Οι Van Canto αποκαλύπτουν το τίτλο του νέου τους άλμπουμ

Οι Γερμανοί Van Canto αυτό τον καιρό βρίσκονται στο studio με τον Charlie Bauerfiend (Blind Guardian, Helloween) και τον Ronald Prent (Manowar, Rammstein) ετοιμάζοντας το νέο τους album, το όποιο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014 από τη Napalm Records.

Σε πρόσφατη ανάρτηση τους αναφέρουν: “Το “Dawn Of The Brave” είναι το πέμπτο μας album και ήταν σημαντικό για μας να πάμε ένα βήμα παρακάτω σε ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Από τον ήχο των drums του Charlie Bauerfiend μέσω των ηχογραφήσεων των φωνητικών με παραπάνω από 200 fans των Van Canto, μέχρι τη μίξη από τον Ronald Prent, που έκανε το όλο πράμα να αστράφτει, όπως πάντα θέλαμε. Το album θα είναι μεγαλύτερο ογκωδέστερο και με πιο δυναμικά φωνητικά από ποτέ. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε για τη κυκλοφορία του ώστε να παίξουμε live τα κομμάτια στην περιοδεία. Rakkatakka Motherfuckers!”

Για να προωθήσουν το νέο τους album, οι Van Canto θα είναι σε περιοδεία την επόμενη χρονιά. Μπορείτε να δείτε εδώ τις ημερομηνίες για την “Tour Of The Brave”, στην οποία θα συμμετέχουν οι Winterstrom καθώς και άλλη μια μπάντα ως special guests, η οποία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Van Canto είναι ο δίσκος “Break The Silence”, ο οποίος κυκλοφόρησε στις 23 Σεπτεμβρίου 2011 από την Napalm Records.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”