Once Human: Δίνουν στην δημοσιότητα ένα EPK από την επερχόμενη δουλειά τους

Ένα EPK (Electronic Press Kit) για το ντεμπούτο album τους, “The Life I Remember” έδωσαν στην δημοσιότητα οι Once Human, η νέα μπάντα του πρώην κιθαρίστα των Machine Head και Soulfly, Logan Mader.

Όταν ο κόσμος ακούει Logan Mader, τους έρχεται στο μυαλό τα ράστα, μια flying V και μια ένταση, ειδικά όταν ακόμα δούλευε μαζί με τους Machine Head και τους Soulfly. Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά έχουν περάσει 12 χρόνια κιόλας από τότε που ο Mader έκανε την παρουσία του στην σκηνή. Τώρα, ένας σε ζήτηση μουσικός παραγωγός/μίξερ που έχει συνεργαστεί και με ονόματα όπως Five Finger Death Punch και Periphery (αλλά και οι δικοί μας SixforNine) σαν κι αυτόν, παράτησε αυτό το κομμάτι από την ζωή του.

Παρ’ όλα αυτά, τα πράγματα άλλαξαν.

Ο πρώην επικεφαλής A &R της Roadrunner και νυν επικεφαλής της Nuclear Blast Entertainment, Monte Conner, έστειλε την νεόφερτη και multi-instrumentalist τον Lauren Hart στον Logan για μια συμφωνία. Μια σπίθα δημιουργίας μεταξύ των δυο λοιπόν, έφερε τους Once Human, καθώς η Hart πήγε από την κιθάρα στα φωνητικά, αποκαλύπτοντας μία εντελώς “βάρβαρη” πλευρά του η οποία πάει ενάντια στο σύνηθες soft appearance που έχει ως σύνολο. Το αποτέλεσμα όμως, ξύπνησε και πάλι τις ικανότητες του Mader σαν performer και φυσικά, σαν καλλιτέχνη.

“Η δημιουργικότητα ήταν αναμενόμενη στα κάρβουνα και η μουσική με αντιπροσώπευε πλήρως. Δεν έχω προσηλωθεί με τόσο ενθουσιασμό στην δημιουργία ενός project ξανά απ’ όσα χρόνια ασκώ αυτό το επάγγελμα” είπε ο Mader.

Συνέχισε λέγοντας ότι “Είναι μια ανάμιξη brutal metal και melodic epic με κινηματογραφική υφή. Είναι ξεχωριστό και πραγματικά έχει την δική του ταυτότητα”.

Ο Mader λοιπόν δεν κλείνει τις πόρτες του όσον αφορά την παραγωγή, όπως επιβεβαιώνει και ο ίδιος: “Μπορώ να κάνω τα πάντα!”.

To ρυθμικό κομμάτι των Once Human αναλαμβάνει ο Damian Rainauld στο μπάσο και ο Ralph Alexander στα drums. Εδώ σημειώνεται ότι παρόλο που είναι κι οι δύο νεόφερτοι, έχουν ταλέντο.

Οι Once Human έχουν υπογράψει μία παγκόσμια συμφωνία με την earMUSIC, η οποία θα παρουσιάσει το The Life I Remember” στις 4 Σεπτεμβρίου.

Το lyric video του κομματιού είναι διαθέσιμο παρακάτω και γιατί όχι, ρίξτε του ένα βλέφαρο!

Κείμενο: Αναστασία Τσουρουπάκη

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”