Οπαδοί των Metallica στην Ινδία εξεγέρθηκαν μετά από αναβολή της συναυλίας

Η πρώτη εμφάνιση των Metallica στην Ινδία που ήταν να γίνει σήμερα στις 28 Οκτωβρίου, στο Gurgaon, αναβλήθηκε μέχρι αύριο λόγω αναφερόμενων τεχνικών προβλημάτων. Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο, μία μερίδα ατόμων προκάλεσαν νωρίτερα το απόγευμα την κατάρρευση των κιγκλιδωμάτων στο χώρο, με μερικούς οπαδούς να έχουν πρόσβαση στη σκηνή, καταστρέφοντας τον εξοπλισμό της μπάντας.

Υπολογίζεται πως 20.000 οπαδοί εμφανίστηκαν για τη συναυλία, πολλοί από τους οποίους ταξίδευσαν στο Νέο Δελχί από όλη τη χώρα και το εξωτερικό για να δουν την εμφάνιση της μεγαλύτερης metal μπάντας.

Σύμφωνα με το RollingStoneIndia.com, “Τα πράγματα άρχισαν να χειροτερεύουν με έναν πανικό περίπου στις 3:30 το απόγευμα. Ο πανικός προκάλεσε την κατάρρευση των κιγκλιδωμάτων, προκαλώντας τον τραυματισμό πολλών οπαδών. Καθώς το πλήθος που εισερχόταν στο χώρο συνέχιζε να αυξάνεται, έπεσαν και τα κιγκλιδώματα που βρίσκονταν μπροστά στη σκηνή. Γύρω στις 6 το απόγευμα, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι λόγω σοβαρών τεχνικών δυσκολιών, το show αναβλήθηκε και ότι οι Metallica θα παίξουν αύριο στις 4 το απόγευμα.”

“Η ανακοίνωση αυτή αύξησε κι άλλο την απογοήτευση του κοινού, κάνοντας τους οπαδούς να βιαιοπραγήσουν. Αρκετοί οπαδοί απέκτησαν πρόσβαση στο χώρο της σκηνής, ανάβοντας φωτιά στα λάβαρα και τα πανό με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ζημιά στις LED οθόνες, τα μόνιτορ και άλλους εξοπλισμούς.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”