Enforced: Υπέγραψαν στη Century Media και συνθέτουν καινούργιο album

Οι thrashers Enforced από το Richmond της Virginia υπέγραψαν στη Century Media για παγκόσμια διανομή, και αυτή τη περίοδο δουλεύουν πυρετωδώς για το νέο studio album τους “Kill Grid” με τον επί χρόνια μηχανικό ήχου/παραγωγό τους Bob Quirk καθώς και τον Arthur Rizk (Power Trip, Cavalera Conspiracy) στη μίξη.

Ο τραγουδιστής τους Knox Colby σχετικά με τη συμφωνία με τη δισκογραφική αναφέρει: “Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τη Century Media. Είναι όνειρο για εμάς να έχουμε την ίδια δισκογραφική στέγη με μπάντες όπως οι Triptykon, οι Body Count, οι Napalm Death, οι Mayhem και οι Voivod. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε για την κυκλοφορία του πρώτου μας δίσκου από τη Century Media. Οι Enforced είναι τα πάντα για μας και είναι κάτι το ξεχωριστό να έχουμε τέτοια υποστήριξη τόσο από τους οπαδούς όσο και από την εταιρεία. Ελπίζω να συνεχίσουμε να περιοδεύουμε και να συνθέτουμε τη μουσική την οποία προοριζόμαστε να παίζουμε”.

Ο διευθυντής της Century Media Records Europe Philipp Schulte σχολίασε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με τους Enforced. Τα δύο demo του συγκροτήματος, τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα με δύο επιπλέον κομμάτια στο album “At The Walls” μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση. Όταν επικοινωνήσαμε μαζί τους στις αρχές του 2019 καταλάβαμε πως οι Enforced μας ταιριάζουν απόλυτα. Αυτή τη περίοδο η μουσική –και γενικότερα η τέχνη – φαίνεται να είναι ελάσσονος σημασίας ωστόσο η μουσική που έχει δημιουργηθεί με πολύ αγάπη και πάθος μας αφορά περισσότερο από ποτέ. Αποτελεί το ζωτικό στοιχείο της σκηνής. Είναι η περίοδος που οι μπάντες που είναι αφοσιωμένες στο στόχο τους θα κατακτήσουν τον κόσμο. Αναμφισβήτητα οι Enforced έχουν το όραμα και τη θέληση να φτάσουν πολύ ψηλά και είναι τιμή μας να συμμετέχουμε σε αυτή τους τη προσπάθεια”.

Οι Enforced σχηματίστηκαν το 2016 και επηρεασμένοι από την κλασσική thrash/crossover αισθητική των Sepultura, Cro-Mags, Hatebreed και Demolition Hammer εξαπολύουν τη δική τους μανία με αποτέλεσμα ένα πάρα πολύ δυναμικό μείγμα. Έχοντας στο μικρόφωνο μία φωνή που μόνο σε τρελό θα μπορούσε να ανήκει, συνεχόμενα κοφτερά riffs και ξεσπάσματα που σε γρονθοκοπούν σε κάθε κομμάτι, το συγκρότημα κατακτά τα πάντα στο πέρασμά του αφήνοντας συντρίμμια και το απόλυτο ξεκλήρισμα όπου και αν εμφανίζεται.

Δείτε το video για το “Skinned Alive” που περιέχεται στο album τους “At The Walls” και διαπιστώστε την ωμότητα που μπορούν να βγάλουν.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με το “Kill Grid” την ημερομηνία κυκλοφορίας και την live – campaign για να το στηρίξετε…

Οι Enforced είναι:

Ethan Gensurowsky – μπάσο
Zach Monahan – κιθάρες
Knox Colby – φωνητικά
Alex Bishop – ντραμς
Will Wagstaff – κιθάρες

Δισκογραφία:

At The Walls – 2020

Enforced Online:

Facebook
Bandcamp
Twitter
Instagram

Κείμενο: Παναγιώτης Κώνστας
Photo: Morgan Parrish

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”