Καινούργιο άλμπουμ για τους The Crown; Ανακοινώθηκε καινούργιος κιθαρίστας

Οι Σουηδοί death/thrash metallers The Crown οι οποίοι έχουν επανασυνδεθεί εξέδωσαν την κάτωθι ανακοίνωση:

«Πολλά πράγματα συμβαίνουν στο στρατόπεδο των The Crown αυτή την στιγμή. Είμαστε στην μέση περίπου των ηχογραφήσεων του νέου μας αριστουργήματος. Ο Marko [Tervonen] έχει σχεδόν τελειώσει με τις ρυθμικές κιθάρες του και ο Magnus [Olsfelt] έχει ήδη ξεκινήσει να ηχογραφεί τα μέρη του μπάσου. Ήδη σήμερα ηχογράφησε όλα τα μέρη για ένα καινούργιο κομμάτι ενώ μαζευτήκαμε και όλοι μαζί για να γυρίσουμε και ένα μικρό jingle για τους Ιάπωνες φίλους μας. Μόλις τρεις μήνες έχουν μείνει μέχρι να πάμε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία πράγμα για το οποίο είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί. Τέλος είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την νέα σύνθεση της μπάντας αυτή τη στιγμή, μιας και έχουμε ένα καινούργιο μέλος. Το όνομά του είναι Robin Sörqvist και έχει ταιριάξει άψογα μέχρι στιγμής στη σύνθεση της μπάντας. Ίσως κάτι παραπάνω από άψογα. Ίσως να τον έχετε ακούσει και από την προηγούμενη μπάντα του τους “Impious”. Ο Robin είναι ο lead κιθαρίστας μας και όπως όλοι μας έχει τρελή όρεξη να κόψουμε κώλους στη συνέχεια. Θα παρακαλούσαμε να αγκαλιάσετε κι εσείς τον Robin με ένα μεγάλο Hell Yeah!!!»

Οι The Crown το 2013 είναι: Johan Lindstrand – Φωνητικά, Marko Tervonen – Ρυθμική Κιθάρα, Robin Sörqvist – Lead Κιθάρα, Magnus Olsfelt – Μπάσο & Janne Saarenpää – Τύμπανα.

Οι The Crown έδωσαν την πρώτη τους συναυλία με την επιστροφή του Johan στα φωνητικά στις 5 Μαΐου του 2012 στο Sticky Fingers του Gothenburg στη Σουηδία, συναυλία που αποτέλεσε την επιστροφή τους στο Gothenburg μετά από 12 χρόνια καθώς ήταν και η μοναδική εμφάνιση τους στη Σουηδία για το 2012.

Ο τελευταίος δίσκος των The Crown “Doomsday King” είχε κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2010 από την Century Media και ήταν η πρώτη και μοναδική έως τώρα κυκλοφορία της μπάντας με τον Jonas Stålhammar στα φωνητικά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”