Νίκος Σιγλίδης
Ιδρυτής, CEO

Ετών: 33
Μέλος από: Day #1

Λίγα λόγια για εμένα:

Ξεκίνησα το Greekrebels ως ιδέα να γίνει fanzine αλλά τα φράγκα ήταν πολλά και γι’ αυτό έγινε webzine. 14 χρόνια σχεδόν μετά είναι κατόρθωμα για εμένα που διατηρείται on line. Βέβαια, στην συντακτική ομάδα με φωνάζουν “τύραννο” αλλά δεν έχω καταλάβει το γιατί. Παράλληλα έχω το δικό μου σχήμα (The Silent Rage) και συνεργάζομαι ενεργά με την Playfalse στο κομμάτι των συναυλιών.

Σπύρος Βλαχόπουλος
Webmaster

Ετών: 40
Μέλος από: Day #1

Λίγα λόγια για εμένα:

Γέννημα θρέμμα Σαλονικιός που τώρα ζει στην Κύπρο. Μέλος του Greekrebels.gr από την πρώτη του μέρα που το έφερα στην ζωή aka τον θαυμαστό κόσμο του διαδικτύου μέσω της εταιρείας μου, της Nitro Web Development, και έκτοτε μου τρώει την ζωή ο Νίκος. Μεγάλη αγάπη επίσης η κιθάρα και το τραγούδι, ενώ στο παρελθόν υπήρξα μέλος των Out Of The Lair.

Νίκος Λίλλης
Συντάκτης

Ετών: 38
Μέλος από: Οκτώβριο 2004 – Απρίλιο 2005 & Μάιος 2018 - ….

Λίγα λόγια για εμένα:

Δώσε μου death/black metal και πάρε μου τη ψυχή!

Βίκυ Αθανασοπούλου
Φωτογράφος, Επιμέλεια Ειδησεογραφίας

Ηλικία: 31
Μέλος από: τον Αύγουστο 2009 - Ιανουάριο 2014 & Νοέμβριος 2018 - ...

Λίγα λόγια για εμένα

Είμαι εικαστικός, οπότε εκφράζομαι πιο εύκολα μέσα από τις εικόνες και τη μουσική. Μεγάλες μου αγάπες, το stoner και το black.

Χάρης Μπελαδάκης
Συντάκτης

Ετών: 33
Μέλος από: Μάρτιος 2010 - Νοέμβριος 2014 & Απρίλιος 2018 - …

Λίγα λόγια για εμένα:

Η μουσική για εμένα εκφράζει αυτό που δεν μπορεί να ειπωθεί και εκείνο το οποίο είναι αδύνατο να διατηρηθεί στην σιωπή.

Πέτρος Μυστικός
Επιμέλεια Ειδησεογραφίας

Ετών: 27
Μέλος από: τον Οκτώβριο του 2015

Λίγα λόγια για εμένα:

Έγινα μέλος του Greekrebels τον Οκτώβριο του 2015 με σκοπό να πραγματοποιήσω κάποιους από τους στόχους μου, όπως είναι οι κριτικές και οι ανταποκρίσεις σε (πολλές) συναυλίες! Απόφοιτος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ – Μουσική Τεχνολογία/Ηχοληψία και ραδιοφωνικός παραγωγός από το 2013. Λατρεύω τη μουσική και τη βλέπω ως πάθος, μου αρέσει να συζητάω με άλλους για αυτή, για συγκροτήματα, για κοινά ακούσματα, νέες κυκλοφορίες και να μοιράζομαι τις συναυλιακές μου εμπειρίες.

Δημήτρης Εμμανουήλ
Συντάκτης

Ετών: 40
Μέλος από: τον Φεβρουάριο του 2017

Λίγα λόγια για εμένα:

Λάτρης όλων των εκφάνσεων του metal με ιδιαίτερη αγάπη στον extreme ήχο

Μιχάλης Νταλάκος
Βοηθός Αρχισυντάκτη

Ετών: 40
Μέλος από: τον Σεπτέμβριο του 2017

Λίγα λόγια για εμένα:

Θυμάμαι πως ήταν οι τηλεοράσεις τεράστιες όταν είδα το “Here I Go Again” και ήξερα τι ήθελα να ακούσω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Υπήρξα αρχισυντάκτης στο The Temple Of Metal και ιδρυτής της Burning Star Records. Τώρα απλά τρώω σουβλάκια και γράφω την αποψάρα μου για το ότι συμβαίνει στον χώρο μας.

Σπύρος Ράλλης
Επιμέλεια Εκδηλώσεων

Ετών: 33
Μέλος από: τον Ιανουάριο του 2018

Λίγα λόγια για εμένα:

Γεννηθείς ακριβώς στη μέση των ‘80s ήρθα σε επαφή με τον σκληρό ήχο δεκατρία χρόνια μετά, το 1998 και συγκεκριμένα με την ακρόαση του “Headless Cross” των Black Sabbath. Αργότερα με μάγεψε ο κόσμος του power και του progressive metal κάνοντας με κυνηγό μελωδιών και της μουσικής γενικότερα. Δώσε μου comics και μουσική και πάρε μου τη ψυχή.

Γιώργος Ντέλιος
Συντάκτης

Ετών: 27
Μέλος από: τον Ιούνιο του 2018

Λίγα λόγια για εμένα:

Κατάγομαι από την Εύβοια. Είμαι φιλόλογος και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι ερευνητικά με τις ψυχικές νόσους στην αρχαιότητα. Το άλλο μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας μου είναι η ενασχόληση με τη μουσική, έχοντας ως αγαπημένα είδη το Heavy Metal, το Black Metal και το Thrash Metal.

Γιώργος Τερζάκης
Συντάκτης

Ετών: 33
Μέλος από: τον Σεπτέμβριο του 2018

Λίγα λόγια για εμένα:

Γνήσιο παιδί του Chernobyl, γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα παραθαλάσσιο, μικρό και ήσυχο χωριό κοντά στη Σητεία. Εδώ και αρκετά χρόνια απολαμβάνω τη βαβούρα της πρωτεύουσας και απορώ πως δεν έχω δαγκώσει ακόμα κανένα από τα ορκ που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και ονομάζονται συμπολίτες μας. Απολαμβάνω τις εξορμήσεις σε ταβέρνες, τις συναυλίες, τα σάπια αστεία, μπορώ να λιώνω επί ώρες σε video games/σειρές/ταινίες και στο metal έχω ανοιχτούς ορίζοντες αλλά με ελκύει κυρίως η πιο extreme πλευρά του. Επειδή είμαι ακραίος. Ή επειδή θέλω οι άλλοι να νομίζουν ότι είμαι ακραίος. Κάτι τέτοιο.

Νίκος Δρακόπουλος
Φωτογράφος, Συντάκτης

Ηλικία: 26
Μέλος από: τον Νοέμβριο του 2018

Λίγα λόγια για εμένα

Όταν μια απ τις πρώτες σου συναυλίες είναι οι AC/DC στο ΟΑΚΑ νομίζω η ζωή σου είναι μονόδρομος. Metal, Rock και γενικά ότι καλό πιάνει το αυτί μου, χορός και φίλοι είναι αυτά που με κρατάνε ζωντανό μέσα στην τρέλα της Αθήνας. Μεγάλη μου αγάπη οι συναυλίες και τα ταξίδια. Η φωτογραφία μπήκε στο δρόμο μου μιας και το μυαλό με τα χρόνια ξεχνάει αλλά οι εικόνες μένουν για πάντα να μας θυμίζουν τις ομορφότερες στιγμές. Keep rock 'n' rolling!

Θοδωρής Κατσικονούρης
Συντάκτης

Ηλικία: 22
Μέλος από: τον Απρίλιο του 2019

Λίγα λόγια για εμένα

Coming Soon!

Ιωάννα Παναγιωτοπούλου
Επιμέλεια Ειδησεογραφίας

Ηλικία: 28
Μέλος από: τον Μάιο του 2019

Λίγα λόγια για εμένα

Είμαι Πατρινοπουλο με τεράστια αγάπη για τη μουσική, το φαγητό, τη ζωγραφική και τις γάτες! Αγαπώ περισσότερο τον κλασσικό ήχο με ιδιαίτερη αδυναμία στους Black Sabbath!

Θανάσης Γκότοβος
Συντάκτης

Ηλικία: 19
Μέλος από: τον Μάιο του 2019

Λίγα λόγια για εμένα

Γεννημένος στην Αθήνα θυμάμαι τον εαυτό μου από μικρόνα ακούω τους πατέρες (Black Sabbath, Iron Maiden, Megadeth, Helloween, Manowar) και το πώς εξυμνούσαν το metal. Όμως δεν ήθελα να είμαι ένας παθητικός ακροατής. Ήθελα να συμμετάσχω και εγώ στη διατήρηση και τη διάδοση της μουσικής μας. Mε ιδιαίτερη αγάπη πλέον στο euro-power και το thrash. Τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία μέσω του Greek Rebels. Οι δυο άλλες μεγάλες αγάπες μου εκτός από το metal είναι η βιολογία την οποία σπουδάζω στο Ε.Κ.Π.Α. και το Kung Fu το οποίο κάνω εδώ και 11 χρόνια.

Τζούλια Τσαγκάρη
Επιμέλεια Ειδησεογραφίας

Ηλικία: 19
Μέλος από: τον Ιούνιο του 2019

Λίγα λόγια για εμένα

Από πολύ μικρή με γοήτευε κάθε είδους τέχνης. Στην αρχή, έλεγα σε όλους ότι θα γίνω συγγραφέας. Μετά, ζωγράφος (στο ενδιάμεσο, διάβασα τον Δράκουλα και ήθελα να γίνω βαμπίρ - ακόμα το θέλω). Τελικά κατέληξα στις προσπάθειες ενασχόλησης με τη μουσική και στα άκρως καλλιτεχνικά... οικονομικά.

Θέλω να το μοιραστώ: