Νέα

Brian Howe: Ο πρώην τραγουδιστής των Bad Company έφυγε από τη ζωή

Έφυγε χθες (6/5/2020) από τη ζωή ο πρώην τραγουδιστής των Bad Company, Brian Ηowe σε ηλικία 66 ετών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί τα ακριβή αίτια θανάτου του αλλά τα περισσότερα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για καρδιακό επεισόδιο.

Ο Brian Howe αποτέλεσε τον δεύτερο κατά σειρά τραγουδιστή των Bad Company από το 1986 μέχρι το 1994 και ηχογράφησε μαζί τους τέσσερα άλμπουμ, τα Fame And Fortune (1986),  Dangerous Age (1988), Holy Water (1990) και Here Comes Trouble (1992)”.

Πριν τη συμμετοχή του στους Bad Company είχε γίνει γνωστός από τη συνεργασία του με τον Ted Nugent  στο δίσκο του τελευταίουPenetrator” (1984) αλλά και στην παγκόσμια περιοδεία που ακολούθησε της κυκλοφορίας. Μετά την  αποχώρησή τους από τους Bad Company συνέχισε ως solo καλλιτέχνης τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά.

Αξιοσημείωτο ότι το 1997 συνέγραψε μαζί με τον Dave Mustaine το τραγούδι “I’ll Get Even” για το “Cryptic Writings” άλμπουμ των Megadeth που κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά.

Καλό Ταξίδι.

Δισκογραφία:

Solo

  • Tangled in Blue (1997)
  • Touch (2003)
  • Circus Bar (2010)
  • Singles
  • “Hot Tin Roof” (2017)

Με Ted Nugent

  • Penetrator (1984)

Με Bad Company

  • Fame and Fortune (1986)
  • Dangerous Age (1988)
  • Holy Water (1990)
  • Here Comes Trouble (1992)
  • What You Hear Is What You Get: The Best of Bad Company (1993)

Κείμενο: Πάνος Πρέντζας

nano designs 728×90 - 728|90|nano designs 728×90||https://www.facebook.com/Nanodesignart/|bothRussian Circles 2022_728x90 - 728|90|Russian Circles 2022_728x90|||bothGreekrebels Banner 07052021-728×90 - 728|90|Greekrebels Banner 07052021-728×90||https://www.greekrebels.gr/epikoinonia/|bothPsychotic Waltz 2023 – 728×90 - 728|90|Psychotic Waltz 2023 – 728×90|||bothRodStudios_728x90 - 728|90|RodStudios_728x90|||bothTatto Clinic Athens 728×90 - 728|90|Tatto Clinic Athens 728×90||https://www.facebook.com/tattooclinicathens|bothwhale_728x90 - 728|90|whale_728x90|||both
20000
110

Related posts

Leave a Comment

Leave a review

X