Νέα

Οι Benighted ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του νέου ΕΡ

Οι Benighted ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του επετειακού τους EP, που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά από την Season of Mist. Οι γάλλοι death grind εξτρεμιστές ηχογράφησαν το  “Dogs Always Bite Harder Than Their Master” για άλλη μια φορά στο Kohlekeller Studio της Γερμανίας.  Το EP όχι μόνο θα περιέχει τρία ολοκαίνουργια κομμάτια, αλλά και ζωντανό υλικό που ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια του επετειακού τους σόου στη Λυών τον περασμένο μήνα. Το συγκρότημα προσκάλεσε special guests Sven de Caluwé (Aborted) και Nikita Kamprad (Der Weg Einer Freiheit) να κοσμήσουν με τις φωνές του μία από τις νέες προσφορές!

Ο τραγουδιστής Julien σχολιάζει: “Οι Benighted μόλις ολοκληρώσαμε την ηχογράφηση του “Dogs Always Bite Harder Than the Master” στο Kohlekeller Studio! Θα περιέχει 3 καινούργια ολέθρια κομμάτια, 1 cover και μερικά ζωντανά κομμάτια από τo επετειακό μας σόου στη Λυών! Ένα από τα κομμάτια φιλοξενεί δύο σπουδαίους τραγουδιστές: Sven από τους Aborted και Nikita από τους Der Weg Einer Freiheit. Το ΕΡ θα είναι διαθέσιμο σε πολύ ειδικά πακέτα, περισσότερα νέα για αυτό σύντομα!”

Οι Benighted έχουν ήδη ανακοινώσει περισσότερες ημερομηνίες για την περιοδεία “Hell Over Europe II” με headliners Aborted και Cryptopsy, καθώς κι ως opening act τους Cytotoxin σε αυτό που υπόσχεται πως θα είναι το απόλυτο death metal πακέτο της σεζόν.

Ο ερμηνευτής Julien Truchan σχολιάζει: “Λοιπόν, αυτό είναι! Τον Νοέμβριο θα πάμε σε αυτή την εκπληκτική ευρωπαϊκή περιοδεία με τους αδελφούς μας από τους Aborted, Cryptopsy και Cytotoxin! “Hell over Europe II” : με τόσο μεγάλη βαρβαρότητα με την μία, πρέπει να είσαι εκεί ή να κλάψεις! ”

Παρακάτω θα δείτε την λίστα με όλες τις επιβεβαιωμένες ημερομηνίες.

Benighted Shows

23 Jun 18 Clisson (FR) Hellfest

20 Jul 18 Trutnov (CZ) Obscene Extreme Fest

26 Jul 18 Kansas City, MI (US) Riot Room

27 Jul 18 Chicago (US) Durty Nellie’s (Domination Fest 5)

28 Jul 18 St. Louis, MI (US) Fubar

29 Jul 18 Peoria, IL (US) The Rail II

03 Aug 18 Saint-Maurice-De-Gourdans (FR) Sylak Open Air

10 Aug 18 Schlotheim (DE) Party San Metal Open Air

 

Benighted & Aborted & Cryptopsy &Cytotoxin

01 Nov 18 Leeuwarden (NL) Neushoorn

02 Nov 18 Mulhouse (FR) Noumatrouff

03 Nov 18 Sint Niklaas (BE) Casino

04 Nov 18 Saint-Brieuc (FR) La Citrouille

05 Nov 18 Paris (FR) Petit Bain

07 Nov 18 Nantes (FR) Le Ferrailieur

08 Nov 18 Biarritz (FR) Atabal

09 Nov 18 Madrid (ES) Caracol

10 Nov 18 Barcelona (ES) Boveda

11 Nov 18 Lyon (FR) CCO

12 Nov 18 Brescia (IT) Circolo Colony

13 Nov 18 Ljubljana (SL) Orto Bar

14 Nov 18 Fribourg (CH) Fri-Son

15 Nov 18 Wien (AT) Arena

16 Nov 18 München (DE) Feierwerk

17 Nov 18 Uherske Hradiste (CZ) Klub Mir

18 Nov 18 Praha (CZ) Futurum

19 Nov 18 Poznan (PL) Klub Y Bazyla

20 Nov 18 Berlin (DE) Cassiopeia

21 Nov 18 København (DK) Pumpehuset

22 Nov 18 Hamburg (DE) Bambi Galore

23 Nov 18 Essen (DE) Turock

24 Nov 18 Weinheim (DE) Café Central

25 Nov 18 Eindhoven (NL) Dynamo

Οι BENIGHTED κυκλοφόρησαν το τελευταίο πλήρες άλμπουμ τους Necrobreed” στις 17 Φεβρουαρίου 2017. Παρακάτω θα βρείτε το artwork και το tracklist.

  1. Hush Little Baby
  2. Reptilian
  3. Psychosilencer
  4. Forgive Me Father
  5. Leatherface
  6. Der Doppelgaenger
  7. Necrobreed
  8. Monsters Make Monsters
  9. Cum With Disgust
  10. Versipellis
  11. Reeks Of Darkened Zoopsia
  12. Mass Grave

Η τρέλα κυριαρχεί! Οι Benighted παραδίδουν το ριζοσπαστικό soundtrack των άγριων ημερών μας. Με το νέο τους πλήρες μήκους “Necrobreed”, οι Γάλλοι παραγκωνίζουν την ολοένα αυξανόμενη πολυπλοκότητα των προηγούμενων albums “Asylum Cave” (2011) και “Carnivore Sublime” (2014) επαναπροσδιορίζοντας τον ήχο τους σύμφωνα με τις ρίζες τους.

Το “Necrobreed” είναι το αποτέλεσμα της σύγχρονης βίας σε συνδυασμό με την υποβόσκουσα τάση προς το old school feeling. Οι Benighted διατηρούν τις επιρροές τους μαζί με το κλασικό death metal. Τα συντριπτικά riffs και τα πυρηνικά drums συναντούν λεπτές μελωδίες που τροφοδοτούν την μανία.

Οι Benighted δημιουργήθηκαν από μέλη από τις French Metal και Black Metal μπάντες Dishumanized, Darkness Fire και Osgiliath. Ένωσαν τις δυνάμεις τους το 1998 για έναν πιο βάναυσο, πιο βαρύ και πιο σύγχρονο τρόπο έκφρασης. Όταν το πρώτο πλήρες μήκους άλμπουμ, που παρήγαγαν μόνοι τους, κυκλοφόρησε το 2000, είχε άμεσο αντίκτυπο. Αυτό άλλαξε το παράλληλο project σε κύρια δράση, με μια σειρά από αναγνωρισμένα άλμπουμ: “Psychose” (2002), “Insane Cephalic Production” (2004), “Identisick” (2006) και “Icon” (2007), λήφθηκαν από τους συνεχώς αυξανόμενους φανς με ενθουσιασμό.

Στα live, οι Benighted άρχισαν γρήγορα να κερδίζουν το κοινό με τις επιδόσεις τους, τις οποίες καμία μπουλντόζα, καμία αντίσταση δεν μπορεί να παραμερίσει. Αυτό επέτρεψε στους Γάλλους να σκαρφαλώσουν γρήγορα και σύντομα έλαβαν προσκλήσεις σε όλα τα μεγάλα Ευρωπαϊκά Φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένων των Neurotic Death Fest, Hellfest, Wacken, Brutal Assault, Summer Breeze και Inferno Festival, ανάμεσα σε πολλά άλλα.

Οι Benighted ηχογράφησαν για άλλη μια φορά το “Necrobreed” στο Kohlekeller Studio της Γερμανίας, σε συνέχεια μίας πολύ επιτυχημένης σχέσης. Η βασική σταθερά είναι μια θεματική που περιστρέφεται γύρω από το απερίγραπτο δυναμικό της ανθρώπινης ψυχής. Αυτή τη φορά ο τραγουδιστής (και φροντιστής σε ένα άσυλο) Julien Truchan έγραψε στίχους για έναν άνθρωπο, ο οποίος ράβει νεκρά ζώα στην κοιλιά του. Όταν αισθάνεται τη ζεστασιά της μολυσμένης σάρκας του, ο σχιζοφρενής «γεννά» το κουφάρι και το τοποθετεί στο σπίτι του, ως το αποτέλεσμα ενός σοβαρού παιδικού τραύματος που περιλαμβάνει μια νεκρή γάτα.

Το “Necrobreed” δίνει μια ακραία φωνή στην τρέλα που κρύβεται μέσα μας. Αφήστε το μυαλό σας να ξεφύγει με το Benighted. Σε περίπτωση ανεπιθύμητων ενεργειών, επισκεφθείτε έναν γιατρό.

Το line-up για τις ηχογραφήσεις

Julien Truchan: Φωνή

Olivier Gabriel: Κιθάρες

Romain Goulon: Drums

Pierre Arnoux: Μπάσο, Βacking Φωνητικά

Emmanuel Dalle: Κιθάρες

Line-up

Julien Truchan: Φωνή

Emmanuel Dalle: Κιθάρες

Kevin Paradis: Drums

Pierre Arnoux: Μπάσο, Backing Φωνητικά

FabienFackDesgardins: Κιθάρες

Guest Εμφανίσεις

Asphodel (Chenille): Φωνητικά στο “Hush Little Baby’

Trevor Strnad (The Black Dahlia Murder): Φωνητικά στο “Forgive Me Father”

Arno (Black Bomb A): Φωνητικά στο “Cum With Disgust”.

Ακολουθήστε τους Benighted στην Επίσημη Σελίδα τους στο Facebook:

www.facebook.com/brutalbenighted

Διαθέσιμες Εκδόσεις:

Digibox

Jewel case CD

Vinyl LP in various colours

Κείμενο: Στέλλα Τριανταφύλλη

whale_728x90 - 728|90|whale_728x90|||bothnano designs 728×90 - 728|90|nano designs 728×90||https://www.facebook.com/Nanodesignart/|bothhaursen2 - 728|90|haursen2||https://www.facebook.com/HaursensGuitarWorkshop/|bothTatto Clinic Athens 728×90 - 728|90|Tatto Clinic Athens 728×90||https://www.facebook.com/tattooclinicathens|bothGreekrebels Banner 07052021-728×90 - 728|90|Greekrebels Banner 07052021-728×90||https://www.greekrebels.gr/epikoinonia/|both
20000
110

Related posts

Leave a Comment

Leave a review

X