Συνεντεύξεις

Misfits

Το να κάνεις συνέντευξη με τους Misfits  και τον Jerry Only είναι κάτι που σίγουρα ενθουσιάζει. Ειδικότερα όταν δεν το περιμένεις και 10 μέρες πριν την συναυλία σου λένε να ετοιμάσεις ερωτήσεις. Τι σκατά να ρωτήσεις που δεν το έχουν ρωτήσει ακόμα;  Τελικά μετά από πολλή σκέψη οι ερωτήσεις βγήκαν, η συνέντευξη τελικά έγινε και μάλιστα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Βέβαια, η συνέντευξη έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την στιγμή που ρωτήσαμε περί της επανασύνδεσης των Misfits με τον Danzig, κάτι που πολύ πρόσφατα μάλιστα είχε θιχτεί από τον ίδιο τον αδερφό του Jerry, Doyle, με τον Jerry να γίνεται λαλίστατος και μια έρωτο/απάντηση ουσιαστικά να καταλαμβάνει χώρο μισής συνέντευξης. Παρακαλώ… Απολαύστε!

Καλώς ήρθες πίσω στην Αθήνα Jerry! Έχουν περάσει σίγουρα 10 χρόνια από τότε που ήρθες τελευταία φορά..

Wow! Αλήθεια;

Οπότε.. Πως νιώθεις που είσαι πάλι εδώ και τι πρέπει να περιμένει το κοινό από εσάς απόψε και το αντίθετο;

Κοίτα. Την τελευταία φορά που ήμασταν στην Ελλάδα περάσαμε πάρα πολύ καλά. Για μένα οι οπαδοί είναι το ίδιο σε όλο το κόσμο και οι Misfits δεν έχουν αλλάξει σχεδόν τίποτα τις τελευταίες 4 δεκαετίες οπότε… Έχουμε ένα πολύ καλό mix από τραγούδια που κάνουμε, δεν πρέπει να έχουμε παίξει υλικό από το “Devil’s Rain”  στην χώρα σας.

Όχι, τελευταία ήσασταν εδώ με το Project 1950’s

Οπότε θα παίξουμε λίγα από αυτό, το “Static age”, “Walk among us”, “Earth A.D.”, “Die, Die my darling” κτλ. Οπότε έχουμε ένα πάρα πολύ καλό σετ κομματιών και νομίζω ότι έχει κάτι για όλους μέσα σε αυτό.

Πριν λίγες ημέρες παίξατε κάποια shows στην Ρωσία. Πως ήταν;

Φανταστικά!!! Η Ρωσία έχει προχωρήσει τόσο πολύ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα! Νομίζω ότι το Ρώσικο κοινό είναι καταπληκτικό, ο κόσμος ήταν πολύ ζεστός και περάσαμε πάρα πολύ καλά!

Έχουν περάσει 3 χρόνια από την κυκλοφορία του “Devils Rain”. Ποια ήταν η τελική ανταπόκριση από τον δίσκο και πότε θα κυκλοφορήσετε κάτι νέο;

Οι Misfits θα συνεχίσουν να γράφουν μέχρι να πεθάνουν, οπότε πάντα έχουμε κάτι νέο. Θα συνεχίσουμε να εμφανιζόμαστε ζωντανά για όσα χρόνια μπορούμε ακόμα, μέχρι να είναι γελοίο  πια για να συνεχίσω αλλά θα ήθελα να εμφανίζομαι για άλλα 13 χρόνια ακόμα. Θέλω να φτάσω τα 50 χρόνια με το συγκρότημα. Από αυτή την άποψη είναι καλό. Για μένα το “Devil’s Rain” είναι το καλύτερο μας άλμπουμ! Μου αρέσει για πολλούς διαφορετικούς λόγους, είναι το μόνο έργο που έχω κάνει και δεν θέλω να αλλάξω κάτι πάνω σε αυτό είναι τέλειο ακριβώς όπως είναι. Αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός ότι χτίσαμε το δικό μας στούντιο, ο γιος μου δουλεύει με την μπάντα, είναι μηχανικός ήχου, είναι δίπλα στο σπίτι μου, δουλεύουμε σε υλικό, ηχογραφούμε, δοκιμάζουμε νέες ιδέες. Παίρνουμε τον χρόνο μα και σκεφτόμαστε τι κάνουμε και είμαστε σίγουροι ότι αυτό που κάνουμε είναι το καλύτερο που μπορούμε. Το άλλο θέμα είναι ότι το να είσαι σε μια μπάντα η οποία διανύει αυτή τη στιγμή τα 38 της χρόνια, δεν έχουμε τίποτα να αποδείξουμε! Είναι απλά ότι θέλουμε να βελτιώνουμε τους εαυτούς μας στο κάθε τι που κάνουμε.

Το “Project 1950’s” ήταν ένα πολύ πετυχημένο άλμπουμ και μάλιστα ήταν και το άλμπουμ το οποίο ξεκίνησες να τραγουδάς για την μπάντα. Έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις ένα  δεύτερο τέτοιου είδους άλμπουμ; Ένα “Project 1960’s” για παράδειγμα.

Ναι! Σίγουρα ναι! Έχουμε ήδη ηχογραφήσει 3 νέα κομμάτια  από πέρυσι. Το “Project 1950’s” κυκλοφόρησε σαν DVD και CD. Τώρα θέλω να είναι μόνο CD αλλά κάθε φορά που πάμε για ηχογράφηση ηχογραφούμε και νέα κομμάτια. Οπότε τελικά θέλω να είναι “1950’s” και “1960’s”. “1970’s” ήταν η εποχή μας αλλά στην αρχή των 70’s υπήρχε αρκετό metal και δεν θα με πείραζε να κάνω ένα Deep Purple κομμάτι ή κάτι παρόμοιο, κάτι που θα βγει καλό.

Πως νιώθεις που παίζεις σε μια μπάντα που έχει επηρεάσει με τον ήχο της τόσες μπάντες και μουσικούς; Επίσης, κάθε χρόνο κερδίζετε και όλο και πιο νέους ακροατές. Ποιο είναι το μαγικό πίσω από αυτό;

Νομίζω ότι η αληθινή μαγεία είναι ότι τα καλά τραγούδια μένουν για πάντα. Ακούς τραγούδια από τον Elvis του 50 ή από τους Beatles των 60 και τα τραγούδια ακόμα ακούγονται ωραία. Νομίζω ότι οι Misfits είναι ένα από αυτά τα συγκροτήματα. Νομίζω ότι τα τραγούδια που φτιάξαμε όταν ήμουν 17 χρονών τώρα που είμαι 54 είναι το ίδιο καλά και δεν γερνάνε. Δεν είναι κάτι που ακούς στο ραδιόφωνο και λες “Wow! Αυτό είναι καταπληκτικό κομμάτι!” και ένα χρόνο μετά παρακαλάς τον Θεό να μην το ξανακούσεις. Νομίζω ότι γράφουμε πολύ καλά κομμάτια και ότι η παρουσία μας και ο τρόπος που βγαίνουν είναι καλός οπότε ο κόσμος θα τα θυμάται για πάντα.

Όντας ένας από τους πρωτοπόρους του κινήματος της Punk τι γνώμη έχεις για την Punk γενικότερα σήμερα; Υπάρχει καμία καινούργια μπάντα που σου αρέσει;

Είμαι πολύ καλός φίλος με τα παιδιά από τους Green Day και τους Volbeat. Μου αρέσουν πολύ οι Volbeat. Θα παίξουμε με τους KISS, θα παίξουμε με τους Deep Purple. Νομίζω ότι η σκηνή σήμερα, εξαιτίας του Internet και του γεγονότος ότι όλα βασικά έχουν γίνει ένα, δεν υπάρχει πραγματική σκηνή. Είναι ξεχωριστές μπάντες, οπότε… Όταν πας σε κάποιο φεστιβάλ στην Ευρώπη είναι πάντα μια μίξη από συγκροτήματα. Οπότε η σκηνή δεν είναι όπως ήταν κάποτε. Παλιότερα άμα ήσουν Punk rocker θα πήγαινες σε Punk rock clubs, σήμερα όλοι είναι μέσα σε αυτό το ίδιο μπολ. Μου αρέσει καλύτερα έτσι. Νομίζω ότι δίνει καλύτερες βάσεις για πρωτοτυπία και το να είσαι μοναδικός. Δεν είναι καλό να λες “Ααα! Θα κάνουμε μόνο metal ή μόνο Death metal”. Είναι καλύτερο να τα ανακατεύεις όλα αυτά.

Τι σε προκάλεσε αρχικά να ακολουθήσεις αυτό το Horror movie image που έχετε σήμερα; Ήταν μια φυσική επιλογή για το συγκρότημα ή κάτι που έγινε εσκεμμένα;

Και τα δύο! Αυτό που έγινε είναι ότι ο Glenn και εγώ, όταν ξεκινούσαμε το συγκρότημα θέλαμε να είμαστε μέλη αυτής της νέας σκηνής που είχε δημιουργηθεί τότε και προσπαθήσαμε να είμαστε κάπως πιο avant garde ουσιαστικά. Αυτό που έγινε όμως είναι ότι, δεν δούλεψε, δεν το νιώθαμε φυσικό. Οπότε είπαμε “τι μας αρέσει;”, “ μας αρέσουν οι δεινόσαυροι, τα τέρατα και η επιστημονική φαντασία” οπότε αρχίσαμε να προσθέτουμε στοιχεία από αυτό που φαινόταν φυσικό σε εμάς. Εγώ είχα το μηχανουργείο μου και είχα την δυνατότητα να φτιάχνω πράγματα, έφτιαχνα κιθάρες και ντραμς και δούλευα πάνω στα κουστούμια μας. Έκανα πράγματα που δεν μπορούσες να αγοράσεις, δεν μπορούσες να πας σε οποιοδήποτε μαγαζί και να τα αγοράσεις ή σε κάποιο Punk μαγαζί, ήταν κάτι που έφτιαχνα, ξέρεις… Και ήταν πάντα πιο μεγάλο και πιο επικίνδυνο από αυτά που πουλάγαν στους δρόμους. Οπότε μέσω αυτού βρήκαμε τελικά αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Και είμαστε πολύ τυχεροί που στον κόσμο αρέσει όλο αυτό και θέλει να κάνει και αυτός τα τραγούδια μας ή να μοιάσει σε εμάς.

Επίσης είσαι μεγάλος οπαδός των κλασσικών ταινιών τρόμου, έχεις δει καμία καινούργια ταινία που να τράβηξε την προσοχή σου;

Όχι, η αλήθεια είναι ότι δεν είχα και πολύ χρόνο. Έχω ένα κοριτσάκι που είναι 7 χρονών και προσπαθώ να περνάω χρόνο μαζί της. Ο γιος μου δουλεύει μαζί μου. δεν βλέπω τηλεόραση σπίτι. Την κρατάω κλειστή. Την κρατάω κλειστή γιατί με αποσπά από αυτό που κάνω εκείνη την στιγμή. Επίσης ο πατέρας μου μόλις απεβίωσε…

Τα συλλυπητήρια μου…

Οπότε είμαι στο μηχανουργείο τώρα… Για 10 χρόνια δούλευα μόνο για το συγκρότημα και ο αδερφός μου ο Doyle δούλευε με τον πατέρα μου και έπαιζε με τον Glenn. Οπότε όταν πέθανε ο πατέρας μου εγώ ήμουν αυτός που μπορούσε να κάνει αυτά που έκανε αυτός, οπότε έπρεπε να γυρίσω πίσω στην δουλειά. Δεν πειράζει. Ξέρεις, έχω και τα δύο τώρα. Έχω μια οικογένεια, το συγκρότημα που είναι και αυτό οικογένεια μου και μια οικογενειακή επιχείρηση. Όταν ήμουν νέος νόμιζα ότι ήθελα να γίνω ένας μεγάλος rock star! Τώρα θέλω απλά να είμαι καλός σε αυτό που κάνω. Δεν ψάχνω για τίποτα τρελό. Θέλω απλά να περνάω καλά και να πηγαίνω για δείπνο, να είμαι καλά. Βλέπω τους Ramones για παράδειγμα, είμαι πολύ καλός φίλος με τον Joey και τον Didi και το 1996, περίπου πριν 20 χρόνια η μπάντα σταμάτησε να παίζει. Αλλά σήμερα η μουσική τους ζει και το image των Ramones’s ζει. Θα το κάνουμε και εμείς αυτό.

Και ο Marky;

Και ο Marky, o οποίος χρειάζεται να ηρεμήσει λίγο, όμως δεν καταλαβαίνει αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία! (γέλια) Όμως αυτοί οι τύποι ξέρεις, γράφουν ωραία τραγούδια και έκαναν ένα συγκρότημα που θα ζήσει για πάντα. Και βασίζονται στο γεγονός ότι είναι αληθινοί και ότι κάνουν το κάνουν με την καρδιά τους. Οι Misfits είναι ακριβώς το ίδιο και για μένα αυτό είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Να δώσουμε δηλαδή ένα κομμάτι του εαυτού  μας στον κόσμο.

Νομίζω ότι η μουσική σας είναι κατάλληλη για ταινίες τρόμου. Παίρνοντας υπόψη την αγάπη σας για την μουσική της δεκαετίας του ΄50 και όλο σας το image γενικότερα, έχετε σκεφτεί ποτέ να κάνετε μια δικιά σας ταινία ή ένα show στο Broadway; Ξέρεις, κάτι σαν το “Rocky Horror Show”.

Κοίτα, μου αρέσει το Rocky horror show. Πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σου… Έχω μεγάλες προσδοκίες άλλα συνειδητοποίησα ότι η ζωή  δεν είναι ατελείωτη οπότε πρέπει να περνάς όσο περισσότερο χρόνο μπορείς με τους ανθρώπους σου. Είμαι 54, αν ζήσω για άλλα 30 ή 40 χρόνια θα είμαι τυχερός. Σε αυτά τα χρόνια θα μπορούσα να παίξω για άλλα 15, βαριά 20 χρόνια. Πρέπει να είμαι σε φόρμα γιατί αρχίζω να γερνάω. Μετά απο αυτό θέλω να συνεχίσω να γράφω, να ηχογραφώ και να κυκλοφορώ μουσική. Δεν θέλω να είμαι παντού, θέλω να κάτσω, να έχω ένα σκύλο, κάποιον που θα με περιμένει όταν γυρνάω σπίτι από το μηχανουργείο.

Ή να τον παίρνεις μαζί σου..

Μπαα!! Το μαγαζί μου είναι πολύ χάλια, θα βρώμιζε ο σκύλος! (γέλια)

Πρόσφατα υπήρξαν και κάποιες δηλώσεις του Doyle σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στον frontman των Black Veil Brides, Andy Biersack, και είπε ότι ενδεχομένως είναι το μόνο άτομο που μπορεί να επανενώσει εσένα με τον Glenn. Τι σχολιάζεις επάνω σε αυτό;

Ο μικρός μου αδερφός μιλάει αλλά δεν σκέφτεται! (γέλια) Οι μόνοι που μπορούν να επανενώσουν τον Glenn με εμένα είναι ο Glenn και εγώ. Μιλάμε αλλά υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ μας. Η 40στη επέτειος μας πλησιάζει. Αν δεν το κάνουμε για την 40στη επέτειο μας δεν θέλω να το κάνω. Είναι σημαντικό για εμένα ότι… Αν όντως ξαναενωθούμε… Όλες αυτές οι σατανιστικές αηδίες πρέπει να φύγουν. Δεν θέλω να ακούω για αυτά τα σκατά. Είναι μόνο για τους Misfits, για κανέναν άλλον, μόνο για τους Misfits. Δεν είναι για τον Jerry Only, είναι για τους Misfits. Οπότε αν θέλει να ξαναέρθει μαζί μου, αλλά μόνο για τους Misfits, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν θέλει να κάνει τους Danzig με τους Misfits, τότε να κάτσει στο L.A.

Και να συνεχίσει με τους Danzig…

Ναι, άκουσα ότι βγάζει νέο άλμπουμ οπότε…

Ναι, και κάτι σαν show για την τηλεόραση.

Κοίτα, αγαπώ τον Glenn, ο Glenn ήταν πάντα φίλος μου. Αλλά η μπάντα έρχεται πριν από εμένα! Δεν είμαι εγώ το μεγάλο αστέρι και η μπάντα το μικρό αστέρι. Η μπάντα είναι το μεγάλο αστέρι και…

…Εσύ είσαι πίσω από την σκηνή…

Ναι! Εγώ σπρώχνω το τραίνο αλλά την ίδια στιγμή, οι Misfits, οι οπαδοί, το κρανίο, η μουσική είναι όχι μόνο μεγαλύτερα από εμένα αλλά και μεγαλύτερα από αυτόν! Αν το καταλαβαίνει αυτό τότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Αλλά όταν είναι μεγαλύτερος από την μπάντα ή νομίζει ότι είναι πιο σημαντικός δεν το θέλω αυτό. Ξέρεις, στην ζωή αυτό που χρειάζεσαι είναι να είσαι ευτυχισμένος. Ευτυχία δεν σημαίνει πάντα μεγάλη επιτυχία. Ευτυχία σημαίνει πολλά μικρά πράγματα που είναι σημαντικά. Το να είσαι καλός στους οπαδούς σου είναι πολύ σημαντικό. Το να γνωρίζεις τα παιδιά και να υπογράφεις τα πράγματα τους, να παίρνεις μια φωτογραφία και να είσαι καλός.. για τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό. Δουλεύουν σκληρά, ξοδεύουν τα λεφτά τους, έρχονται στην συναυλία, σε σέβονται, σημαίνεις κάτι σε αυτά… Πρέπει να το σεβαστείς αυτό! Νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είμαστε ξανά μαζί όμως, έχει ο αδερφός μου κάτι να κάνει με αυτό; Όχι! Με τίποτα! (γέλια)

Πρέπει να γυρίσεις σπίτι και να του πεις να σταματήσει να τα κάνει αυτά.

(Γέλια) Το θέμα είναι ότι αγαπώ τον αδερφό μου, πάντα τον αγαπούσα. Μπορεί να δουλέψει μαζί μου αν θέλει στο μηχανουργείο, μπορεί να παίξει με τον Glenn ή να παίξει με εμένα. Μπορεί να κάνει ότι θέλει. Αλλά το αν εγώ και ο Glenn έρθουμε σε κάποια συμφωνία δεν έχει να κάνει με το τι θέλει ο αδερφός μου. Είμαι δυσαρεστημένος που το είπε αλλά… Δεν ξέρει…

Ναι αλλά ήταν η δήλωση του τέτοια…

Ναι και ήταν πολύ ηλίθια! (γέλια) Κοίτα, ο αδερφός μου ήταν πάντα ο “μικρότερος” στην μπάντα! Ακόμα είναι ο “μικρότερος” στην μπάντα, ακόμα και αν είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από εμένα και τον Glenn. Αλλά δεν καταλαβαίνει! Δεν είναι θέμα χρημάτων! Δεν δίνω δεκάρα για τα λεφτά! Δεν με ενδιαφέρει αν παίζω μπροστά σε 1.000.000 ανθρώπους. Προτιμώ να παίξω μπροστά σε 5 ανθρώπους που το πιάνουν! Από το να παίξω μπροστά σε 100.000.000 που δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Δεν θέλω να είμαι rock star!  Όταν ήμουν παιδί, λέγαμε “Wow! Rock Star! Wow! Οι Led Zeppelin έχουν αεροπλάνο! Αυτό! Το άλλο!” Τέτοια πράγματα… Ξέρεις τι εννοώ; Εγώ έχω ένα μικρό μέρος που μένω, έχω το μηχανουργείο μου και κάθε μέρα τρώω και κοιμάμαι σε ένα ωραίο κρεβάτι! Κανένας δεν έχει βάλει όπλο στο κεφάλι μου ή με έδειρε με κάποιο ξύλο. Δεν λέω, υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που δεν είναι τόσο τυχερός όσο εγώ. Εγώ όμως έχω και κάτι που δεν έχουν οι υπόλοιποι… Έχω τους Misfits! Οι οποίοι βασίζονται σε εμένα για να κρατήσω την ακεραιότητα τους και να κρατήσω αυτό το σχήμα. Αυτό είναι καλό και για τα μικρά παιδιά. όταν τα παιδιά έρχονται να δουν το show μου θέλω να πουν “ Μαμά! Ευχαριστώ που με πήγες σε αυτό το show.” και όχι “Άντε γ…… μαμά! Εγώ είμαι Misfits και εσύ είσαι σκατά!”, Δεν το θέλω αυτό! Για μένα αυτό είναι το πρόβλημα με το όραμα του rock n’ roll σήμερα. “Είσαι καλύτερος από όλους!”. Δεν είμαι καλύτερος από κανέναν.

Έτσι! Η άποψη μου είναι σαν μουσικός! Ότι πρέπει να κρατάς το βλέμμα σου στην γη και θα συνεχίσεις να μεγαλώνεις!

Ναι! Έτσι είναι! Εγώ όμως έχω και το άλλο! Είμαι ήδη σε μια πολύ διάσημη μπάντα! Άμα βγω από εδώ μέσα σε 1 λεπτό και πω πως  δεν θέλω να κάνω τίποτα άλλο, είμαι πάλι νικητής!

Ναι, γιατί δεν έχεις τίποτα να αποδείξεις.

Ακριβώς! Οπότε θα παλέψω κάθε μέρα και θα σταθώ δυνατός! Και αν είναι να παίξω σε μικρά μέρη και να κάνω λίγα λεφτά τότε Ok! Κανένα πρόβλημα. Όταν είμαστε νέοι και αρχίσαμε να παίζουμε εγώ και ο Glenn πήγαινα για δουλειά στο μηχανουργείο και το βδομαδιάτικο μου το ακουμπούσα στην μπάντα, πλήρωνα για να γίνουν οι Misfits! Τώρα γίνεται το αντίθετο! Αλλά δεν θέλω να χάσω αυτό το όραμα του να δίνω περισσότερα από αυτά που κερδίζω. Άμα ο Glenn θέλει να το κάνουμε έτσι και ο Doyle είναι Ok! Τότε θα το κάνουμε! Ο Doyle για να τα λέει αυτά δεν έχει ιδέα για την ένταση των διαπραγματεύσεων που χρειάζονται για να γίνει αυτό εφικτό. Δεν το λες έτσι απλά! Υπάρχουν εκατομμύρια πράγματα που θέλω να συζητήσουμε! Θέλω να μάθω ποιο θα είναι το setlist, που θα παίξουμε, ποιος θα παίζει drums, ποιος θα ανοίγει τις συναυλίες μας, ποιος θα τις κλείνει, ο αδερφός μου δεν ξέρει τίποτα από αυτά! (Γέλια) Όλα πρέπει να γίνουν προς το όφελος τον παιδιών! Θέλω τα παιδιά τους να λένε ότι “Να! Ο Jerry έπαιρνε καλούς βαθμούς και παίζει σε συγκρότημα και δουλεύει και δε μηχανουργείο! Τα θέλω και εγώ αυτά!” Θέλω να πουλάω στον κόσμο μεγαλείο! Δεν θέλω τα λεφτά τους! Δεν με νοιάζουν τα λεφτά! Θέλω να τους δώσω ένα όραμα που θα κάνει αυτόν τον κόσμο ακόμα καλύτερο. Μπορεί να ακούγεται αυτό πολύ κλισέ, αλλά έτσι νιώθω στην καρδιά μου.

Και αυτό είναι και το πιο σημαντικό! Λοιπόν, 37 χρόνια  με την μπάντα! Έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σου το τρελό σενάριο να βάλεις ένα τέλος στους  Misfits; και τι σχέδια έχεις μετά την συνταξιοδότηση της μπάντας.

Ω! Δεν πρόκειται να συνταξιοδοτηθούμε ποτέ! Μπορεί να μην βγαίνουμε για περιοδεία αλλά πάντα θα υπάρχουμε! Τα παιδιά έχουν την ψευδαίσθηση του να γίνουν ηθοποιοί ή star του σινεμά! Έχω κάνει ταινίες! Είναι το πιο σκληρό επάγγελμα του κόσμου! Πρέπει να ξυπνάς στις 5 το πρωί και δεν πας για ύπνο πριν τα μεσάνυχτα. Και μετά σε θέλουν πάλι εκεί στις τα ξημερώματα και περιμένεις, περιμένεις, περιμένεις! Σιχαίνομαι να περιμένω! Τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν ότι το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να πάνε καλά στο σχολείο όσο έχεις την ευκαιρία, δεύτερον να βρουν μια δουλειά που να σε αφήνει να κάνεις αυτό που θέλεις να κάνεις και αυτό που αγαπάς. Και αν έχεις καλή εκπαίδευση και καλή οικογένεια αυτό είναι ένα θεμέλιο! Αν βρεις και μια δουλειά που αγαπάς έχεις κάνει το καλύτερο που μπορείς για την ζωή σου.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την συνέντευξη! Για να κλείσουμε θα ήθελες να δώσεις ένα μήνυμα στους θαυμαστές σου εδώ στην Ελλάδα;

Από την κορυφή του Ολύμπου μέχρι την Αθήνα θέλουμε να σας πούμε οτι σας αγαπάμε πολύ θα είμαστε πάντα εδώ για εσάς και να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας.

Συνέντευξη: Νίκος Σιγλίδης

Σύνταξη ερωτήσεων: Κωνσταντίνος Καραγεώργος

http://www.misfits.com/ 

https://www.facebook.com/Misfits

https://twitter.com/themisfits 

Band Members:

Jerry Only – Μπάσο, Φωνητικά

Dez Cadena – Κιθάρα

Eric “Chupacabra” Arce – Τύμπανα

Discography:

Static Age (1978) (1997)

Walk Among Us (1982)

Earth A.D./Wolfs Blood (1983)

Legacy of Brutality (1985)

Misfit/Colection I (1985)

Evilive (1987)

Collection II (1995)

Box Set (1996)

American Psycho (1997)

Evilive 2 (1998)

Famous Monsters (1999)

Cuts from the Crypt (2001)

Project 1950 (2003)

The Devil’s Rain (2011)

RodStudios_728x90 - 728|90|RodStudios_728x90|||bothTatto Clinic Athens 728×90 - 728|90|Tatto Clinic Athens 728×90||https://www.facebook.com/tattooclinicathens|bothhaursen2 - 728|90|haursen2||https://www.facebook.com/HaursensGuitarWorkshop/|bothnano designs 728×90 - 728|90|nano designs 728×90||https://www.facebook.com/Nanodesignart/|bothwhale_728x90 - 728|90|whale_728x90|||both
20000
110

Related posts

Leave a Comment

Leave a review

X