Νίκος Σιγλίδης
Ιδρυτής, CEO

Μέλος από: Day #1

Λίγα λόγια για εμένα:

Ξεκίνησα το GreekRebels ως ιδέα να γίνει fanzine αλλά τα φράγκα ήταν πολλά και γι’ αυτό έγινε webzine. 14 χρόνια σχεδόν μετά είναι κατόρθωμα για εμένα που διατηρείται on line. Βέβαια, στην συντακτική ομάδα με φωνάζουν “τύραννο” αλλά δεν έχω καταλάβει το γιατί. Παράλληλα έχω το δικό μου σχήμα (The Silent Rage) και συνεργάζομαι ενεργά με την Playfalse στο κομμάτι των συναυλιών.

Σπύρος Βλαχόπουλος
Webmaster

Μέλος από: Day #1

Λίγα λόγια για εμένα:

Γέννημα θρέμμα Σαλονικιός που τώρα ζει στην Κύπρο. Μέλος του GreekRebels από την πρώτη του μέρα που το έφερα στην ζωή a.k.a. τον θαυμαστό κόσμο του διαδικτύου μέσω της εταιρείας μου, της Nitro Web Development, και έκτοτε μου τρώει τη ζωή ο Νίκος. Μεγάλη αγάπη επίσης η κιθάρα και το τραγούδι, ενώ στο παρελθόν υπήρξα μέλος των Out Of The Lair. Πλέον αποτελώ μέλος των Graywitch.

Νίκος Λίλλης
Συντάκτης
Μέλος από: Οκτώβριο 2004 – Απρίλιο 2005 & Μάιο 2018 - …

Λίγα λόγια για εμένα:

Δώσε μου death/black metal και πάρε μου τη ψυχή!

Βίκυ Αθανασοπούλου
Φωτογράφος, Back Office
Μέλος από: Αύγουστο 2009 - Ιανουάριο 2014 & Νοέμβριο 2018 - ...

Λίγα λόγια για εμένα

Είμαι εικαστικός, οπότε εκφράζομαι πιο εύκολα μέσα από τις εικόνες και τη μουσική. Μεγάλες μου αγάπες το stoner και το black.

Μιχάλης Νταλάκος
Βοηθός Αρχισυντάκτη
Μέλος από: Σεπτέμβριο 2017

Λίγα λόγια για εμένα:

Θυμάμαι πως ήταν οι τηλεοράσεις τεράστιες όταν είδα το “Here I Go Again” και ήξερα τι ήθελα να ακούσω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Υπήρξα αρχισυντάκτης στο The Temple Of Metal και ιδρυτής της Burning Star Records. Τώρα απλά τρώω σουβλάκια και γράφω την αποψάρα μου για ό,τι συμβαίνει στον χώρο μας.

Γιώργος Τερζάκης
Βοηθός Αρχισυντάκτη, Υπεύθυνος Back Office
Μέλος από: Σεπτέμβριο 2018

Λίγα λόγια για εμένα:

Γνήσιο παιδί του Chernobyl, γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα παραθαλάσσιο, μικρό και ήσυχο χωριό κοντά στη Σητεία. Εδώ και αρκετά χρόνια απολαμβάνω τη βαβούρα της πρωτεύουσας και απορώ πως δεν έχω δαγκώσει ακόμα κανένα από τα ορκ που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και ονομάζονται συμπολίτες μας. Απολαμβάνω τις εξορμήσεις σε ταβέρνες, τις συναυλίες, τα σάπια αστεία, μπορώ να λιώνω επί ώρες σε video games/σειρές/ταινίες και στο metal έχω ανοιχτούς ορίζοντες αλλά με ελκύει κυρίως η πιο extreme πλευρά του. Επειδή είμαι ακραίος. Ή επειδή θέλω οι άλλοι να νομίζουν ότι είμαι ακραίος. Κάτι τέτοιο.

Θανάσης Γκότοβος
Back Office
Μέλος από: Μάιο 2019 - Νοέμβριο 2019 & Νοέμβριο 2020 - ....

Λίγα λόγια για εμένα:

Γεννημένος στην Αθήνα, θυμάμαι τον εαυτό μου από μικρό να ακούω τους πατέρες (Black Sabbath, Iron Maiden, Megadeth, Helloween, Manowar) και το πώς εξυμνούσαν το metal. Όμως δεν ήθελα να είμαι ένας παθητικός ακροατής. Ήθελα να συμμετάσχω και εγώ στη διατήρηση και τη διάδοση της μουσικής μας. Mε ιδιαίτερη αγάπη πλέον στο europower και το metalcore. Τώρα μου ξαναδόθηκε η ευκαιρία μέσω του GreekRebels. Οι δυο άλλες μεγάλες αγάπες μου εκτός από το metal είναι η βιολογία την οποία σπουδάζω στο Ε.Κ.Π.Α. και το Kung Fu το οποίο κάνω εδώ και δεκατρία χρόνια.

Τζούλια Τσαγκάρη
Back Office, Συντάκτρια

Μέλος από: Μάιος 2019 - Φεβρουάριο 2021 και Σεπτέμβριο 2021 - ...

Λίγα λόγια για εμένα:

Μπορεί να έχω αλλάξει γνώμη για πολλά πράγματα στα οποία θα ήθελα να με δω στο μέλλον, αλλά ένα μένει σταθερό: όλοι οι δρόμοι οδηγούν πίσω στο Greek Rebels. Κατά τα άλλα, ακόμα ένα ον με καλλιτεχνικές ανησυχίες, ίσως σκοτεινότερες από ό,τι θα περίμενε κανείς όταν βλέπει αυτή τη γλυκιά φατσούλα, που πλέον θέλει να τρυπώσει και στον τομέα της εκπαίδευσης. Για να κάνει και τις νέες γενιές σαν τα μούτρα της. Η κατάληξή μου φαινόταν ήδη από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου, αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία στις ενδείξεις. Τα λούζονται τώρα.

Υ.Γ.: Ακόμα προσπαθώ να γίνω απέθαντη βρυκόλακας. Κάποια στιγμή θα το καταφέρω.

Χριστίνα Γιαννούλη
Back Office

Μέλος από: Ιούνιο 2019

Λίγα λόγια για εμένα:

Αν είχατε δει ποτέ ένα εξάχρονο να κυκλοφορεί με ένα CD των Lordi αγκαλιά στις πλατείες της Τρίπολης, εγώ ήμουν! Αυτοί και ο Ace Frehley είναι οι λόγοι που η σχέση μου με τον σκληρό ήχο διατηρείται για περισσότερο από μια δεκαετία. Ήθελα όμως να τους μοιάσω και έτσι ξεκίνησα να παίζω κιθάρα, κρουστά και ελάχιστα μπάσο μέχρι που αποφάσισα ότι αυτά δεν ήταν αρκετά κάνοντας στροφή προς το ραδιόφωνο με τη δική μου εκπομπή, το καμάρι μου, "High Voltage". Πέραν αυτών, το ενδιαφέρον μου για την ειδική αγωγή με οδήγησε στην Εργοθεραπεία, γεγονός που με καθιστά από τους τυχερούς που πηγαίνουν με χαμόγελο στη δουλειά τους.

Χρύσα Γιουρμετάκη
Συντάκτρια
Μέλος από: Μάρτιο 2020

Λίγα λόγια για εμένα:

Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι εκδηλώσεις λατρείας για τους Coven, Manowar και Solitude Aeturnus είναι εντελώς συμπτωματικές και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αυτές.

Ελίζα Καπουράλου
Back Office
Μέλος από: Σεπτέμβριο 2020

Λίγα λόγια για εμένα:

Δεν υπάρχουν λόγια για να με περιγράψω αλλά με ανάγκασαν! Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα με έμφυτη κλίση σε σκοτεινές και επιβλητικές δυνάμεις. Ως εκ τούτου, οδηγήθηκα στο metal και είμαι περήφανη για αυτό!

Κωνσταντίνος Μάρης
Back Office
Μέλος από: Οκτώβριο 2020

Λίγα λόγια για εμένα:

Θρέμμα Σαλονικιός που τα τελευταία χρόνια ζει στην πρωτεύουσα. Αγάπησα αυτήν την ρημάδα την μουσική από τον καιρό που θυμάμαι τον εαυτό μου και πληρώνω τις συνέπειες έκτοτε. Ιδρυτής και μέλος αρκετών συγκροτημάτων, μεταξύ άλλων των Forbidden Seed, Atrocity Pioneer, I Abyssick, Starve The Hydra και παράλληλα τα τελευταία χρόνια δοκιμάζω τις δυνάμεις μου σαν συνδιοργανωτής του Under The Quarry Metal Fest.

Ηλίας Ζαχαράκης
Συντάκτης
Μέλος από: Ιανουάριο 2021

Λίγα λόγια για εμένα:

Γέννημα-θρέμα Αθηναίος. Στα δέκα μου και ενώ έλιωνα το “No Strings Attached” των N’ Sync, έπεσε στα χέρια μου μια κασέτα με hits των Iron Maiden και όλα άλλαξαν. Πλέον ακούγονται τόσα blegh από το διαμέρισμά μου, που οι γείτονες με ρωτάνε αν έχω στομαχικές διαταραχές.

Σταύρος Πισσάνος
Συντάκτης
Μέλος από: Ιανουάριο 2021

Λίγα λόγια για εμένα:

Κάτοικος Κέρκυρας, boomer που πρόλαβε τις δραχμές και την ασπρόμαυρη τηλεόραση, το metal το ερωτεύτηκα με την πρώτη «αυτιά». Μ' αρέσει να διαβάζω και βιβλία αλλά σαν το metal δεν έχει. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι είμαι πολύ κουλός για να παίξω.

Μίνωας Ντοκόπουλος
Συντάκτης
Μέλος από: Ιανουάριο 2021

Λίγα λόγια για εμένα:

Το να έχεις πατημένα τα δεύτερα -άντα δεν ακούγεται και πολύ ωραίο αλλά τουλάχιστον παρηγορείσαι με το γεγονός ότι έχεις προλάβει συναυλίες στο Ρόδον. Μεταλλάς εδώ και τριάντα χρόνια, αμετανόητος Maiden-ας, με στροφή τα τελευταία πολλά χρόνια προς το black. Στα διάφορα ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται η φωτογραφία, το βινύλιο, η μπύρα και το D&D. Και φυσικά πάνω μα πάνω απ’ όλα σοβαρότις.

Τόνια Κάλπιτς
Back Office

Μέλος από: Μάρτιο 2021

 

Λίγα λόγια για εμένα:

Heyllo! Με λένε Τόνια, είμαι από τη Σερβία με καταγωγή από την Κροατία και μένω στην Ελλάδα εδώ και 15 χρόνια. Την Αθήνα την ερωτεύτηκα την πρώτη φορά που ήρθαμε εκδρομή στο Λύκειο και από τότε γεννήθηκε η επιθυμία να έρθω ξανά στην Ελλάδα, ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε όταν ήρθα για σπουδές, στο τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ. Αγαπώ τη φύση, τα σπορ, τα ταξίδια, την παρέα, τη μουσική, τα βιβλία, τα επιτραπέζια, να εξερευνώ τον κόσμο γύρω μου και να μαθαίνω καινούριες γλώσσες. Το όνομα και τα ενδιαφέροντα της ομάδας αντικατοπτρίζουν τον χαρακτηρα μου, μιας και είμαι rebel στην καρδιά, και έτσι βρήκα ένα μέρος όπου ταιριάζω!

Κατερίνα Νίκου
Back Office

Μέλος από: Μάιο 2021

Λίγα λόγια για εμένα:

Η αγάπη μου για το black metal πιστεύω πως μπορεί να γίνει κατανοητή μέσω τεσσάρων μονάχα λέξεων: «κάθισα και έμαθα νορβηγικά!». Κατά τα άλλα, δηλώνω πως ακούω thrash, death, black και core και πως δεν μπορώ να επιλέξω ποιο από αυτά προτιμώ.


Πρώην Μέλη Greek Rebels


Αγγελική Καπίρη ● Άγγελος “Kilmistered” Μαντάς ● Άγγελος Αλεξιάς ● Άκης Μυστιλόγλου ● Αλέξανδρος Κωνσταντουράκης ● Αλίκη Μαξούτογλου ● Αναστάσης Κοκκινάκης ● Αναστασία Τσουρούπη ● Αντώνης Μαγκλάρας ● Άρτεμις Παπαδάτου ● Βασίλης Μπατίλας ● Βασίλης Παπαγεωργακόπουλος ● Βασίλης Χάμος ● Γεωργία Καρασαντέ ● Γεωργία Μπούτσαλη ● Γιάννης Σεβίλογλου ● Γιώργος Αδαμόπουλος ● Γιώργος Αμανατιάδης ● Γιώργος “Kelenmar” Βασιλειάδης ● Γιώργος Γιουρούσης ● Γιώργος Κονταράτος ● Γιώργος Ραχιώτης ● Γιώργος Τσινάνης ● Γιώργος Χατζηιωαννίδης ● Γιώργος Χελιδώνης ● Γωγώ Δριστίλα ● Δημήτρης Γκουτζιαμάνης ● Δημήτρης Εμμανουήλ ● Δημήτρης Κολλινιάτης ● Δημήτρης Σταύρος ● Δημήτρης Τσολακόπουλος ● Διονύσης Τσέπας ● Δώρα Παναρίτη ● Ειρήνη Μακρή ● Ελένη Φιλιπούση ● Ελίτα Παπαναστασίου ● Ευθύμης Καραδήμας ● Ήλια Τσάρα ● Ηλίας Μαρόγλου ● Θοδωρής Κατσικονούρης ● Θοδωρής Μακρής ● Θοδωρής Χριστοδουλόπουλος ● Ιάσωνας Τσετσενέκος ● Κατερίνα Στασουλάκου ● Κλερ Τσιμπουρλά ● Κυριάκος Τζανής ● Κωνσταντίνα Μαρίνου ● Κωνσταντίνος Καραγεώργος ● Κώστας Αυγουλέας ● Κώστας Βλεπάκης ● Κώστας Τοκας ● Κώστας Φίλιππας ● Κώστας Ψαρουδάκης ● Λεωνίδας Χατζημιχάλης ● Λία Δαβράδου ● Μαίρη Παπαδοπούλου ● Μάκης Βούρος ● Μανώλης Αλφιέρης ● Μαρία Θεοδωράκη ● Μαριάνθη Μακροπούλου ● Μαρίζα Λιακοπούλου ● Μάριος Κουρούπης ● Μιχάλης Πρωτοψάλτης ● Ναταλί Μπογδάνου ● Νίκος Δρακόπουλος ● Νίκος Κεφαλίδης ● Νίκος Σιδέρης ● Ντένια Παλαιολόγου ● Παναγιώτης Αποστολόπουλος ● Παναγιώτης Παπαλεξόπουλος ● Πάνος Ντουρούπης ● Πάνος Πρέντζας ● Παυλίνα Κωνσταντίνου ● Πένυ Κεφάλα ● Πέτρος Μυστικός ● Σουζάνα Παπακωνσταντίνου ● Σοφία – Βαλεντίνη Καλαιτζίδη ● Σπύρος Αγιοβλασίτης ● Σπύρος Γρηγορίου ● Σπύρος Μπαμπατζανίδης ● Σπύρος Ράλλης ● Στάθης Αυγέρης ● Σταύρος Τσιλιβαράκος ● Σταυρούλα Διονυσοπούλου ● Στέλιος Αυγουλέας ● Στέλιος Παύλου ● Στέλιος Σπαντίδης ● Στέλλα Τριανταφύλλη ● Τάσος Δεληγιάννης ● Τατιάνα Μαρούλη ● Τένια Λάρδα ● Φραγκίσκος Φράδελος ● Φραντζέσκος Κατρούλης ● Χάρης Βουγιατζής ● Χάρης Μπελαδάκης ● Χάρης Παπαδόπουλος ● Χρήστος Καραΐσκος ● Χρήστος Μπαμπαλής ● Χρήστος Πούλος ● Χρήστος Τσίτσης ● Χριστίνα Κοκκινάκου ● Χριστόφορος Ανδρώνης

Θέλω να το μοιραστώ: