Νέα

Οι ώρες εμφάνισης στην συναυλία των Amenra

Δείτε στην παρακάτω εικόνα τις ώρες εμφάνισης των συγκροτημάτων στο Live των Amenra και Treha Sektori.

Η Smoke the Fuzz gigs

περήφανα παρουσιάζει την πολυαναμενόμενη επιστροφή

του φαινομένου

AMENRA !

Μαζί τους ένα ακόμη μέλος της κολεκτίβας Church of Ra, ο σκοτεινός, μυστηριώδης εκπληκτικός

Treha Sektori !

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 Piraeus 117 Academy

Πόρτες : 20:00

Έναρξη : 20:30

Τιμές εισιτηρίων :

Early-bird tickets : €22

Προπώληση : €25

Ταμείο : €28

Σημεία προπώλησης :

Rhythm Records

Εμμανουήλ Μπενάκη 74, Εξάρχεια

τηλ. 210 384 1550

Metal Era

Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Εξάρχεια

τηλ. 210 330 4133

Sound Effect Records

Σπύρου Τρικούπη 50 & Καλλιδρομίου, Εξάρχεια

τηλ. 210 825 9883

και μέσω viva.gr :

– Online στο

https://www.viva.gr/tickets/mousiki/piraeus-117-

academy/amenra-w-treha-sektori-live/ &

http://www.athinorama.gr/

– Τηλεφωνικά στο 11 876

– Σε φυσικά σημεία : καταστήματα Seven SpotsReload StoresMedia Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, VivaKiosk Συντάγματος (Ερμού 1, καθημερινά 9:00-21:00), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00) και Yolenis.


Χρειάστηκε να περάσει ελάχιστο διάστημα, ώστε οι Βέλγοι Amenra, το κατά πολλούς κορυφαίο συγκρότημα στον κόσμο της μουσικής αυτή τη στιγμή, να εκφράσουν την επιθυμία τους να επισκεφτούν το αγαπημένο τους κοινό σε όλο τον κόσμο. Η προηγούμενη τρίτη τους συνολικά εμφάνιση στη χώρα μας στις 28 Απριλίου του 2017, ήταν η μοναδική με κανονικό σετ σε μία περίοδο που η μπάντα περιόδευε με αποκλειστικά ακουστικά σετ για την προώθηση του ζωντανού τους δίσκου »Alive». Όταν ρωτήθηκε επ’αυτού ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Colin HVan Eeckhout, απάντησε λακωνικά »δεν ξέρω γιατί παίζουμε κανονικό σετ μόνο στην Ελλάδα, υποθέτω απλά ότι το χρειάζεστε κι εσείς όσο κι εμείς»Εκστασιασμένοι από την υποστήριξη του Ελληνικού κοινού από την αρχή τους σαν συγκρότημα, οι Amenra είδαν την τρίτη και πληρέστερη εμφάνιση τους να γεμίζει το Gagarin και οι ίδιοι παίξανε αρκετά περισσότερο απ’όσο συνηθίζουν. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι τέτοια η επίπονη φύση της μουσικής τους, που πολλές τους συναυλίες έφταναν με το ζόρι ή και δεν ξεπερνούσαν ποτέ τη μία ώρα διάρκειας.

Είναι από τις ελάχιστες φορές που μετά το πέρας της φοβερής τους εμφάνισης (με συνοδεία τους συμπατριώτες τους Oathbreaker), δεν πίστευαν τι συνέβη και ευχαριστούσαν οι ίδιοι τον κόσμο όπου στεκόντουσαν, ενώ η χαρά στα πρόσωπα τους ήταν τόσο έκδηλη, που ούτε οι οπαδοί δεν το πίστευαν. Από τότε αρκετό νερό κύλησε στο αυλάκι και στις 20 Οκτωβρίου του 2017, οι Bέλγοι κυκλοφόρησαν τον έκτο τους δίσκο, ή αλλιώς το έκτο μέρος της »Mass» συνέχειας της μουσικής τους, με τον απλό και λιτό τίτλο »Mass VI». Ερχόμενο σχεδόν 5 χρόνια μετά το κατατροπωτικό »Mass V», το »Mass VI» αγκαλιάστηκε από τον παγκόσμιο τύπο ως το άλμπουμ της χρονιάς για το 2017, κερδίζοντας πάμπολλες διακρίσεις και σε λίστες εντύπων και ηλεκτρονικής ενημέρωσης περιοδικά και στην Ελλάδα, με τους ίδιους μάλιστα να τονίζουν »Νούμερο 1, πού αλλού; Στην Ελλάδα φυσικά»! Η μουσική τους πέρασε στους ακροατές σ’ αυτό το περυσινό πλέον άλμπουμ όλα όσα υπέφεραν αυτά τα 5 χρόνια οι ίδιοι. Ασθένειες, απώλειες αγαπημένων προσώπων, προσωπικές αναποδιές, ό,τι μπορούσε να κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιό δυσβάσταχτο. Κι όμως για πρώτη φορά στη μουσική τους φάνηκε μία αχτίδα φωτός, μία ελπίδα ότι στο τέλος μέσα από την κατάμαυρη αισθητική τους και τον ασχημάτιστο πόνο τον οποίο έχουν χιλιοτραγουδήσει, θα θριαμβεύσει το λευκό που είναι θαμμένο κάτω από τόνους λάσπης. Με περισσότερα καθαρά φωνητικά από ποτέ σε δίσκο τους και πολύ εύστοχα χρησιμοποιημένα, προσέφεραν τέσσερις νέους ύμνους (και δύο ιντερλούδια) που μπήκαν βαθιά στις ψυχές των αμετανόητων οπαδών τουςΤο »Mass VI» έπρεπε να παρουσιαστεί στην Ελλάδα και ποιά η καταλληλότερη στιγμή από την 14η του Δεκέμβρη! Αυτή τη φορά στο ακόμα μεγαλύτερο PiraeusAcademy, καθώς είναι τέτοια η προσμονή του κοινού και τέτοια και η δική τους επιθυμία για την αμεσότερη το δυνατό επιστροφή τους, που επιλογή του χώρου ήταν μονόδρομος. Τα πέντε άξια τέκνα του Κortrijk στη Δυτική Φλάνδρα, θα ζεστάνουν αυτή την κρύα χειμωνιάτικη νύχτα του Δεκέμβρη, λίγο πριν μας αφήσει το 2018 για τα καλά και αναμένεται να μας προσφέρουν άλλη μία αξέχαστη βραδιά, ενώ δε θα είναι διόλου απίθανο να παίξουν ακόμα περισσότερο από τις προηγούμενες φορές, μιά και δηλώνουν πιό ανυπόμονοι από ποτέ και τονίζουν πόσο απαραίτητη είναι η επιστροφή τους στην χώρα μας.

Συνοδεία τους αυτή τη φορά, ο εξαίρετος καλλιτέχνης Treha Sektori (“Τρόπος της πτώσης” σε μετάφραση) ή ευρέως γνωστός ως Dehn Sora. To πραγματικό του όνομα είναι Vincent Petitjean και είναι γεννημένος την 1η του Σεπτέμβρη του 1987. Μέσα από ambient/dark αισθητική και με άγνωστη την χρονολογία που σχημάτισε τη μπάντα του, το 2009 κυκλοφορεί το πρώτο του άλμπουμ »Sorieh», για να ακολουθήσουν τα »Endessiah» (2012), »Severh Sehenh» (2014) και το ΕΡ »Acermeh» το 2016, ενώ ενδιάμεσα έχει συμμετάσχει σε αρκετά split μεταξύ των οποίων το ένα και με τους Amenra, ενώ έχει συνεργαστεί με τους RM74, Barst, Muhd, Innerwoud, Syndromeκαι ως ηλεκτρονικός ενορχηστρωτής στο τελευταίο αριστούργημα των Οathbreaker»Rheia» το 2016. Η μουσική του είναι πλήρως απογυμνωμένη και άκρως προσωπική για τον ίδιο, καταθέτει ψυχή και χωρίς λόγια λέει πολλά περισσότερα από όσα θα περίμενε κανείς. Είναι ιδανικός σύντροφος των Amenra στη συναυλία αυτή και για ακόμη μία φορά, το Ελληνικό κοινό θα μάθει γιατί θεωρείται από τα πιό hot ονόματα των τελευταίων ετών και πως υπηρετεί τη μουσική συνολικά από πολλά πόστα!

Στις 14 του Δεκέμβρη το Piraeus Academy φιλοξενεί μία από τις τελευταίες συναυλίες του 2018, αν αντέχετε να γίνετε μάρτυρες μίας από τις σημαντικότερες στιγμές της Ελληνικής συναυλιακής ιστορίας, η επιλογή της προσέλευσης είναι μονόδρομος. Αν προλάβετε να προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας φυσικά!

http://amenra-official.tumblr.com
https://www.facebook.com/pg/churchofra/

https://www.facebook.com/trehasektori/
http://trehasektori.bandcamp.com

http://smokethefuzz.com/
http://smokethefuzz.gr/
https://www.facebook.com/SmokeTheFuzzGigs
https://www.facebook.com/SmokeTheFuzzFestAthens/

Χορηγοί Επικοινωνίας:

http://www.lifo.gr/
http://www.viva.gr/
http://www.avopolis.gr/
http://www.rocking.gr/
http://luben.tv/
http://www.rockway.gr/
http://www.rockinathens.gr/
http://www.rockoverdose.gr/
https://www.facebook.com/heavy.unhealthy/
http://clocksound.gr/
http://www.headbangers.gr/
https://www.facebook.com/2smokingbarrels
http://rockaddiction.gr/
https://www.greekrebels.gr/
http://www.i-jukebox.gr/
http://www.metalpaths.com/
http://metalrevolt.com/
http://frapress.gr/
http://www.facebook.com/FullThrottleRadioShow
http://rockyourlife.gr/
http://www.afternoiz.com/
http://www.allaboutmusic.gr/
http://metalinvader.net/
http://www.soundgaze.gr/
http://www.southernrock.gr/
http://www.evart.gr/

Κείμενο: Δημήτρης Σταύρος

haursen2 - 728|90|haursen2||https://www.facebook.com/HaursensGuitarWorkshop/|bothRodStudios_728x90 - 728|90|RodStudios_728x90|||bothnano designs 728×90 - 728|90|nano designs 728×90||https://www.facebook.com/Nanodesignart/|bothwhale_728x90 - 728|90|whale_728x90|||bothTatto Clinic Athens 728×90 - 728|90|Tatto Clinic Athens 728×90||https://www.facebook.com/tattooclinicathens|both
20000
110

Related posts

Leave a Comment

Leave a review

X