Judicator: Δείτε το lyric video για το “Let There Be Nothing” από το επερχόμενο ομότιτλο άλμπουμ τους

Οι power metallers Judicator κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες ένα lyric video για το τραγούδι “Let There Be Nothing” μέσα από το ομότιτλο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουλίου από την Prosthetic Records. Το “Let There Be Nothing” χαρτογραφεί τις ιστορικές περιπέτειες του Βελισάριου, ενός ταπεινού και διάσημου βυζαντινού στρατηγού και μπορείτε να το δείτε – ακούσετε πιο κάτω.

H μπάντα σχολιάζει για το single αυτό: “Το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ μας είναι επίσης το μεγάλο κλιματικό φινάλε. Το “Let There Be Light” είναι το εναρκτήριο τραγούδι του δίσκου και θεματικά και μουσικά μας φέρνει στο τέλος της ιστορίας του Βελισάριου. Ο Βελισάριος ολοκληρώνει το ταξίδι του μελετώντας τις αποφάσεις του και βρίσκει τον εαυτό του απλώς να λαχτάρα μόνο τη δύναμη να βελτιώσει την προοπτική του και τον εαυτό του. Το κομμάτι είναι ένα θλιβερό, στοχαστικό ταξίδι που αντικατοπτρίζει μουσικά τη ζοφερή φύση της κατάστασης του στρατηγού, μέχρι που στο μέσο του ξεκινά να αναπτύσσει υψηλή ταχύτητα και φέρνει το άλμπουμ σε ένα εκπληκτικό power metal φινάλε, σε αυτό που θεωρούμε ένα από τα καλύτερα τραγούδια μας μέχρι σήμερα!”

Όπως και οι προηγούμενες κυκλοφορίες, έτσι και το “Let There Be Nothing” είναι ένα concept άλμπουμ, γεμάτο ιστορικές αναφορές και ιστορίες του παρελθόντος. Ωστόσο, η άντληση του αίματος μέσα από τις φλέβες της μουσικής είναι – όπως πάντα – πλούσια σε ανθρώπινο συναίσθημα και ριζωμένη στην παγκόσμια εμπειρία, ανεξάρτητα από την εποχή που η μοίρα σου έχει υπαγορεύσει να ζεις.

Το άλμπουμ ακολουθεί τον Βελισάριο, έναν ταπεινό και διάσημο βυζαντινό στρατηγό, στις εκστρατείες του για την ανάκτηση πρώην ρωμαϊκών εδαφών. Ενώ ο Βελισάριος ηγείται στο πεδίο της μάχης, ο μεγαλύτερος αγώνας του γίνεται μέσα του. Οι πολιτικές δυνάμεις υπονομεύουν συνεχώς την εξουσία του, και η απιστία της συζύγου του θα δοκιμάσει τόσο την πίστη όσο και τις αρχές του. Το “Let There Be Nothing” είναι ένα παιχνίδι ηθικής πλαισιωμένο το οποίο πλαισιώνεται από ένα σαρωτικό ιστορικό έπος. Γίνετε μέλος της προσπάθειας του Βελισάριου να ξανά ενώσει τη Ρώμη και να εξημερώσει την ανθρώπινη καρδιά!

Let There Be Nothing – track list
1. Let There Be Light
2. Tomorrow’s Sun
3. Strange to the World
4. Autumn of Souls
5. Gloria
6. Amber Dusk
7. The Way of a Pilgrim
8. Let There Be Nothing

Κείμενο: Πάνος Πρέντζας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Halcyon Way: Κυκλοφορούν νέο ΕΡ

Bleed From Within: Νέο βίντεο για το “Killing Time”

Necrophagia: Μοιράστηκαν το single “Mental Decay”