Greek Rebels Advert Feb 2018_728x90 - 728|90|Greek Rebels Advert Feb 2018_728x90||https://www.facebook.com/GreekRebels/|bothhaursen2 - 728|90|haursen2||https://www.facebook.com/HaursensGuitarWorkshop/|bothPsychotic Waltz_Ath_728x90 - 728|90|Psychotic Waltz_Ath_728x90|||bothSolitary-Banner - 728|90|Solitary-Banner|||bothwhale_728x90 - 728|90|whale_728x90|||bothForged In Black 728×90 - 728|90|Forged In Black 728×90|||bothRodStudios_728x90 - 728|90|RodStudios_728x90|||bothThe-Medea-Project 728×90 - 728|90|The-Medea-Project 728×90|||both
20000
110

Οι Σουηδοί death metallers Wombbath υπέγραψαν στην Transcending Obscurity Records. Ακολουθεί η λιτή ανακοίνωση της εταιρείας:

“Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τους Σουηδούς death metal βετεράνους Wombbath. Υπήρξαν από τους πρωτοπόρους της σουηδικής death metal σκηνής και φέτος γιορτάζουν την 30ετή παρουσία τους στη μουσική βιομηχανία μ’ ένα EP που θα περιλαμβάνει επαναηχογραφημένα κομμάτια.”

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Kunal Choksi σχολίασε: “Γνωρίζω το συγκρότημα από τις μέρες του “Internal Caustic Torment”. Έχοντας ήδη δουλέψει με επιτυχία με τον Jonny Pettersson για μερικές από τις μπάντες του όπως οι Heads For The DeadNattravnen και Ursinne,  το να συνεργαστώ με τους Wombbath είναι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα και κάτι το οποίο ήλπιζα καιρό τώρα. Είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί και θα φροντίσω το συγκρότημα να αντιμετωπιστεί όπως του αξίζει. Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που μας εμπιστεύτηκαν!”
Οι Wombbath δήλωσαν: “Γνωρίζαμε ήδη ότι ο Kunal και η Transcending Obscurity δουλεύουν σκληρά για τα συγκροτήματα τους, και μας βγήκε πολύ φυσικά να συνεργαστούμε μαζί τους. Και εμείς ως μπάντα δουλεύουμε πολύ σκληρά και χρειαζόμασταν μια δισκογραφική που θα το έβλεπε  και θα έχτιζε πάνω στο πάθος που έχουμε για τη death metal.”

Wombbath are:

Jon Rudin – Drums
Thomas von Wachenfeldt – Guitars
Håkan Stuvemark – Guitars, Bass
Jonny Pettersson – Vocals, Guitars

Discography:

Brutal Mights Demo – 1992
Several Shapes EP – 1992
Psychosis / Burial / Wombbath Split – 1993
Internal Caustic Torments – 1993
Lavatory EP – 1994
Ascending Into The Oblivion Of Dusk Split – 2015
Downfall Rising – 2015
Dragged Into The Obscure Split – 2016
Embracing The Cold… Split – 2016
Upwards On A Thousand Lies Split – 2017
The Great Desolation – 2018
Choirs Of The Fallen – 2020

Transcending Obscurity Site
Transcending Obscurity Official YouTube Channel
Transcending Obscurity Records Facebook
Wombbath Facebook

Κείμενο: Ναταλία Μπογδάνου

Θέλω να το μοιραστώ:

Leave a Reply

Your email address will not be published.