Malum – Night Of The Luciferian Light (Helter Skelter/Regain)

Malum! Κατευθείαν από την παγωμένη Φιλανδία με το τρομερό και φοβερό Night Of The Luciferian Light… Και κάπου εδώ σταματάω την πλάκα. Θα πω απλά το εξής: Έλεος!

Τι έχουμε; Άλλο ένα σκοτεινό συγκρότημα, λάτρες του Εωσφόρου που παίζουν Black metal και είναι σαν να έχουν ξεχάσει να δώσουν μικρόφωνο στον τραγουδιστή ο οποίος προσπαθεί να ακουστεί έτσι. Τα φωνητικά καλύπτονται τόσο από την μουσική που ανά στιγμές είναι λες και δεν υπάρχουν, όπως και ο όγκος την συνολικής ηχογράφησης είναι σχεδόν ανύπαρκτος.

Δυστυχώς ψηφίζω μαύρο για τους καταχθόνιους Μalum, μιας το αποτέλεσμα που μας έχουν δώσει μόνο επιτυχημένο δεν είναι. “Τόσο χάλια είναι;” θα αναρωτιόσαστε. Όχι δεν είναι τόσο χάλια, όπως και το ομώνυμο Night Of The Luciferian Light σαν κομμάτι έχει αρκετά καλή σύνθεση αλλά η παραγωγή δεν επιτρέπει να αναδειχθεί τίποτα. Όλος ο δίσκος είναι θαμμένος σε μια σκοτεινή, “και καλά”, κάπως ακατέργαστη παραγωγή.

Απλά για την ιστορία να αναφέρω ότι οι Μalum υπάρχουν από το 2014 με το ομώνυμο EP  και έκτοτε απαριθμούν δυο full length δίσκους και 3 EP. Όσοι πιστοί προσέλθετε!

3/10
Δημήτρης Εμμανουήλ
ulvergr@linuxmail.org

Σχετικές δημοσιεύσεις

Phil Campbell And The Bastard Sons – Kings Of The Asylum (Nuclear Blast)

Mercenary – Soundtrack For The End Times (NoiseArt)

Lancer – Tempest (Fireflash)