Mnemic: Ανακοίνωσαν την αποχώρηση του κιθαρίστα Victor Ray Salomonsen

Οι Δανοί modern metallers Mnemic ανέρτησαν την παρακάτω ανακοίνωση:

“Hey folks, ήρθε η ώρα να ρίξουμε φως σχετικά με το παρόν και το μέλλον των Mnemic”.

“Τα κακά νέα πρώτα, είμαστε στην λυπηρή θέση να ανακοινώσουμε ότι ο κιθαρίστας Victor Ray Salomonsen αποφάσισε να εγκαταλείψει το συγκρότημα για να ακολουθήσει άλλα μουσικά μονοπάτια, αλλά και να δώσει έμφαση στο να είναι πατέρας. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για τα δύο απίθανα χρόνια μαζί, που έκανε το “Mnemesis” καθώς και τρεις ευρωπαϊκές περιοδείες, μία περιοδεία στην Αυστραλία και πολλές άλλες εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε τον Victor να φύγει χωρίς να γίνει ένα big-ass pary, γι ‘αυτό σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας στο BETA στην Κοπεγχάγη στις 28 Νοεμβρίου, όπου θα έχουμε το τελευταίο μας show με αυτόν, έτσι ώστε να περάσουμε τέλεια ύστερα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί!”

“Πολλοί από εσάς πιθανόν να έχετε αναρωτηθεί, και μερικοί έχουν ρωτήσει τους λόγους τους οποίους δεν υπήρξε καμία δραστηριότητα από την πλευρά μας. Ο λόγος που έχουμε ακυρώσει τις τελευταίες παραστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης μας στο Euroblast, ήταν λόγω της αστάθειας του line-up. Ο Victor έφυγε από το συγκρότημα το καλοκαίρι και τα κακά vibes κυκλοφορούσαν στην μπάντα. Αυτή η αναταραχή υπονομεύει στη διαδικασία συγγραφής του επόμενου άλμπουμ των Mnemic. Στο επόμενο άλμπουμ χρειάζεται μεγάλη ευθύνη, η ακαταστασία και η σύγχυση δεν είναι συμβατές με αυτό”.

“Ως εκ τούτου αποφασίσαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα, να καθαρίσει το μυαλό μας και να κάνουμε μία νέα αρχή, όταν τα αστέρια θα ευθυγραμμιστούν. Σε αυτήν την εποχή του “fast food” που εφαρμόζεται πάνω στη μουσική θα πάμε zen πάνω του και να επικεντρωθούμε στη μουσική και μόνο. Είναι αυτό που μετράει περισσότερο και τι θα πρέπει να σκεφτόμαστε περισσότερο, όχι ο θόρυβος γύρω από αυτό. Γι ‘αυτό θα κρατήσουμε ως 4-piece για την ώρα”.

“Εν τω μεταξύ τα project μας, οι Blood Eagle του Mircea, οι One Way Mirror του Guillaume, οι Modern Age Slavery και οι Empyrios του Simone θα μας κρατήσουν απασχολημένους και θα βοηθήσουν να έρθουμε και πάλι στο προσκήνιο με ένα άλμπουμ που πρέπει να θυμόμαστε!”

“Θα σας δούμε στην Κοπεγχάγη στις 28 Νοεμβρίου για αυτή την ειδική περίσταση και ευχαριστούμε για την υποστήριξη!”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”