Νίκος Σιγλίδης
Ιδρυτής, CEO

Μέλος από: Day #1

Λίγα λόγια για εμένα:

Ξεκίνησα το GreekRebels ως ιδέα να γίνει fanzine αλλά τα φράγκα ήταν πολλά και γι’ αυτό έγινε webzine. 14 χρόνια σχεδόν μετά είναι κατόρθωμα για εμένα που διατηρείται on line. Βέβαια, στην συντακτική ομάδα με φωνάζουν “τύραννο” αλλά δεν έχω καταλάβει το γιατί. Παράλληλα έχω το δικό μου σχήμα (The Silent Rage) και συνεργάζομαι ενεργά με την Playfalse στο κομμάτι των συναυλιών.

Σπύρος Βλαχόπουλος
Webmaster

Μέλος από: Day #1

Λίγα λόγια για εμένα:

Γέννημα θρέμμα Σαλονικιός που έκανε και ένα πέρασμα από την Κύπρο. Μέλος του GreekRebels από την πρώτη του μέρα που το έφερα στην ζωή a.k.a. τον θαυμαστό κόσμο του διαδικτύου μέσω της εταιρείας μου, της Nitro Web Development, και έκτοτε μου τρώει τη ζωή ο Νίκος. Μεγάλη αγάπη επίσης η κιθάρα και το τραγούδι, ενώ στο παρελθόν υπήρξα μέλος των Out Of The Lair. Πλέον αποτελώ μέλος των Graywitch & Hellbreed.

Βίκυ Αθανασοπούλου
Φωτογράφος, Back Office
Μέλος από: Αύγουστο 2009 - Ιανουάριο 2014 & Νοέμβριο 2018 - ...

Λίγα λόγια για εμένα

Είμαι εικαστικός, οπότε εκφράζομαι πιο εύκολα μέσα από τις εικόνες και τη μουσική. Μεγάλες μου αγάπες το stoner και το black.

Αλίκη Μαξούτογλου
Συντάκτρια
Μέλος από: Μάιο 2015 - Μάρτιο 2019 & Μάρτιο 2022 - ....

Λίγα λόγια για εμένα:

Το "Holy Diver" αποτέλεσε το κομβικό σημείο της ένταξής μου στον μεταλλικό κόσμο, αν και εν τέλει με κατέκτησε το black. Διοχετεύω το συγγραφικό μου ταλέντο στο Greek Rebels. Η πρώτη φορά δεν ήταν αρκετή, η επιστροφή όμως ήταν αναγκαία.
Μιχάλης Νταλάκος
Βοηθός Αρχισυντάκτη
Μέλος από: Σεπτέμβριο 2017

Λίγα λόγια για εμένα:

Θυμάμαι πως ήταν οι τηλεοράσεις τεράστιες όταν είδα το “Here I Go Again” και ήξερα τι ήθελα να ακούσω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Υπήρξα αρχισυντάκτης στο The Temple Of Metal και ιδρυτής της Burning Star Records. Τώρα απλά τρώω σουβλάκια και γράφω την αποψάρα μου για ό,τι συμβαίνει στον χώρο μας.

Τζούλια Τσαγκάρη
Back Office, Συντάκτρια

Μέλος από: Μάιος 2019 - Φεβρουάριο 2021 και Σεπτέμβριο 2021 - ...

Λίγα λόγια για εμένα:

Μπορεί να έχω αλλάξει γνώμη για πολλά πράγματα στα οποία θα ήθελα να με δω στο μέλλον, αλλά ένα μένει σταθερό: όλοι οι δρόμοι οδηγούν πίσω στο Greek Rebels. Κατά τα άλλα, ακόμα ένα ον με καλλιτεχνικές ανησυχίες, ίσως σκοτεινότερες από ό,τι θα περίμενε κανείς όταν βλέπει αυτή τη γλυκιά φατσούλα, που πλέον θέλει να τρυπώσει και στον τομέα της εκπαίδευσης. Για να κάνει και τις νέες γενιές σαν τα μούτρα της. Η κατάληξή μου φαινόταν ήδη από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου, αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία στις ενδείξεις. Τα λούζονται τώρα.

Υ.Γ.: Ακόμα προσπαθώ να γίνω απέθαντη βρυκόλακας. Κάποια στιγμή θα το καταφέρω.

Χριστίνα Γιαννούλη
Back Office

Μέλος από: Ιούνιο 2019

Λίγα λόγια για εμένα:

Αν είχατε δει ποτέ ένα εξάχρονο να κυκλοφορεί με ένα CD των Lordi αγκαλιά στις πλατείες της Τρίπολης, εγώ ήμουν! Αυτοί και ο Ace Frehley είναι οι λόγοι που η σχέση μου με τον σκληρό ήχο διατηρείται για περισσότερο από μια δεκαετία. Ήθελα όμως να τους μοιάσω και έτσι ξεκίνησα να παίζω κιθάρα, κρουστά και ελάχιστα μπάσο μέχρι που αποφάσισα ότι αυτά δεν ήταν αρκετά κάνοντας στροφή προς το ραδιόφωνο με τη δική μου εκπομπή, το καμάρι μου, "High Voltage". Πέραν αυτών, το ενδιαφέρον μου για την ειδική αγωγή με οδήγησε στην Εργοθεραπεία, γεγονός που με καθιστά από τους τυχερούς που πηγαίνουν με χαμόγελο στη δουλειά τους.

Ελίζα Καπουράλου
Back Office
Μέλος από: Σεπτέμβριο 2020

Λίγα λόγια για εμένα:

Δεν υπάρχουν λόγια για να με περιγράψω αλλά με ανάγκασαν! Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα με έμφυτη κλίση σε σκοτεινές και επιβλητικές δυνάμεις. Ως εκ τούτου, οδηγήθηκα στο metal και είμαι περήφανη για αυτό!

Κωνσταντίνος Μάρης
Back Office
Μέλος από: Οκτώβριο 2020

Λίγα λόγια για εμένα:

Θρέμμα Σαλονικιός που τα τελευταία χρόνια ζει στην πρωτεύουσα. Αγάπησα αυτήν την ρημάδα την μουσική από τον καιρό που θυμάμαι τον εαυτό μου και πληρώνω τις συνέπειες έκτοτε. Ιδρυτής και μέλος αρκετών συγκροτημάτων, μεταξύ άλλων των Forbidden Seed, Atrocity Pioneer, I Abyssick, Starve The Hydra και παράλληλα τα τελευταία χρόνια δοκιμάζω τις δυνάμεις μου σαν συνδιοργανωτής του Under The Quarry Metal Fest.

Σταύρος Πισσάνος
Συντάκτης
Μέλος από: Ιανουάριο 2021

Λίγα λόγια για εμένα:

Κάτοικος Κέρκυρας, boomer που πρόλαβε τις δραχμές και την ασπρόμαυρη τηλεόραση, το metal το ερωτεύτηκα με την πρώτη «αυτιά». Μ' αρέσει να διαβάζω και βιβλία αλλά σαν το metal δεν έχει. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι είμαι πολύ κουλός για να παίξω.

Μίνωας Ντοκόπουλος
Συντάκτης
Μέλος από: Ιανουάριο 2021

Λίγα λόγια για εμένα:

Το να έχεις πατημένα τα δεύτερα -άντα δεν ακούγεται και πολύ ωραίο αλλά τουλάχιστον παρηγορείσαι με το γεγονός ότι έχεις προλάβει συναυλίες στο Ρόδον. Μεταλλάς εδώ και τριάντα χρόνια, αμετανόητος Maiden-ας, με στροφή τα τελευταία πολλά χρόνια προς το black. Στα διάφορα ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται η φωτογραφία, το βινύλιο, η μπύρα και το D&D. Και φυσικά πάνω μα πάνω απ’ όλα σοβαρότις.

Στάθης Παντιώρας
Συντάκτης

Μέλος από: Απρίλιο 2022

Λίγα λόγια για εμένα:

Ήμουν θυμάμαι Β' Γυμνασίου όταν και άκουσα πρώτη φορά το riff του Iron Man (τι θα πει ποιών;). Αυτό ήταν! Το σαράκι του heavy metal μπήκε μέσα μου και από τότε μου κατατρώει τα σωθικά! Η μουσική αυτή έγινε παντοτινή σύντροφος ζωής και προσωπικό μου καταφύγιο και δύσκολα μπορώ να φανταστώ μια παράλληλη πραγματικότητα που δε θα υπήρχε το heavy metal.

Ανδρέας Ζώρας
Συντάκτης

Μέλος από: Απρίλιο 2022

Λίγα λόγια για εμένα:

Η πρώτη μου εμπειρία με το heavy metal ξεκίνησε το μακρινό 1993, ήμουν επτά χρονών και μαζί με τον αδερφό μου, που είναι λίγο μεγαλύτερος, ακούσαμε τρεις κασέτες. Iron Μaiden – The Number Of The Beast, Metallica - …And Justice For All και Sepultura - Chaos A.D. Χρειάζεται να συνεχίσω να γράφω; Εντάξει, από τότε είμαι ερωτευμένος με τη μουσική και δε μπορώ να φανταστώ την ύπαρξή μου χωρίς αυτή. Μέχρι σήμερα, ακολουθώ όπως και όσο μπορώ τη σκηνή και από αυτό το βήμα εκφράζω και την άποψή μου για όποιον ενδιαφέρεται. Αυτή τη στιγμή εργάζομαι ως ηχολήπτης σε ραδιοφωνικό σταθμό και στο χρόνο που ξεκλέβω για εμένα γρατζουνάω την ηλεκτρική μου κιθάρα! “Η μουσική δίνει ψυχή στο σύμπαν και φτερά στο νου για να πετάξεις και με τη φαντασία σου να ζήσεις σε κόσμους μαγικούς’’ Πλάτων


Πρώην Μέλη Greek Rebels


Αγγελική Καπίρη ● Άγγελος “Kilmistered” Μαντάς ● Άγγελος Αλεξιάς ● Άκης Μυστιλόγλου ● Αλέξανδρος Κωνσταντουράκης ● Αλίκη Πουρλιώτη ● Αναστάσης Κοκκινάκης ● Αναστασία Τσουρούπη ● Αντώνης Μαγκλάρας ● Άρτεμις Παπαδάτου ● Βασίλης Μπατίλας ● Βασίλης Παπαγεωργακόπουλος ● Βασίλης Χάμος ● Γεωργία Καρασαντέ ● Γεωργία Μπούτσαλη ● Γιάννης Θερμός ● Γιάννης Σεβίλογλου ● Γιώργος Αδαμόπουλος ● Γιώργος Αμανατιάδης ● Γιώργος Αθανασίου ● Γιώργος “Kelenmar” Βασιλειάδης ● Γιώργος Γιουρούσης ● Γιώργος Κονταράτος ● Γιώργος Ραχιώτης ● Γιώργος Τερζάκης ● Γιώργος Τσινάνης ● Γιώργος Χατζηιωαννίδης ● Γιώργος Χελιδώνης ● Γωγώ Δριστίλα ● Δημήτρης Γκουτζιαμάνης ● Δημήτρης Εμμανουήλ ● Δημήτρης Κολλινιάτης ● Δημήτρης Σταύρος ● Δημήτρης Τσολακόπουλος ● Διονύσης Τσέπας ● Δώρα Παναρίτη ● Ειρήνη Μακρή ● Ελένη Φιλιπούση ● Ελίτα Παπαναστασίου ● Ευθύμης Καραδήμας ● Ήλια Τσάρα ● Ηλίας Ζαχαράκης ● Ηλίας Μαρόγλου ● Ηρακλής Χρύσανθος ● Θανάσης Γκότοβος ● Θοδωρής Κατσικονούρης ● Θοδωρής Κρητικός ● Θοδωρής Μακρής ● Θοδωρής Χριστοδουλόπουλος ● Ιάσωνας Τσετσενέκος ● Κατερίνα Νίκου ● Κατερίνα Στασουλάκου ● Κέλλυ Λάμπρου ● Κλερ Τσιμπουρλά ● Κυριάκος Τζανής ● Κωνσταντίνα Μαρίνου ● Κωνσταντίνος Καραγεώργος ● Κώστας Αυγουλέας ● Κώστας Βλεπάκης ● Κώστας Τοκας ● Κώστας Φίλιππας ● Κώστας Ψαρουδάκης ● Λεωνίδας Χατζημιχάλης ● Λία Δαβράδου ● Μαίρη Παπαδοπούλου ● Μάκης Βούρος ● Μανώλης Αλφιέρης ● Μαρία Θεοδωράκη ● Μαριάνθη Μακροπούλου ● Μαρίζα Λιακοπούλου ● Μάριος Κουρούπης ● Μιχάλης Πρωτοψάλτης ● Ναταλί Μπογδάνου ● Νίκος Δρακόπουλος ● Νίκος Κεραμήτσος ● Νίκος Κεφαλίδης ● Νίκος Λίλλης ● Νίκος Σιδέρης ● Ντένια Παλαιολόγου ● Παναγιώτης Αποστολόπουλος ● Παναγιώτης Παπαλεξόπουλος ● Πάνος Ντουρούπης ● Πάνος Πρέντζας ● Παυλίνα Κωνσταντίνου ● Πένυ Κεφάλα ● Πέτρος Μυστικός ● Σουζάνα Παπακωνσταντίνου ● Σοφία – Βαλεντίνη Καλαιτζίδη ● Σπύρος Αγιοβλασίτης ● Σπύρος Γρηγορίου ● Σπύρος Μπαμπατζανίδης ● Σπύρος Ράλλης ● Στάθης Αυγέρης ● Σταύρος Τσιλιβαράκος ● Σταυρούλα Διονυσοπούλου ● Στέλιος Αυγουλέας ● Στέλιος Παύλου ● Στέλιος Σπαντίδης ● Στέλλα Τριανταφύλλη ● Τάσος Δεληγιάννης ● Τατιάνα Μαρούλη ● Τένια Λάρδα ● Τόνια Κάλπιτς ● Φραγκίσκος Φράδελος ● Φραντζέσκος Κατρούλης ● Χάρης Βουγιατζής ● Χάρης Μπελαδάκης ● Χάρης Παπαδόπουλος ● Χρήστος Καραΐσκος ● Χρήστος Μπαμπαλής ● Χρήστος Πούλος ● Χρήστος Τσίτσης ● Χριστίνα Κοκκινάκου ● Χριστόφορος Ανδρώνης ● Χρύσα Γιουρμετάκη

Θέλω να το μοιραστώ: