Νίκος Σιγλίδης
Ιδρυτής, CEO
Μέλος από: Day #1 Λίγα λόγια για εμένα: Ξεκίνησα το GreekRebels ως ιδέα να γίνει fanzine αλλά τα φράγκα ήταν πολλά και γι’ αυτό έγινε webzine. 14 χρόνια σχεδόν μετά είναι κατόρθωμα για εμένα που διατηρείται on line. Βέβαια, στην συντακτική ομάδα με φωνάζουν “τύραννο” αλλά δεν έχω καταλάβει το γιατί. Παράλληλα έχω το δικό μου σχήμα (The Silent Rage) και συνεργάζομαι ενεργά με την Playfalse στο κομμάτι των συναυλιών.
Σπύρος Βλαχόπουλος
Webmaster
Μέλος από: Day #1 Λίγα λόγια για εμένα: Γέννημα θρέμμα Σαλονικιός που τώρα ζει στην Κύπρο. Μέλος του GreekRebels από την πρώτη του μέρα που το έφερα στην ζωή a.k.a. τον θαυμαστό κόσμο του διαδικτύου μέσω της εταιρείας μου, της Nitro Web Development, και έκτοτε μου τρώει τη ζωή ο Νίκος. Μεγάλη αγάπη επίσης η κιθάρα και το τραγούδι, ενώ στο παρελθόν υπήρξα μέλος των Out Of The Lair.
Νίκος Λίλλης
Συντάκτης
Μέλος από: Οκτώβριο 2004 – Απρίλιο 2005 & Μάιο 2018 - …

Λίγα λόγια για εμένα:

Δώσε μου death/black metal και πάρε μου τη ψυχή!

Βίκυ Αθανασοπούλου
Φωτογράφος, Back Office
Μέλος από: Αύγουστο 2009 - Ιανουάριο 2014 & Νοέμβριο 2018 - ...

Λίγα λόγια για εμένα

Είμαι εικαστικός, οπότε εκφράζομαι πιο εύκολα μέσα από τις εικόνες και τη μουσική. Μεγάλες μου αγάπες το stoner και το black.

Μιχάλης Νταλάκος
Βοηθός Αρχισυντάκτη
Μέλος από: Σεπτέμβριο 2017

Λίγα λόγια για εμένα:

Θυμάμαι πως ήταν οι τηλεοράσεις τεράστιες όταν είδα το “Here I Go Again” και ήξερα τι ήθελα να ακούσω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Υπήρξα αρχισυντάκτης στο The Temple Of Metal και ιδρυτής της Burning Star Records. Τώρα απλά τρώω σουβλάκια και γράφω την αποψάρα μου για ό,τι συμβαίνει στον χώρο μας.

Γιώργος Τερζάκης
Βοηθός Αρχισυντάκτη, Υπεύθυνος Back Office
Μέλος από: Σεπτέμβριο 2018

Λίγα λόγια για εμένα:

Γνήσιο παιδί του Chernobyl, γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα παραθαλάσσιο, μικρό και ήσυχο χωριό κοντά στη Σητεία. Εδώ και αρκετά χρόνια απολαμβάνω τη βαβούρα της πρωτεύουσας και απορώ πως δεν έχω δαγκώσει ακόμα κανένα από τα ορκ που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και ονομάζονται συμπολίτες μας. Απολαμβάνω τις εξορμήσεις σε ταβέρνες, τις συναυλίες, τα σάπια αστεία, μπορώ να λιώνω επί ώρες σε video games/σειρές/ταινίες και στο metal έχω ανοιχτούς ορίζοντες αλλά με ελκύει κυρίως η πιο extreme πλευρά του. Επειδή είμαι ακραίος. Ή επειδή θέλω οι άλλοι να νομίζουν ότι είμαι ακραίος. Κάτι τέτοιο.

Θοδωρής Κατσικονούρης
Συντάκτης
Μέλος από: Απρίλιο 2019

Λίγα λόγια για εμένα:

Οι Blind Guardian είναι αυτοί που με έχουν "καταστρέψει". Αυτοί και το death metal. A! Και τα κρύα ανέκδοτα!

Χριστίνα Γιαννούλη
Συντάκτρια
Μέλος από: Ιούνιο 2019

Λίγα λόγια για εμένα:

Παιδί της επαρχίας και συγκεκριμένα της Τρίπολης. Στα 10 μου τα solos του Ace Frehley, που έτυχε να ακούσω σε μια διαφήμιση στην τηλεόραση, με τράβηξαν στον σκληρό ήχο. Άρχισα να ψάχνω πράγματα για αυτόν, ήθελα να του μοιάσω, να γεμίσω και εγώ στάδια όπως εκείνος. Έτσι, ξεκίνησα κιθάρα και επειδή αποφάσισα ότι θέλω να είμαι μια μπάντα μόνη μου ασχολήθηκα αργότερα ελάχιστα με το μπάσο και στα 13 μου μπήκα στην φιλαρμονική της πόλης μου ως μουσικός κλασσικών κρουστών. Πρόσφατα ήμουν ραδιοφωνική παραγωγός στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης με την εκπομπή "High Voltage".

Χρύσα Γιουρμετάκη
Συντάκτρια
Μέλος από: Μάρτιο 2020

Λίγα λόγια για εμένα:

Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι εκδηλώσεις λατρείας για τους Coven, Manowar και Solitude Aeturnus είναι εντελώς συμπτωματικές και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αυτές.

Γιάννης Σεβίλογλου
Συντάκτης
Μέλος από: Ιούνιο 2020

Λίγα λόγια για εμένα:

Εκκολαπτόμενο orc της Mordor (Κοζάνη) εθισμένο στο D&D. Αγαπώ το κρύο και την μουνταμάρα, οριακά μισώ το καλοκαίρι. Έχω μεγάλη αγάπη για την melodeath και την core μουσική, πόσο μάλλον για την blues. Κάνω φωνητικά για το groove/thrash metal σχήμα Ecollapse από την Κοζάνη και σιγά-σιγά βάζω πλώρη για την δημιουργία του πρώτου μου προσωπικού δίσκου σε ύφος μελωδικού doom/death metal.

Ελίζα Καπουράλου
Back Office
Μέλος από: Σεπτέμβριο 2020

Λίγα λόγια για εμένα:

Δεν υπάρχουν λόγια για να με περιγράψω αλλά με ανάγκασαν! Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα με έμφυτη κλίση σε σκοτεινές και επιβλητικές δυνάμεις. Ως εκ τούτου, οδηγήθηκα στο metal και είμαι περήφανη για αυτό!

Κωνσταντίνος Μάρης
Back Office
Μέλος από: Οκτώβριο 2020

Λίγα λόγια για εμένα:

Θρέμμα Σαλονικιός που τα τελευταία χρόνια ζει στην πρωτεύουσα. Αγάπησα αυτήν την ρημάδα την μουσική από τον καιρό που θυμάμαι τον εαυτό μου και πληρώνω τις συνέπειες έκτοτε. Ιδρυτής και μέλος αρκετών συγκροτημάτων, μεταξύ άλλων των Forbidden Seed, Atrocity Pioneer, I Abyssick, Starve The Hydra και παράλληλα τα τελευταία χρόνια δοκιμάζω τις δυνάμεις μου σαν συνδιοργανωτής του Under The Quarry Metal Fest.

Θανάσης Γκότοβος
Back Office
Μέλος από: Μάιο 2019 - Νοέμβριο 2019 & Νοέμβριο 2020 - ....

Λίγα λόγια για εμένα:

Γεννημένος στην Αθήνα, θυμάμαι τον εαυτό μου από μικρό να ακούω τους πατέρες (Black Sabbath, Iron Maiden, Megadeth, Helloween, Manowar) και το πώς εξυμνούσαν το metal. Όμως δεν ήθελα να είμαι ένας παθητικός ακροατής. Ήθελα να συμμετάσχω και εγώ στη διατήρηση και τη διάδοση της μουσικής μας. Mε ιδιαίτερη αγάπη πλέον στο europower και το metalcore. Τώρα μου ξαναδόθηκε η ευκαιρία μέσω του GreekRebels. Οι δυο άλλες μεγάλες αγάπες μου εκτός από το metal είναι η βιολογία την οποία σπουδάζω στο Ε.Κ.Π.Α. και το Kung Fu το οποίο κάνω εδώ και δεκατρία χρόνια.

Βασίλης Μπατίλας
Συντάκτης
Μέλος από: Ιανουάριο 2021

Λίγα λόγια για εμένα:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Το βιολογικό μου ρολόι έχει πάει περίπατο από το 2009. Διατηρώ μια χρόνια σχέση πάθους με τα CDs και τις μπύρες. Από το 2012 παίζω κιθάρα στους Daylight Misery, ενώ έχω υπάρξει στο παρελθόν μέλος των Fragile Vastness και του ελληνικού tribute των Helloween, Keepers Of Jericho.

Ηλίας Ζαχαράκης
Συντάκτης
Μέλος από: Ιανουάριο 2021

Λίγα λόγια για εμένα:

Γέννημα-θρέμα Αθηναίος. Στα δέκα μου και ενώ έλιωνα το “No Strings Attached” των N’ Sync, έπεσε στα χέρια μου μια κασέτα με hits των Iron Maiden και όλα άλλαξαν. Πλέον ακούγονται τόσα blegh από το διαμέρισμά μου, που οι γείτονες με ρωτάνε αν έχω στομαχικές διαταραχές.

Σταύρος Πισσάνος
Back Office
Μέλος από: Ιανουάριο 2021

Λίγα λόγια για εμένα:

Κάτοικος Κέρκυρας, boomer που πρόλαβε τις δραχμές και την ασπρόμαυρη τηλεόραση, το metal το ερωτεύτηκα με την πρώτη «αυτιά». Μ' αρέσει να διαβάζω και βιβλία αλλά σαν το metal δεν έχει. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι είμαι πολύ κουλός για να παίξω.

Μίνωας Ντοκόπουλος
Συντάκτης
Μέλος από: Ιανουάριο 2021

Λίγα λόγια για εμένα:

Το να έχεις πατημένα τα δεύτερα -άντα δεν ακούγεται και πολύ ωραίο αλλά τουλάχιστον παρηγορείσαι με το γεγονός ότι έχεις προλάβει συναυλίες στο Ρόδον. Μεταλλάς εδώ και τριάντα χρόνια, αμετανόητος Maiden-ας, με στροφή τα τελευταία πολλά χρόνια προς το black. Στα διάφορα ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται η φωτογραφία, το βινύλιο, η μπύρα και το D&D. Και φυσικά πάνω μα πάνω απ’ όλα σοβαρότις.

Τόνια Κάλπιτς
Back Office

Μέλος από: Μάρτιο 2021

 

Λίγα λόγια για εμένα:

Heyllo! Με λένε Τόνια, είμαι από τη Σερβία με καταγωγή από την Κροατία και μένω στην Ελλάδα εδώ και 15 χρόνια. Την Αθήνα την ερωτεύτηκα την πρώτη φορά που ήρθαμε εκδρομή στο Λύκειο και από τότε γεννήθηκε η επιθυμία να έρθω ξανά στην Ελλάδα, ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε όταν ήρθα για σπουδές, στο τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ. Αγαπώ τη φύση, τα σπορ, τα ταξίδια, την παρέα, τη μουσική, τα βιβλία, τα επιτραπέζια, να εξερευνώ τον κόσμο γύρω μου και να μαθαίνω καινούριες γλώσσες. Το όνομα και τα ενδιαφέροντα της ομάδας αντικατοπτρίζουν τον χαρακτηρα μου, μιας και είμαι rebel στην καρδιά, και έτσι βρήκα ένα μέρος όπου ταιριάζω!

Στέλιος Σπαντίδης
Συντάκτης

Μέλος από: Απρίλιο 2021

 

Λίγα λόγια για εμένα:

Από το funeral doom στο καναδικό black/grind, ένα ράφι δισκοθήκης δρόμος. «Ευχάριστος τύπος για παρέα, αρκεί να μην τον αφήσεις να σου βάλει μουσική» - όλος ο κοινωνικός μου κύκλος. Είναι και μεταλλάδες μέσα στον κύκλο αυτό.

Μάριος Κουρούπης
Συντάκτης

Μέλος από: Απρίλιο 2021

Λίγα λόγια για εμένα:

Coming Soon...

Κατερίνα Νίκου
Συντάκτρια

Μέλος από: Μάιο 2021

Λίγα λόγια για εμένα:

Η αγάπη μου για το black metal πιστεύω πως μπορεί να γίνει κατανοητή μέσω τεσσάρων μονάχα λέξεων: «κάθισα και έμαθα νορβηγικά!». Κατά τα άλλα, δηλώνω πως ακούω thrash, death, black και core και πως δεν μπορώ να επιλέξω ποιο από αυτά προτιμώ.


Πρώην Μέλη


Σοφία - Βαλεντίνη Καλαιτζίδη
Back Office

Μέλος από: Μάρτιο 2020 - Μάιο 2021

Λίγα λόγια για εμένα:

Μεγαλωμένη στη Θεσσαλονίκη αλλά από το 2012 μόνιμη κάτοικος Μελβούρνης. Σπούδασα Γραφιστική και Ιστορία Σχεδίου μιας και η τέχνη ήταν πάντα η μεγάλη μου καψούρα. Έχω μια πολύ δυναμική και εναλλακτική προσωπικότητα που αντανακλά τα σχέδια και το στυλ μου, αν και καμιά φορά φοβίζω τους γύρω μου. Αγαπώ να σχεδιάζω, να ταξιδεύω, να πηγαίνω σε συναυλίες και festival, τελικά λατρεύω τον καφέ μου και κάθε μικρή αμαρτωλή συνήθεια γύρω από αυτόν!

Γιώργος Χατζηιωαννίδης
Συντάκτης

Μέλος από: Ιούνιο 2020 - Απρίλιο 2021

Λίγα λόγια για εμένα:

Γεννημένος 21 Απριλίου 1999 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, ο extreme ήχος ήταν εκείνος που με άγγιξε τόσο μουσικά όσο και ιδεολογικά. Συλλέκτης βινυλίου, κασέτας και CD. Στην συλλογή μου θα βρείτε από τα κλασσικά της παγκόσμιας σκηνής όπως AC/DC & Motörhead μέχρι και πιο extreme κυκλοφορίες όπως Dødsferd, Grab και οτιδήποτε έχει “φασαρία”.

Θέλω να το μοιραστώ: