ένα στο Overall, Rock and Metal iTunes album chart αμέσως μετά την κυκλοφορία.

Ακολουθεί η πλήρης λίστα κομματιών για το “Lamb Of God – Live In Richmond, VA”.

“Lamb Of God – Live From Richmond, VA” + 2 bonus tracks:

  1. Memento Mori (Live)
  2. Checkmate (Live)
  3. Gears (Live)
  4. Reality Bath (Live)
  5. New Colossal Hate (Live)
  6. Resurrection Man (Live)
  7. Poison Dream (Live)
  8. Routes (Live)
  9. Bloodshot Eyes (Live)
  10. On The Hook (Live)
  11. Contractor (Live)
  12. Ruin (Live)
  13. The Death of Us (Live)
  14. 512 (Live)
  15. Ghost Shaped People
  16. Hyperthermic/ Accelerate

“Lamb Of God – Live From Richmond, VA” DVD:

  1. Memento Mori
  2. Checkmate
  3. Gears
  4. Reality Bath
  5. New Colossal Hate
  6. Resurrection Man
  7. Poison Dream
  8. Routes
  9. Bloodshot Eyes
  10. On The Hook
  11. Contractor
  12. Ruin
  13. The Death of Us
  14. 512

Ένα ξεχωριστό βινύλιο του “Lamb Of God – Live In Richmond, VA” θα είναι επίσης διαθέσιμο.

“Lamb Of God – Live In Richmond, VA” vinyl tracklist:

  1. Memento Mori
  2. Checkmate
  3. Gears
  4. Reality Bath
  5. New Colossal Hate
  6. Resurrection Man
  7. Poison Dream
  8. Routes
  9. Bloodshot Eyes
  10. On The Hook

Οι Lamb Of God περιμένουν ανυπόμονα την επιστροφή τους στο δρόμο για να υποστηρίξουν το “Lamb Of God” . Μαζί με τους Kreator, το συγκρότημα θα ξεκινήσει περιοδεία στην Ευρώπη τον Νοέμβριο/ Δεκέμβριο, ξεκινώντας από το Ηνωμένο Βασίλειο ως πρωτοπόρο πράξη. Τα εισιτήρια για την περιοδεία πωλούνται στο εδώ.

Οι Lamb Of God είναι:

  • Randall Blythe – Φωνητικά
  • Mark Morton – Κιθάρα
  • Willie Adler – Κιθάρα
  • John Campbell – Μπάσο
  • Art Cruz – Τύμπανα

Links:

Κείμενο: Θανάσης Γκότοβος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”