Powerwolf: Ανακοινώνουν το πρώτο τους streaming event

Το “Monumental Mass: A Cinematic Metal Event” θα θέσει νέα πρότυπα ως το πρώτο streaming event στην ιστορία του συγκροτήματος, που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ., CET / 1 μ.μ., EST.

Το συγκρότημα δηλώνει: «Wolves, είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτέλους ανακοινώνουμε κάτι πολύ ξεχωριστό για το οποίο δουλεύουμε εδώ και μήνες: “The Monumental Mass – A Cinematic Metal Event”!

Ετοιμαστείτε για έναν κόσμο αόρατο, ένα setlist ανήκουστο και μια ανείπωτη ιστορία! Αυτή η εκδήλωση δεν είναι απλώς ένα livestream, αλλά ένα ταξίδι πέρα ​​από την πραγματικότητα. Θα ζήσετε συναρπαστικές οπτικοποιήσεις, πυροτεχνήματα και ένα πλήθος συναρπαστικών και αποκλειστικών πραγμάτων που δεν έχετε ξαναδεί από τους Powerwolf! Σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας στις 17 Δεκεμβρίου!».

Αν θέλετε ήδη να πάρετε μια ιδέα για το τι να περιμένετε, πρέπει οπωσδήποτε να παρακολουθήσετε το trailer παρακάτω.

Με αυτό το εξαιρετικό γεγονός οι Powerwolf κλείνουν μια χρονιά που έχει να κάνει με τον λύκο. Στις 16 Ιουλίου 2021 κυκλοφόρησαν το “Call Of The Wild”, το όγδοο  album τους, το οποίο ξεσήκωσε τα γερμανικά charts για 16 εβδομάδες. Το co-single Dancing With The Dead έγινε πλατινένιο.

Το “The Monumental Mass: A Cinematic Metal Event” θα είναι μια αντάξια συνέχεια αυτής της ιστορίας επιτυχίας και θα αιχμαλωτίσει όλους τους θαυμαστές των Powerwolf παγκοσμίως. Βρείτε εισιτήρια και merch εδώ.

Links
Website
Facebook
Instagram
Twitter

Κείμενο: Θανάσης Γκότοβος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”