The Cherry Truck Band: Black Stone Cherry και Monster Truck ενώνουν τις δυνάμεις τους

Οι Black Stone Cherry και οι Monster Truck ένωσαν τις δυνάμεις τους, και θα ξεκινήσουν μια ολοκαίνουργια διαδικτυακή σειρά, The Cherry Truck Band την Τετάρτη 13 Μαΐου.

Οι θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά από πρώτο χέρι, τις δύο μπάντες να συνεργάζονται στο να γράψουν ένα τραγούδι μαζί. Αποκτήστε μια μοναδική εικόνα για το πώς λειτουργεί η δημιουργική διαδικασία της σύνθεσης.

Η ιδέα προέκυψε στο επεισόδιο “Cherry Chat” των Black Stone Cherry, με τον Jon ‘Marv’ Harvey των Monster Truck, από την κουβέντα τους, λέγοντας: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε παρέα με τους συναδέλφους μας και λάτρεις των riff, Monster Truck, ακόμα κι αν πρέπει να είναι εικονικά για τώρα! Η σύνθεση ενός τραγουδιού με μια άλλη μπάντα, σε απευθείας ζωντανή μετάδοση σε όλο τον κόσμο, είναι κάτι που κανένα συγκρότημα δεν έχει κάνει ποτέ, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι να δούμε τι θα συμβεί και πού θα πάει! Ήρθε η ώρα να απελευθερώσουμε το Cherry Truck Band!”

Η διαδικτυακή σειρά θα βρίσκεται στις σελίδες του Facebook και των δύο συγκροτημάτων κάθε Τετάρτη στις 10 μ.μ. CET.

Το “Cherry Chats” είναι μια εκπομπή όπου τα μέλη των Black Stone Cherry μιλούν σε διάφορες μπάντες για διαφορετικά θέματα. Στο 1ο επεισόδιο, οι Chris, Ben, Jon και John-Fred πήραν με βιντεοκλήση τους φίλους τους Halestorm και μίλησαν μαζί τους για το πώς γράφουν τραγούδια στην καραντίνα, όνειρα για περιοδείες και φάρσες. Στη συνέχεια, στο 2ο επεισόδιο, επικοινώνησαν με τους Theory of a Deadman, όπου σε μια πολύ χαλαρή συζήτηση αναπόλησαν το πώς συναντήθηκαν, αναμνήσεις και πώς αντιμετωπίζουν τη ζωή γενικά. Στο 3ο επεισόδιο, ο τραγουδιστής των Monster Truck, Jon ‘Marv’ Harvey ήταν μαζί τους και έτσι γεννήθηκε η ιδέα της συνεργασίας. Εάν αναρωτιέστε, για ποια πράγματα μιλούν τα συγκροτήματα μεταξύ τους ή πώς είναι να αράζεις με μια μπάντα μετά από συναυλία, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη συζήτηση με τους Alter Bridge στο 4ο επεισόδιο.

Κείμενο: Σοφία – Βαλεντίνη Καλαιτζίδη

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”