Οι Machine Head ολοκλήρωσαν τις auditions για προσωρινό μπασίστα

Η μπάντα από το Oakland έχει μπει σε διαδικασία αναζήτησης για προσωρινό μπασίστα για το Mayhem Festival που θα γίνει το καλοκαίρι στην Αμερική.

Αναλυτικά η ενημέρωση έχει ως εξής: “Οι διαδικασίες αναζήτησης επιτέλους ολοκληρώθηκαν και οι Machine Head θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους έλαβαν συμμετοχή μέσω YouTube. Υπήρξε πολύ σκληρή δουλειά και προσπάθεια σε κάθε υποβολή με πολλούς από αυτούς να έχουν το θάρρος να το υποβάλλουν και δημόσια ώστε να το δει όλος ο κόσμος και να τους κρίνει δίκαια για τις ικανότητές τους. Χρειάστηκε πολύ υπομονή από μας και τελικά κερδίσαμε ακόμα μεγαλύτερο σεβασμό από τους οπαδούς μας . Υπάρχουν κάποιοι πολύ ταλαντούχοι μουσικοί εκεί έξω που δυστυχώς δεν κατάφεραν να κάνουν μια προσπάθεια να τραγουδήσουν ενώ θα μπορούσαν είναι άξιοι επιλογής. Και αυτό πρέπει τελικά να τους μείνει από αυτήν την εμπειρία. Φαίνεται πως πολλοί άνθρωποι κέρδισαν πολλούς οπαδούς με την συμμετοχή τους. Συγχαρητήρια”.

”Εμείς θα ξεκινήσουμε τώρα να τζαμάρουμε με το νέο μέλος ώστε να δούμε και σε πιο σημείο επικοινωνούμε σε μουσικό και προσωπικό επίπεδο. Έχουμε δημοσιεύσει αυτήν την απάντηση στο website μας καθώς είναι αδύνατον να απαντήσουμε στον καθένα ξεχωριστά. Οπότε θεωρήσαμε πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μπορέσουν να ενημερωθούν όλοι”.

“Κάτι τελευταίο, όλοι οι άντρες και γυναίκες που μας έστειλαν μέσω YouTube την προσπάθεια τους έδειξαν μεγάλο πάθος και ένταση, αλλά από όλες τις συμμετοχές υπάρχει μια που αξίζει ξεχωριστή αναφορά. Αυτός ο άνθρωπος έμαθε να παίζει όχι μόνο το πιο δύσκολο κομμάτι το οποίο είναι το ‘This Is The End’ αλλά το έπαιξε με ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ. Χρειάζεται πολύ ιδρώτα και πολύ καρδιά για να το καταφέρεις αυτό. Ένα μεγάλο μπράβο στον Frank Memolo”.

Οι Machine Head και ο μπασίστας Adam Duce χώρισαν τους δρόμους τους νωρίτερα στην χρονιά. Σύμφωνα με μια σύντομη δήλωση της μπάντας: “ Ο χωρισμός έγινε σε φιλικό κλίμα και οι Machine Head εύχονται στον Adam τα καλύτερα στις μελλοντικές του προσπάθειες. Η μπάντα θα συνεχίσει προς το παρόν σαν τριμελές σχήμα έχοντας ήδη ξεκινήσει την διαδικασία σύνθεσης του διάδοχου του “Unto The Locust” (2011). Η κυκλοφορία προβλέπεται για το τέλος του τρέχοντος έτους”.

{youtube}h5aO_PUmogU{/youtube}

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”