Slayer: Στο βίντεο του “Repentless” θα συμμετέχουν αρκετοί εμβληματικοί ηθοποιοί!

Στις 26 Αυγούστου με κοντά 38 βαθμούς Κελσίου θερμοκρασία και υψηλή υγρασία μια εξέγερση έλαβε μέρος στο προαύλιο των γυναικείων φυλακών Sybil Brand Institute στο ανατολικό Los Angeles οπού οι Slayer γύρισαν το μουσικό βίντεο για το νέο τους τραγούδι “Repentless”. Στην πραγματικότητα ενώ οι Slayer έπαιζαν το τραγούδι κάτω από τον καυτό ήλιο για πάνω από οχτώ ώρες οι “φυλακισμένοι” έπρεπε να οργανώσουν εξέγερση για περίπου δώδεκα φορές πριν ο σκηνοθέτης BJ McDonnell το ολοκληρώσει. Όλο αυτό ήταν λίγο πολύ το όραμα του McDonnell για το κλιπ, ένα όραμα που πολλοί από τους βετεράνους του καστ και του συνεργείου ανέφεραν σαν ταινία παρά σαν μουσικό βίντεο.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο McDonnell σκηνοθετεί μουσικό βίντεο. Σκηνοθέτησε το 2013 την ταινία τρόμου “Hatchet III” και το πλούσιο βιογραφικό του σαν κάμεραμαν  κινηματογραφικών ταινιών περιλαμβάνει: “Avengers: Age Of Ultron”, “Ant-Man” και “The Interview”. Για το “Repentless” αυτός και η παραγωγός Felissa Rose μάζεψαν μια πλειάδα ηθοποιών και συνεργείο που έχουν συμμετάσχει σε μερικά από τα πιο εμβληματικά φιλμ τρόμου που έχουν γίνει ποτέ: Derek Mears (“Predators”, “Friday The 13th”), Tyler Mane (“Halloween”), Jason Trost (“Hatchet III”), Danny Trejo (“Machete”, “From Dusk Till Dawn”), Tony Moran (“Halloween”‘s Michael Myers, “American Poltergeist”), Sean Whalen (“Men In Black”, “Halloween II”), και Vernon Wells (“Mad Max 2”, “Commando”, “Weird Science”) και όλοι εμφανίζονται σαν έγκλειστοι στο βίντεο. Σαν να μην έφτανε αυτό ο McDonnell και η Rose έφεραν για stunt coordinator  των Nils Allen Stewart που είναι γνωστός για την δουλειά του σε φιλμ όπως “Planet of The Apes”, “Anger Management” και “Daredevil”.

Η εμφάνιση των Slayer στο προαύλιο της φυλακής είναι μια πτυχή από αυτό που υπόσχεται να είναι ένα καυτό βίντεο.

Ενώ ο McDonnell και η Rose κρατάνε κρυφές τις λεπτομέρειες σε ότι αφορά το βίντεο μέχρι την πρεμιέρα του, είναι ασφαλές να πούμε ότι χύθηκε πολύ αίμα μέσα από τα τείχη της φυλακής.

Η ημερομηνία για την πρεμιέρα του βίντεο για το “Repentless” θα ανακοινωθεί σύντομα.

Το ενδέκατο στούντιο άλμπουμ των Slayer “Repentless” θα κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου από την Nuclear Blast. H παραγωγή του πολυαναμενόμενου διάδοχου του θρυλικού και βραβευμένου με Grammy “World Painted Blood” έγινε από τον Terry Date που έχει δουλέψει στο παρελθόν με Pantera, Deftones και Soundgarden.

Το ομώνυμο τραγούδι “Repentless” είναι μια ωδή στον αείμνηστο κιθαρίστα της μπάντας Jeff Hanneman που απεβίωσε το 2013. “Το ονομάζω Hannemanthem!” λέει ο King για το τραγούδι. “Το έγραψα για τον Jeff και μάγκα είναι γρήγορο σαν διάολος. Δεν ξέρεις τι στο διάολο σου έρχεται!”

Συμπλήρωσε ακόμα:”Είναι η αντίληψη μου για την άποψη του Jeff. Νομίζω αν ο Jeff έγραφε ένα τραγούδι για τον εαυτό του αυτό θα ήταν το “Repentless”.

Κείμενο: Πάνος Ντουρούπης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”