Ο Lemmy Kilmister παθαίνει αιμάτωμα και οι Motorhead ακυρώνουν συναυλίες;

Οι Motorhead αναγκάστηκαν ν’ ακυρώσουν το show (See-Rock Festival) του Σαββάτου (22 Ιουνίου) στην Αυστρία, όπως και το αντίστοιχο του Μιλάνου (25 Ιουνίου). Ο λόγος; Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Facebook από τον Ιταλό promoter, ο μπροστάρης Lemmy Kilmister έπαθε αιμάτωμα και δεν ήταν δυνατή η παρουσία του στη σκηνή.

Αιμάτωμα είναι μια μάζα από πηγμένο αίμα. Συνήθως προκαλείται από ένα σπασμένο αιμοφόρο αγγείο και σχηματίζεται σε ένα χώρο ιστού, οργάνου ή οργανισμού. Μπορούν να συμβούν οπουδήποτε στο σώμα και η πρόγνωση ποικίλλει ευρέως. Ειδικές πληροφορίες σχετικά με την αιτία, τη θέση και τη σοβαρότητα της αιματώματος του Lemmy δεν έχουν κυκλοφορήσει.

Αυτό δεν είναι το πρώτο πρόβλημα υγείας που ο 67χρονος rocker, κλήθηκε πρόσφατα ν’ αντιμετωπίσει. Ο Lemmy υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να είναι εφοδιασμένος μ’ εμφυτεύσιμο καρδιακό απινιδωτή (ICD), αφού πρόσφατα του διαγνώστηκε καρδιακή αρρυθμία. Εάν ένα ICD ανιχνεύσει καρδιακή αρρυθμία, θα παρέχει αυτόματα ένα “τράνταγμα” με τη βοήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και θα διορθώσει τους χτύπους της καρδιάς του.

Ευχόμαστε στον θρυλικό Lemmy, τάχιστη ανάρρωση κι ελπίζουμε να είναι πάλι πίσω στη σκηνή, στο άμεσο μέλλον. Το επερχόμενο άλμπουμ των Motorhead, “Aftershock”, πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Σε άλλα νέα, ο Lemmy συνεργάστηκε επίσης με τους Huntress σ’ ένα κομμάτι που μπορείτε να βρείτε στον δίσκο τους “Starbound Beast”, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουλίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”