Νίκος Σιγλίδης
Ιδρυτής, CEO

Ετών: 33
Μέλος από: Day #1

Λίγα λόγια για εμένα:

Ξεκίνησα το Greekrebels ως ιδέα να γίνει fanzine αλλά τα φράγκα ήταν πολλά και γι’ αυτό έγινε webzine. 14 χρόνια σχεδόν μετά είναι κατόρθωμα για εμένα που διατηρείται on line. Βέβαια, στην συντακτική ομάδα με φωνάζουν “τύραννο” αλλά δεν έχω καταλάβει το γιατί. Παράλληλα έχω το δικό μου σχήμα (The Silent Rage) και συνεργάζομαι ενεργά με την Playfalse στο κομμάτι των συναυλιών.

Σπύρος Βλαχόπουλος
Webmaster

Ετών: 40
Μέλος από: Day #1

Λίγα λόγια για εμένα:

Γέννημα θρέμμα Σαλονικιός που τώρα ζει στην Κύπρο. Μέλος του Greekrebels.gr από την πρώτη του μέρα που το έφερα στην ζωή aka τον θαυμαστό κόσμο του διαδικτύου μέσω της εταιρείας μου, της Nitro Web Development, και έκτοτε μου τρώει την ζωή ο Νίκος. Μεγάλη αγάπη επίσης η κιθάρα και το τραγούδι, ενώ στο παρελθόν υπήρξα μέλος των Out Of The Lair.

Νίκος Λίλλης
Συντάκτης

Ετών: 38
Μέλος από: Οκτώβριο 2004 – Απρίλιο 2005 & Μάιος 2018 - ….

Λίγα λόγια για εμένα:

Δώσε μου death/black metal και πάρε μου τη ψυχή!

Βίκυ Αθανασοπούλου
Φωτογράφος

Ηλικία: 31
Μέλος από: τον Αύγουστο 2009 - Ιανουάριο 2014 & Νοέμβριος 2018 - ...

Λίγα λόγια για εμένα

Είμαι εικαστικός, οπότε εκφράζομαι πιο εύκολα μέσα από τις εικόνες και τη μουσική. Μεγάλες μου αγάπες, το stoner και το black.

Χάρης Μπελαδάκης
Συντάκτης

Ετών: 33
Μέλος από: Μάρτιος 2010 - Νοέμβριος 2014 & Απρίλιος 2018 - …

Λίγα λόγια για εμένα:

Η μουσική για εμένα εκφράζει αυτό που δεν μπορεί να ειπωθεί και εκείνο το οποίο είναι αδύνατο να διατηρηθεί στην σιωπή.

Πέτρος Μυστικός
Επιμέλεια Ειδησεογραφίας

Ετών: 27
Μέλος από: τον Οκτώβριο του 2015

Λίγα λόγια για εμένα:

Έγινα μέλος του Greekrebels τον Οκτώβριο του 2015 με σκοπό να πραγματοποιήσω κάποιους από τους στόχους μου, όπως είναι οι κριτικές και οι ανταποκρίσεις σε (πολλές) συναυλίες! Απόφοιτος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ – Μουσική Τεχνολογία/Ηχοληψία και ραδιοφωνικός παραγωγός από το 2013. Λατρεύω τη μουσική και τη βλέπω ως πάθος, μου αρέσει να συζητάω με άλλους για αυτή, για συγκροτήματα, για κοινά ακούσματα, νέες κυκλοφορίες και να μοιράζομαι τις συναυλιακές μου εμπειρίες.

Δημήτρης Εμμανουήλ
Συντάκτης

Ετών: 40
Μέλος από: τον Φεβρουάριο του 2017

Λίγα λόγια για εμένα:

Λάτρης όλων των εκφάνσεων του metal με ιδιαίτερη αγάπη στον extreme ήχο

Μιχάλης Νταλάκος
Βοηθός Αρχισυντάκτη

Ετών: 40
Μέλος από: τον Σεπτέμβριο του 2017

Λίγα λόγια για εμένα:

Θυμάμαι πως ήταν οι τηλεοράσεις τεράστιες όταν είδα το “Here I Go Again” και ήξερα τι ήθελα να ακούσω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Υπήρξα αρχισυντάκτης στο The Temple Of Metal και ιδρυτής της Burning Star Records. Τώρα απλά τρώω σουβλάκια και γράφω την αποψάρα μου για το ότι συμβαίνει στον χώρο μας.

Σπύρος Ράλλης
Επιμέλεια Εκδηλώσεων

Ετών: 33
Μέλος από: τον Ιανουάριο του 2018

Λίγα λόγια για εμένα:

Γεννηθείς ακριβώς στη μέση των ‘80s ήρθα σε επαφή με τον σκληρό ήχο δεκατρία χρόνια μετά, το 1998 και συγκεκριμένα με την ακρόαση του “Headless Cross” των Black Sabbath. Αργότερα με μάγεψε ο κόσμος του power και του progressive metal κάνοντας με κυνηγό μελωδιών και της μουσικής γενικότερα. Δώσε μου comics και μουσική και πάρε μου τη ψυχή.

Δημήτρης Γκουτζιαμάνης
Συντάκτης

Ετών: 42
Μέλος από: τον Ιανουάριο του 2018

Λίγα λόγια για εμένα:

Ένα ακόμη από τα εκατομμύρια θύματα της μουσικής μάστιγας των ‘80s, που δεν κατάφερε να την σκαπουλάρει, με την κατάσταση να χειροτερεύει στις αρχές της εφηβείας, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση προς το Heavy Metal, ηλέκτρικές κιθάρες, συναυλίες, στούντιο, μηχανές και ό,τι μπορεί να κάνει αρκετό θόρυβο ώστε να ξεσηκώνει τους πάντες.

Συμπτώματα: Γκρίνια και ξινίλα για οτιδήποτε δήθεν και προοδευτικό πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Αντιμετώπιση: Δύο σταγόνες Accept, ένα κουτάλι (σούπας) Dio και διαλογισμό με Riot (κατά προτίμηση) ή οτιδήποτε άλλο παρεμφερές (σ.σ.: Σε περίπτωση έλλειψης των προαναφερθέντων, αντιμετωπίστε προσωρινά την κατάσταση με κάτι από τα ‘70s όπως ZZ Top, Uriah Heep, Thin Lizzy κ.α.)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ονόματα όπως Doors, Nirvana και οτιδήποτε alternative - grunge ή χίπικο, δημιουργούν ανεπιθύμητες παρενέργειες (βλ. Συμπτώματα).

Bite My Shiny Metal Ass!

Γιώργος Ντέλιος
Συντάκτης

Ετών: 27
Μέλος από: τον Ιούνιο του 2018

Λίγα λόγια για εμένα:

Κατάγομαι από την Εύβοια. Είμαι φιλόλογος και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι ερευνητικά με τις ψυχικές νόσους στην αρχαιότητα. Το άλλο μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας μου είναι η ενασχόληση με τη μουσική, έχοντας ως αγαπημένα είδη το Heavy Metal, το Black Metal και το Thrash Metal.

Γιώργος Τερζάκης
Συντάκτης

Ετών: 32
Μέλος από: τον Σεπτέμβριο του 2018

Λίγα λόγια για εμένα:

Η πλάκα με τα “about me” είναι ότι μπορείς να γράψεις οτιδήποτε σου κατέβει στο κεφάλι και να σε πιστέψει όποιος δεν σε ξέρει. Εγώ για παράδειγμα μπορώ να γράψω ότι ήμουν για 10 χρόνια roadie των Slayer. Η αλήθεια όμως είναι ότι είμαι ένας τύπος που του αρέσει να γράφει την αποψάρα του, το (πολύ) φαγητό, τα σάπια αστεία και το πρωί θέλει σκέτο καφέ (κάθε είδους) και μια γερή δόση death metal για να μην δαγκώσει κανένα όταν βγαίνει από το σπίτι.

Μιχάλης Κανακουσάκης
Συντάκτης

Ετών: 40
Μέλος από: τον Οκτώβριο του 2018

Λίγα λόγια για εμένα:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, σπούδασα ηχοληψία και ηλεκτρονικός όπου δούλεψα αρκετά χρόνια στις ειδικότητες αυτές, αργότερα δημιούργησα δικές μου επιχειρήσεις αλλά δεν… όμως τελικά κέρδισε τη ζωή μου η γυμναστική και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στον όμορφο Άγιο Νικόλαο Κρήτης, όπου βοηθάω τον κόσμο ν’ ανακαλύψει τις σωματικές και πνευματικές δυνάμεις του! Με την αγαπημένη μας μουσική ήρθα σε επαφή το 1994, με βασικά ακούσματα κλασσικό heavy, power, epic, A.O.R και στις μέρες μας περισσότερο με gothic, black, soundtracks! Δεν είναι η πρώτη μου φορά που ασχολούμαι με παρουσίαση μουσικής στο χώρο των webzines, όπως επίσης έχω συμμετάσχει στο παρελθόν και σε άλλου είδους περιοδικά γράφοντας και παρουσιάζοντας διάφορα θέματα! Άλλα χόμπι: γυμναστική (μαραθώνιος, ποδηλασία τρίαθλο, βάρη), βιβλία, κινηματογράφος, χόμπι του ενυδρείου (ψαράκια ντε!).

Νίκος Δρακόπουλος
Φωτογράφος

Ηλικία: 26
Μέλος από: τον Νοέμβριο του 2018

Λίγα λόγια για εμένα

Όταν μια απ τις πρώτες σου συναυλίες είναι οι AC/DC στο ΟΑΚΑ νομίζω η ζωή σου είναι μονόδρομος. Metal, Rock και γενικά ότι καλό πιάνει το αυτί μου, χορός και φίλοι είναι αυτά που με κρατάνε ζωντανό μέσα στην τρέλα της Αθήνας. Μεγάλη μου αγάπη οι συναυλίες και τα ταξίδια. Η φωτογραφία μπήκε στο δρόμο μου μιας και το μυαλό με τα χρόνια ξεχνάει αλλά οι εικόνες μένουν για πάντα να μας θυμίζουν τις ομορφότερες στιγμές. Keep rock 'n' rolling!

Θέλω να το μοιραστώ: