Roxin’ Palace – Freak Society (Sleaszy Rider)

Αηδία. Αυτό είναι το κυρίαρχο συναίσθημα ακούγοντας αυτήν εδώ την δουλειά. Πραγματικά απορώ πως κυκλοφορούν τέτοιες δουλειές τα ίδια τα σχήματα, δίχως να κρίνουν αν το αποτέλεσμα είναι υψηλού επιπέδου. Γιατί αν αυτό θεωρούν, τότε εγώ τα παρατάω. Φρίκη σε πιάνει στο άκουσμα του δίσκου και μόνο.

Ο λόγος λοιπόν για τους RoxinPalace, οι οποίοι κυκλοφορούν μέσω της Ελληνικής Sleaszy Rider Records το δεύτερο τους πόνημα με τίτλο Freak Society”. Έχοντας πλέον νέο τραγουδιστή(;;;) και μπασίστα, ήρθαν να μας παρουσιάσουν…. τούτο εδώ το τερατούργημα! Πρόκειται για τρίτης διαλογής neo glam rock κυκλοφορία, όπου χάρη στον νέο τραγουδιστή (εδώ γελάμε φωναχτά!) της μπάντας, Al, δεν πρόκειται σίγουρα να ξανασχοληθώ με το σχήμα, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον. Ακούγεται σίγουρα έτσι όπως θέλει να τραγουδήσει (;;;) η καταγωγή του (σ.σ.: Ιταλία) αλλά εκείνο που τερματίζει την εικόνα του είναι η cheesy προφορά του που κατάφερε να χαντακώσει το όλο αποτέλεσμα σε χρόνο dt.

Η παραγωγή είναι απλά συμπαθητική, αν και έχουν επιλέξει να υψώσουν τα φωνητικά (βοήθεια μας!). Προσπερνάτε άφοβα! Μπάντες του ίδιου ύφους πολλές!

3/10
Νίκος Σιγλίδης
nicklasinferno@gmail.com

Σχετικές δημοσιεύσεις

Phil Campbell And The Bastard Sons – Kings Of The Asylum (Nuclear Blast)

Mercenary – Soundtrack For The End Times (NoiseArt)

Lancer – Tempest (Fireflash)