Νέα

Νέος δίσκος και τραγούδι από τους Godsmack

Οι Godsmack κυκλοφορούν το νέο άλμπουμ When Legends Rise” στις 27 Απριλίου, ενώ το single Bulletproof” έχει δημοσιευθεί.

Ακούστε το “Bulletproof” στο Spotify:

 https://open.spotify.com/track/4U64OyMBaZUsKd5Sy2H6ST?si=NxUOO0TuSp2oVbRU-mjcHg

Η Προ-Παραγγελία είναι διαθέσιμη τώρα:

https://spinefarmrecords.lnk.to/WhenLegendsRise

20 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ-ντεμπούτο τους και 20 εκατομμύρια παγκόσμιες πωλήσεις αργότερα, οι Godsmack είναι ένα πιο ισχυρό αγρίμι από πριν. Η απόδειξη βρίσκεται στον ρυθμό του ‘When Legends Rise’, την πρώτη τους studio αποκάλυψη εδώ και τέσσερα χρόνια, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου μέσω της Spinefarm Records.

Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία, μαζί με το ‘Bulletproof’, αυτό το πρώτο single-βίντεο δείχνει  πως η μπάντα – Sully Erna [φωνή,κιθάρα], Tony Rombola [κιθάρα], Robbie Merrill [μπάσο] και Shannon Larkin [drums] – διπλασίασε την αξία της σε συνδυασμό με σφιχτά τυλιγμένα riffs, ρυθμική μανία, γυμνά συναισθήματα και ακραία φωνητικά, όλα πήραν φωτιά με μελωδική ακρίβεια και εξαιρετική τραγουδοποιΐα.

“Ήταν για να εξελιχθώ ως τραγουδοποιός”, λέει ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός Erna. “Ήθελα να απλώσω τα φτερά μου, ακόμη περισσότερο, να χρησιμοποιήσω όλες τις εμπειρίες που είχα γράφοντας διαφορετικά είδη μουσικής μέσα στα χρόνια και να τα εφαρμόσω βρίσκοντας έναν τρόπο να συστήσω έναν νεότερο, πιο φρέσκο και πιο ώριμο ήχο, διατηρώντας την δύναμη των Godsmack.”

When Legends Rise’, το έβδομο άλμπουμ του συγκροτήματος, ηχογραφήθηκε στα κεντρικά (GSHQ) στο Derry του New Hampshire και παρήχθηκε από τους Erik Ron και Erna. Ηχητικά έντονο και πολυστρωματικό, ωθεί την μπάντα προς τα εμπρός, ξεκινώντας με το ομότιτλο τραγούδι που αρχίζει με tribal-style τύμπανα και θανατηφόρα riffs.

Το When Legends Rise’ μιλάει για “τη μπάντα και το ταξίδι μας”, λέει o Erna. ” Ήταν ένας καταπληκτικός δρόμος που έχουμε ταξιδέψει μέσα από όλα τα σκαμπανεβάσματα. Αλλά η ικανότητα να κερδίζεις αυτούς τους απαιτητικούς καιρούς γεμάτους αλκοόλ, εγωισμούς και όλα όσα μπορεί να διαλύσουν ένα συγκρότημα… για αυτό είμαστε περήφανοι. Να μπορούμε να είμαστε δυνατοί ξανά και να το κάνουμε καλύτερα όλα όσα έχουμε κάνει, όσο ποτέ άλλοτε. Το κάψαμε συθέμελα και το χτίσαμε ξανά. Σαν τον Φοίνικα που αναγεννιέται από τις στάχτες του!”

Τα συναισθήματα διαρρέουν ισχυρά στο ‘Bulletproof’ συνεχίζει Erna: “Πάντα γράφω για τα πράγματα που με έχουν επηρεάσει σε συναισθηματικό επίπεδο. Νομίζω πως όλοι το ξέρουν αυτό για μένα, πια. Αλλά αν επιλέγω να το κάνω αυτό, πρέπει να έχω ετοιμαστεί να είμαι ειλικρινής κι ευάλωτος. Κι έτσι η πρόκληση είναι να υπολογίσεις πόσο ‘εκτεθειμένος’ θέλεις να είσαι με τις προσωπικές πληροφορίες σου. Αλλά έχω μάθει επίσης για μένα πως το να είμαι διαφανής, ακόμα και στο σημείο της αμηχανίας μερικές φορές, είναι πολύ καλύτερο από το να το κρατάω μέσα μου και να επεκτείνω αυτόν τον πόνο περισσότερο από ό, τι χρειάζεται. Το ‘Bulletproof’ είναι μια άλλη στιγμή στη ζωή μου, όταν επέτρεψα στον εαυτό μου να είναι ευάλωτος και να πονάει. Είναι αυτό το είδος της απροσεξίας από άλλους ανθρώπους που τελικά σε σκληραίνει και σε αναγκάζει να χτίσεις αυτόν τον τοίχο για να προστατευθείς. Έτσι, όποτε κι αν επιστρέψουν και προσπαθήσουν να εισχωρήσουν, θα έχεις κάνει τον εαυτό σου bulletproof (:αλεξίσφαιρο).”

Ένα άλλο διακεκριμένο άλμπουμ είναι το ανθεμικό Unforgettable’ με τον επιβλητικό, μαζικό του ήχο και με μερικούς special vocal guests.

“Είναι το αγαπημένο μου τραγούδι στον δίσκο”, αποκαλύπτει ο Erna. “Εργάζομαι με μια οργάνωση που ονομάζεται C.A.T.S. (Κοινοτική Συμμαχία για Εφηβική Ασφάλεια) που εστιάζει στο να βοηθήσει τα μικρά παιδιά να μείνουν στο σωστό μονοπάτι, γι ‘αυτό κάλεσα ένα τσούρμο παιδιά από τα Σχολεία του Derry του New Hampshire να τραγουδήσουν μαζί μου, αισθάνομαι πως αυτό έφερε πραγματικά το τραγούδι στην κορυφή! Ήταν απίστευτα, και το τραγούδι πραγματικά Unforgettable’ (:αξέχαστο)! ”

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του ‘When Legends Rise’ είναι η ισχυρή μπαλάντα “Under Your Scars”.

“Έρχομαι από ένα πολύ ευρύ μουσικό υπόβαθρο”, αποκαλύπτει ο Erna. “Ο θείος μου υπήρξε διάσημος συνθέτης στη Σικελία, και ο μπαμπάς μου είναι ακόμα μουσικός σε ένα ιταλικό συγκρότημα στην Βοστόνη. Έτσι καθώς μεγάλωνα ως καλλιτέχνης, έχω επιστρέψει σε όλους τους τύπους μουσικής και των μουσικών οργάνων που μου αρέσει να δουλεύω και να συνθέτω μαζί τους. Γι ‘αυτό κάλεσα την αγαπημένη μου φίλη Irina Chirkova να θέσει τα μέρη για τσέλο και την Zvezdelina Haltakova (και οι δύο από τη Βουλγαρία) να κάνει όλα τα κομμάτια για βιολί για μένα. Και πραγματικά αισθάνομαι ότι το συγκεκριμένο κομμάτι θα είναι κάτι που οι άνθρωποι θα νιώσουν έλξη, αφού είναι η πρώτη πραγματική μπαλάντα που έχουμε βάλει σε ένα Godsmack δίσκο. Νομίζω, είτε αρέσει, είτε όχι, πως θα εμπνεύσει περιέργεια προς εξερεύνηση. Αλλά και πάλι, πρόκειται για τη λήψη ρίσκο και επέκταση. ”

To When Legends Rise’ ακολουθεί την επιτυχία του 2014 ‘1,000 HP’, το οποίο εισήλθε στο Top Billboard 200 στην #3, με δύο ντεμπούτα #1 (Billboard Top Alternate Albums: #1 & Top Billboard Top Hard Rock Albums: #1).

Ένα από τα πιο εκρηκτικά ζωντανά ροκ shows, οι Godsmack θα παρουσιαστούν σε μια σειρά από US φεστιβάλ φέτος την άνοιξη-καλοκαίρι, που θα ακολουθηθεί από μια μεγάλη υπαίθρια περιοδεία, στη συνέχεια επιστροφή στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη αργότερα μέσα στο 2018.

Το track-listing του ‘When Legends Rise’:

‘When Legends Rise’

‘Bulletproof’

‘Unforgettable’

‘Every Part Of Me’

‘Take It To The Edge’

‘Under Your Scars’

‘Someday’

‘Just One Time’

‘Say My Name’

‘Let It Out’

‘Eye Of The Storm’

godsmack-When Legends Rise

Σχετικά με τους Godsmack:

Οι Godsmack στέκονται δυνατοί ως Hard Rock Τιτάνες του 21ου αιώνα. Με ένα άθραυστο πνεύμα και αθάνατη ηθική δουλειά που υποδηλώνει την πατρίδα τους, το κουαρτέτο της Βοστώνης έχει αγωνιστεί σκληρά για να εξασφαλίσει μια θέση στην ιστορία της μουσικής, από το πρώτο τους βήμα πάνω στη σκηνή το 1998. Μέχρι στιγμής, έχουν δημιουργήσει ένα αποστομωτικό έξι στα έξι #1 singles στο ραδιόφωνο της Αμερικανικής mainstream, συμπεριλαμβανομένων των ‘Awake’, ‘Straight Out of Line’, ‘Cryin’ Like A Bitch’ και ‘I Stand Alone’. Επιπλέον, έχουν επισκεφθεί είκοσι Top10 – το περισσότερο από οποιαδήποτε μπάντα, από τον Φεβρουάριο του 1999 – καθώς και τέσσερις υποψηφιότητες Grammy, ήταν νικητές του βραβείου The Billboard Music Awards Rock Artist of the Year το 2001. Έχοντας πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει τρία συνεχόμενα άλμπουμ στο # 1 του Billboard Top 200 – ‘Faceless’ [2003], ‘IV’ [2006] και ‘The Oracle’ [2010]. Αυτό τους τοποθετεί στην ίδια λίγκα με τους Van Halen, U2, Metallica, Dave Matthews Band και Linkin Park, οι οποίοι έχουν επίσης ακολουθήσει την ίδια γραμμή. Επιπλέον, τα επιτεύγματά τους στο δρόμο παραμένουν εντυπωσιακά, με τα headlining σετ παντού από το Mayhem και Uproar μέχρι το Rock On The Range. Οι Godsmack κυκλοφόρησαν το επιτυχημένο και αναγνωρισμένο ‘1.000HP’ το 2014 και η κυριαρχία τους συνεχίζεται με την άφιξη του ‘When Legends Rise’, του έβδομου πλήρους μήκους άλμπουμ τους το 2018.

Για Περισσότερα Ακολουθείστε τους Godsmack online:

Website: http://godsmack.com/

Facebook: https://www.facebook.com/Godsmack/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC0a4ZRoauYMqgllbEbFBnaw

Κείμενο: Στέλλα Τριανταφύλλη

Tatto Clinic Athens 728×90 - 728|90|Tatto Clinic Athens 728×90||https://www.facebook.com/tattooclinicathens|bothRodStudios_728x90 - 728|90|RodStudios_728x90|||bothnano designs 728×90 - 728|90|nano designs 728×90||https://www.facebook.com/Nanodesignart/|bothGreekrebels Banner 07052021-728×90 - 728|90|Greekrebels Banner 07052021-728×90||https://www.greekrebels.gr/epikoinonia/|bothhaursen2 - 728|90|haursen2||https://www.facebook.com/HaursensGuitarWorkshop/|both
20000
110

Related posts

Leave a Comment

Leave a review

X